Tylko 130 m do piaszczysto-kamienistej plaży z łagodnym zejściem do morza (oddzielonej ulicą z podziemnym przejściem).
Bogata oferta rekreacyjna: basen ze słodką wodą, basen kryty, kort tenisowy, koszykówka, miniboisko do piłki nożnej.
Udogodnienia dla dzieci: łóżeczka dla niemowląt (na życzenie), menu i krzesełka w restauracji.
Długie, złociste plaże otoczone sosnowymi lasami
Cudowny pobyt, wrzesień 2024. Hotel kameralny, cisza, spokój, właściciele przemili, jedzenie pyszne.
Posiłki bardzo smaczne, dobra infrastruktura, aquapark dla dzieci
Pyszne jedzenie , miła obsługa, codziennie sprzątany pokój, wymieniane ręczniki, aqua park dla dzieci rewelacyjny, jeżeli cenisz sobie cisze, spokój to jest to hotel dla Ciebie
Pyszne jedzenie , Baseny, aqua park , blisko mała plaża, cisza, spokoj
Kelnerka przyniosła mi IceTea z pleśnią w brudnej szklance. Więcej chyba nie muszę dodawać.
Waterpark Mała liczba turystów
Mniejsza liczba turystów - mniejszy wybór jedzenia Standard higieny, Wąska plaża
Bardzo dobry hotel. Położony w spokojnej okolicy około 5 km od Eretrii. Hotel rodzinny bardzo dobrze utrzymany. Czysty, codzienny serwis pokojowy. Częsta wymiana ręczników i pościeli . Pokoje klimatyzowane. Duży teren wokół hotelu z dużą ilością zieleni. Dwa baseny, wystarczająca ilość leżaków. Bez konieczności polowania :). Plaża prywatna z parasolami i leżakami nieco oddalona od hotelu, ale nie sprawia to kłopotu. Codziennie do pobrania czyste i pachnące ręczniki plażowe przy recepcji.
Wspaniała uczynna i pomocna obsługa. Począwszy od recepcji przez obsługę restauracyjną i serwis porządkowy. Wspaniałe urozmaicone wyżywienie. Oferta all inclusive. Naprawdę niczego nie brakuje. Dużo wieczornych animacji i atrakcji dla dzieci. Sporo wycieczek organizowanych przez "Grekos". Polecam Ateny i wizytę w lokalnej starej Winnicy. Tamtejsze wina potrafią mile zaskoczyć jakością i co ciekawe wspaniała linia kosmetyków produkowana na bazie winogron.
Nie doszukiwałbym się wad hotelu, ale jako sugestię to bym dostał jedno. Przydałby się prysznic na plaży, żeby można było się opłukać po pływaniu słonej wodzie.
Hotel położony 4 km od najbliższego miasteczka, w bardzo spokojnym miejscu. Na terenie hotelu dużo zieleni i bardzo przyjemnie. Raczej jest to przeciwieństwo Turcji i Egiptu - nie jest tłoczno, nie ma walki o leżaki i nie ma kolejek do jedzenia. Same posiłki smaczne ale wybór nie jest bardzo duży, śniadania codziennie były w zasadzie te same (chociaz kazdy mogl cos znalezc dla siebie), obiady z kilkoma daniami do wyboru, a kolacje z większą ilością dań. Poza posiłkami all in obsługiwane jest w barze przy basenie, gdzie mamy drinki i napoje bezalkoholowe, no i 3 smaki lodow do wyboru w godzinach 10-12 i 16-18. W waterparku dziecięcym brak baru ALL In. Jest też menu płatne, gdyby ktoś potrzebował. Animacje dla doroslych dwa razy w tygodniu, do popatrzenia - raczej bez szału, dwa razy w tygodniu puszczana jest też bajka dla dzieci. Pokoje czyste ale my będąc we 4 mieliśmy bardzo ciasno. W hotelu dużo Greków i Polaków, w zasadzie innych nacji nie było. Plaża bardzo fajna ale wąska, łagodne wejście do morza- leżaki hotelowe bezpłatne.
Dużo zieleni, miły personel, fajna wiejska okolica (spacer 6km obok hotelu pomiędzy bardzo fajnymi dzialeczkami), brak imprezowiczów :)
All Inclusive ciut słabe, ciekawa wycieczka jedynie do Aten, animacje raczej też słabiutkie.
super spędzony czas, pyszne jedzenie , czyste pokoje, zadbany obiekt
jedzenie , water park dla dzieci
brak przekąsek między posiłkami jeśli ktoś ma malucha
Pobyt oceniamy bardzo dobrze.Cichy i spokojny kameralny hotel.Niewielka plaża,ale zawsze dostępne leżaki oraz ręczniki.Przeznaczony głównie dla rodzin z dziećmi,ale każdy będzie się tam dobrze czuł i odpocznie.
Cichy i ładnie położony kameralny hotel z bardzo smacznym jedzeniem.Bardzo miła obsługa,codzienne sprzątnę pokoje.
W zasadzie wszystko było w porządku .Moze tylko brakowało przekąsek w barze w ciągu dnia.
Hotel wspaniały:) Polecam każdemu kto chciałby spędzić wakacje w hotelu z przepysznym jedzeniem, miłą obsługą i przede wszystkim w czystych warunkach:)
Hotel jest bardzo czysty, codziennie zmieniano nam ręczniki i sprzątano w pokoju. Chcę nadmienić, że panie sprzątające całkowicie dyskretne, bez uporczywego pukania lub wchodzenia. Jedzenie przepyszne, dobrze przyprawione, regionalne i estetycznie podane. W restauracji czyściutko. Obsługa bardzo miła, chętna do pomocy w każdej chwili. Dwa baseny i aquapark dla dzieci. Plaza prywatna, z bezpłatnymi leżakami:) i własnym przejściem pod ulicą.
Brak jakichkolwiek wad.
Całokształt oceniam jako bardzo dobry - kameralny hotel umożliwiający odpoczynek w ciszy. Baseny czynne od 11, natomiast jest jeszcze plaża przy samym hotelu, baDojazd do centrum Eretrii możliwy za pomocą autobusów lub taxi (8 euro w jedną stronę). Łazienki mogłyby zostać odświeżone. Jedzenie bardzo dobre - podczas każdego posiłku każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Brakowało jedynie słodkich przekąsek podczas lunchu (które przydałyby się bardziej niż podczas kolacji).
Kameralne otoczenie, świetna obsługa, bliskość plaży
Brak wody w prowiancie powrotnym na drogę
Jeden z najlepszych urlopów jakie spędziliśmy. Wybrałam hotel świadomie. Jest na uboczu, około 4 km od najbliższej miejscowości. Wypożyczyliśmy auto. We wszystkim pomagała recepcja. Wybraliśmy dziką Evię, mało znaną wyspę. Jeżeli ktoś chce animacji, tętniącej muzyki i atrakcji to nie jest hotel ani wyspa dla niego. Tu jest spokój i cisza. Przy hotelu mikro plaża, bardzo bardzo wąska i króciutka, kilka leżaków, nie ma baru czy muzyki. My tak chcieliśmy. Byliśmy na początku czerwca. Obłożenie hotelu ok 30%. Może mniej. Sami Polacy. W weekend szał, przyjeżdżali lokali na vasen i jedzenie. To było upierdliwe. Głośno i tłum. Dojście do plaży ok 150 m w tym tunel pod dość ruchliwą ulicą. Ta ulica to minus, bo okna pokoi wychodzą na nią, a jest ruchliwa nawet nocą. 1 bar i 1 bar do dyspozycji gości. W naszym przypadku przy tak małym obłożenie było super. Jedzenie w restauracji na piętrze w formie bufetu. Skrome, na obiad ze 3-4 dania, warzywa, frytki, sosy, zupa, owoce do tego że 2 deserki. Jeśli ktoś lubi turecki przepych, nie będzie zadowolony. Dla mnie ważne było to, że jedzenie było naprawdę świeże i przepyszne. Nie były to wodotryski i kuchnia z gwiazdką Michelin, ale naprawdę snaczna, lekka kuchnia, stale donoszone. Napoje do śniadań, obiadów czy kolacji co kto chciał. Szczerze nie wiem, jak radzą sobie w sezonie. Przy naszym obłożenie perfect. Minus za brak jakichkolwiek przekąsek pomiędzy śniadaniem, obiadem i kolacją zwłaszcza w przypadku dzieci, tym bardziej że wokół pol sklepu w dystansie pieszym ani żadnej knajpki. Można zamówić w tym jednym barze pizze, burgera czy frytki, sałatkę za opłatą ok 10-15 euro. All inclusive do 23. Lody dla dzieci takie z plastikowego pojemnika czeko, śmietana i truskawka 13-16 bodajże. Ale na 7 dni pobytu 3 razy kończyła się czekolada, bo ona była najlepsza. Drinki dostępne w all inclusive chyba 3 czy 4 rodzaje, nie ocenię nie piłam. Lane piwo z kegla mocno chrzczone raczej. Soku, woda, bapoje gazowane ok. Obsługa przemiła i bardzo pomocna. Właściciele przedynpatyczni, cały czas na miejscu. Hotel położony w przecudnym, zadbanym ogrodzie, mnóstwo cienia. 2 baseny. Brodzik plus głębszy ale otwarte idiotycznie 11-18. Chyba przez brak pracowników. Barman pełnił kilkanaście funkcji jednocześnie i uwijał się jak mrówka. Pokoje rozlokowane w 3 budynkach. Bardzo schludne, czyste, codziennie sprzątane a ręczniki wymieniane. My mieliśmy przydzielony pokój dla rodziny 2+2 (8 i 15 lat) a właściwie rodzaj apartamentu 2 pokoje z balkonami i 2 łazienkami. Mega komfort. Widok na ulicę a za nią może. Animacje 2 razy od 21 do 22. Pokaz tańców greckich i muzyki latynoskiej. 3 lub 4 razy organizowany wieczór bajek dla dzieci po polsku nad basenem. Evia to przepiękna dzika wyspa, mocno opuszczoną potrzebę auto by dotrzeć gdziekolwiek. Piekne widoki. Morze styka się z górami. Dla mnie wyjazd mega udany, tego szukałam. Jeśli ktoś lubi spokój, ciszę będzie raczej zadowolonym
Pyszne jedzenie, przemiła obsługa, cudowny teren, ogrod hotelowy , spokój i cisza. Rodzinna atmosfera.
Monotonia jedzenia, ograniczenie godzin korzystania z basenów 11-18, brak posiłku na drogę, żadnych kanapek, wyjeżdżaliśmy przed obiadem, miały niby być ale jednak nie było
Cudowne miejsce! Kameralne, z pięknym ogrodem, blisko plaży. Pokoje przestronne, odnowione i czyste. Jedzenie genialne, domowe, prawdziwie greckie. Świetny aquapark dla młodszych dzieci. Bardzo miła obsługa. Wieczorami bajki dla dzieci po polsku, był też wieczorek tańców latino oraz wieczór grecki. Do Eretriii łatwo można dojechać autobusem lub taksówką zamówioną z hotelu. Zdjęcia w ofercie nie oddają w pełni uroku tego miejsca, serdecznie polecamy hotel.
* pyszne jedzenie * bogaty aquapark dla maluchów * czyste i duże pokoje * blisko morza * piękny ogród * miła obsługa
* baseny i aqupark otwierane dość późno - o 11:00
Hotel kameralny, przyjazna obsługa. Czysto. Pyszne jedzenie - codziennie coś nowego. Teren hotelu zadbany, bardzo ładny ogród. Są dwa baseny i aquapark dla dzieci, jednak woda dość zimna i prawie wszyscy wybierają morze. Tam woda czysta i ciepła, a sama plaża malutka, ale wystarczająca jak na ilość gości. Czasami brakuje leżaków, więc mógłby ktoś zajrzeć od czasu do czasu i donieść. Jeśli chodzi o gości hotelowych to są to głównie Polacy i weekendowo Grecy. Są animacje, jednak moim zdaniem za mało. Na tydzień tylko jeden wieczór Grecki, jeden Latino, a reszta to nic albo bajki dla dzieci. Z innych minusów to na pewno brakuje chodnika do Eretrii. Kursuje jednak autobus, można też dojechać taxi. Sama wyspa ładna, bardzo zielona i spokojna. Z wycieczek fakultatywnych polecamy Ateny. Trafiła nam się super pani przewodnik (oczywiście polskojęzyczna). Wycieczka z biurem (...)pozwala zobaczyć najważniejsze miejsca w stolicy, jednak nie jest strasznie męcząca. Jest też sporo czasu wolnego i czas na zdjęcia. Jeżeli chodzi o bar to nie żałują alkoholu, jednak drinki kiepskie i mały wybór. Z innych minusów to na pewno fakt że za wodę butelkowaną trzeba płacić (napełniają puste za darmo). Irytujące jest również długie czekanie aż przyniosą picie do obiadu czy kolacji. Mimo wszystko śmiało polecam hotel osobom, które chcą odpocząć, coś zobaczyć i spędzić fajny urlop w sympatycznej atmosferze. Wakacje uważam za udane.
Pyszne jedzenie, sympatyczna obsługa, dużo zieleni, dobra muzyka puszczana w barze przy basenie
Mało animacji, brak wody butelkowanej, lokalizacja
Byliśmy na przełomie lipca i sierpnia. Hotel cudowny! Polecam zarówno osobom, które chcą odetchnąć w ciszy (tutaj głównie baseny przy barze oraz plaża) oraz rodzinom z dziećmi (jest ogromny aqua park). Jedzenie zasługuje na największą ilość gwiazdek! Jest przepyszne ! Lepszego jeszcze nie jadłam będąc w Grecji a byłam kilku krotnie. Bardzo miła, pomocna i uprzejma obsługa hotelowa począwszy od recepcji skończywszy na kelnerach.
Strefa na dzieci wydzielona osobno 200 m od hotelu oraz przepyszne jedzenie i przemiła obsługa.
Brak wad zdecydowanie
Bylismy na przelomie czerwca i lipca. Jestesmy bardzo zadowoleni z pobuty. Jest to maly, kameralny hotel, żadnych tlumów. Przepyszne, greckie jedzenie. Miejsce idealne dla rodzin z malymi dziecmi. W hotelu jest cudowny aquapark dla dzieci. Woda plytka wiec mozna sie polozyc na lezaku a dzieci zajma się same soba:). Pokoje duze, bardzo ladne i wygodne. Sprzatane codziennie. Piekne morze z cieplutka wodą. Baaaaardzo polecamy ten hotel.
Wszystko. Aquapark, jedzenie, zielona okolica. Miejsce dla osob szukajacych apokoju i odpoczynku. Mozna wypozyczyc auto i zwiedzic wyspe.
Komary, musielismy kupic spray bo inaczej nie dało się wyjsc wieczorem
Byłam na rodzinnych wakacjach z mężem i synem. Byliśmy w tym sezonie letnim pierwszymi gośćmi hotelowymi, lecz liczyłam już na to że hotel będzie w pełni przygotowany do świadczenia usług. Natomiast wiele było niedociągnięć np. roślinność wokół hotelu dopiero była ściana ( czasem ciężko było w gąszczu roślin przejść schodami do pokoju), czyszczone dopiero w trakcie 3/4 dnia pobytu kafle przy basenach. Pokoje że zdjęć na stronach biur podróży to pokoje wyremontowane, te które dostaje się po przyjeździe różnią się znacznie od tych wcześniej pokazanych- pokoje i łazienki wymagają już remontu. Klimatyzacja w pokojach nie działa. Basen dla dzieci waterparku jest włączany tylko i wyłącznie, gdy są tam Grecy- natomiast Polak musi iść i prosić o to by włączyli atrakcje dla dzieci i nie zawsze włączane są wszystkie ogromny minus! Jedzenia smaczne, ale co z tego jak rzadko jest dokładane, gdy się już coś skończy. Na słodkie przekąski nie ma co zbytnio liczyć ciągle jedno ciasto podawane i nic poza tym. Do posiłków napoje trzeba zamawiać czasem zdarzało się tak, że już posiłek był zjedzony a kelnerzy dopiero podchodzili i pytali czy coś do picia podać. Na ogromny plus przemiły i kontaktowy barman 👍 miły również był kelner w restauracji młody, który mówił po polsku kilka słów. Podczas 12 dniowego pobytu jeden wieczór grecki zorganizowany przez hotel.Ogólnie rzecz biorąc hotel na pewno nie jest 4 gwiazdkowy, ja bym dała słabe 3 gwiazdki i nic więcej. Nie polecam jest na kompletnym odludziu do najbliższego miasta 4 km przy czym nie ma chodnika więc jakimkolwiek spacerkiem człowiek na pewno nie dojdzie.
W hotelu panuje bardzo rodzinna atmosfera, hotel położony jest na sporej powierzchni, dysponuje kortami tenisowymi i boiskiem do siatkówki. Umiejscowiony jest w drugiej linii brzegowej, aby dotrzeć do plaży należy przejść przez tunel pod ulicą.
Rodzinna atmosfera, długo czynny bar przy basenie, aquapark dla dzieci, przestronne pokoje, urokliwy widok na góry, 2 baseny .
Nie jest bezpośrednio przy plaży, sama plaża jest niewielka, brak wody butelkowanej w pokojach .
hotel zlokalizowany poza miastem, niedaleko Eretrii. do sąsiednich miejscowości łatwo dojechać lokalnym autobusem. w okolicy nie ma ani jednego sklepu, ale w hotelu jest mini bar. sam hotel spory, pokoje przestronne, czyste, główny budynek zadbany (nie wiem, jak mniejsze budynki w środku, ale z zewnątrz w porządku). codzienne sprzątanie pokoi, regularna wymiana ręczników. dookoła hotelu dużo roślin, zwłaszcza drzew oliwnych. leżaki dookoła basenów pod ażurowymi daszkami pokrytymi roślinnością. 2 stoły do bilardu przy basenie koło baru (integracja i dobra zabawa gwarantowana). przy basenie stale muzyka, nie za głośna, na prośbę pracownicy pogłaśniają ją lub ściszają. muzyczne hity, które raczej każdemu podpasują i umilą czas przy basenie i barze. muzyka i światła przy basenie wyłączane o północy. jedzenie smaczne, zróżnicowane, codziennie inny zestaw dań. kelnerzy regularnie sprawdzają i donoszą jedzenie. możliwość wyboru stolika na balkonie i w środku. jak najbardziej są też krzesełka dla małych dzieci. na balkon i nad basen przychodzą koty i proszą o jedzenie (lepiej nie karmić, ponieważ potem skaczą do ludzi i drapią). Dojście do morza: trzeba wyjść z hotelu do głównej drogi, przejść w lewo chodnikiem do przejścia podziemnego, a dalej wąskim przejściem pomiędzy prywatnymi działkami. Zejście na plażę po schodach. plaża kamienista, nie za długa. kilka leżaków pod parasolami. zdarzyło się, że zabrakło leżaków, ale na prośbę obsługa hotelu doniosła kolejne. cudny widok na część kontynentalną Grecji. Woda czysta, przejrzysta i ciepła. sporo rybek, muszelek, trochę małych jeżowców.
Pracownicy na recepcji pomocni i życzliwi, doradzą, jak i gdzie dojechać, oraz gdzie jest bardziej lub mniej bezpiecznie. cała obsługa hotelu bardzo miła, rozmowna. zdecydowanie rodzinna atmosfera jest dużą zaletą Hotelu Miramare. Greek night !! Mógłby być dłuższy i kilka razy w tygodniu.
Greek night, Latino night - tylko 2 wieczory w tygodniu. przydałoby się więcej takich animacji i okazji do tańczenia (na każdym wieczorze mogliśmy spróbować 2-3 układy). na Latino night tylko 1 para tancerzy, nie mogli się tak sprawnie wymieniać jak na Greek night (2 pary) - potrzebne były przerwy, aby para mogła zmienić stylizacje. Kratka wokół basenu gdzieniegdzie aż czarna. W łazience stara słaba suszarka do włosów. Brak gniazdka do podłączenia własnej .
Hotel w spokojnej okolicy. Turyści to głównie Polacy i Grecy, niewiele Anglików. Mała miejscowość, blisko hotelu w zasadzie nie ma atrakcji, do miasta najlepiej podjechać. Sam hotel ma bardzo dobre wyżywienie, miłą obsługę, dużo miejsca przy basenie, leżaków czasami brakowało w weekendy gdy miejscowi Grecy przyjeżdżali wypocząć. Przy hotelu super aquapark dla dzieci. Do morza trzeba przejść kawałeczek przejściem pod ulicą. Na miejscu rezydent Tui, wycieczka do Aten, do winnicy. Alkohole w cenie to piwo i wino. W sumie byliśmy zadowoleni.
Spokojna okolica, miejsca przy basenie bez problemu, pyszne jedzenie
Jeśli ktoś ceni rozrywki to nie w tym hotelu.
Pobyt w hotelu bardzo udany. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Jedzenie bardzo pyszne i niemonotonne, każdy znajdzie coś dla siebie :) Obsługa bardzo miła, serdeczna i profesjonalna. Ciepła, rodzinna atmosfera stworzona przez właścicieli hotelu sprawia, że chce się tu wrócić. Dojazd do centrum Eretrii bezproblemowy- autobusem w 10 min za 2€/os, natomiast taxi w 5 min za 8€. Serdecznie polecamy wszystkim.
Hotel czysty, zadbany, położony w pięknym ogrodzie. Bardzo miła , pomocna obsługa. Przepyszne jedzenie. Idealny dla rodzin z małymi dziećmi. Pani Karolina z Grecosa-perfekcyjna obsługa.
Jedzenie, personel .
Brak.