Millennium Place Marina

Bardzo fajny hotel,blisko to metra blisko to Marin.smaczna kuchnia.Proponuję pokój z balkonem.

Świetny hotel!!! Lokalizacja idealna, blisko centrum Mariny. 800m do plaży. W pobliżu bardzo dużo sklepów, restauracji. 2 minuty do metra i tramwaju. Pokoje sprzątane każdego dnia. Fajny basen. Panowie pilnują porządku i wydają ręczniki. Nie dopuszczają do rezerwowania leżaków rano i nie korzystania później z basenu. Obsługa od razu je sprząta i pozwala innym skorzystać. To dla mnie był duży plus, ponieważ basen nie jest bardzo duży. A chętnych sporo. Jednak trzeba mieć na uwadze, że słońce na basenie jest tylko do 13:30 - później jest cień. Jednak przy temperaturze 40 stopni, jest to nawet na plus. Był to mój drugi pobyt w Dubaju i zdecydowanie mogę polecić ten hotel.

Millennium Place Marina w Dubaju to niesamowity hotel. Jego doskonała lokalizacja przy marinie zapewnia przepiękne widoki na okolicę. Personel jest niezwykle profesjonalny i zawsze gotowy do pomocy. Wyposażenie pokoi jest luksusowe, a ich komfort i czystość na najwyższym poziomie. Dodatkowo, bogate udogodnienia takie jak basen, spa i restauracje sprawiają, że pobyt jest niezapomniany. Ogólnie, to doskonałe miejsce dla osób poszukujących luksusu i relaksu w samym sercu Dubaju.

Pobyt udany.Hotel w bardzo dobrej lokalizacji . Blisko Marina,stacja metra,plaża około 15 minut. Miła obsługa , bardzo czysto i pachnąco.Restauracja hotelowa Masterchefa mogłaby być lepsza. Basen super.

Hotel nowy przy Marinie. I to wszystko co można o nim powiedzieć. Dostaliśmy pokój bez widoku. Z naszych okien widzieliśmy tylko inne budynki jeden obok drugiego. Nie wiem kto pisze te pozytywne opinie, bo hotel nie oferuje niczego. Basen malutki na ostatnim pietrze, brak miejsca na leżakach, bardzo ciasno. Najgorsze to jedzenie. Brak jakiegokolwiek urozmaicenia. Sadzać po opiniach myśleliśmy ze hotel który szczyci się opinia Master Chefa będzie miał wspaniała kuchnie. Tymczasem menu było ubogie. Śniadania bez pieczywa jedynie tosty, jeden rodzaj szynki i to mortadeli, brak urozmaicenia każdego dnia to samo. Obiadokolacje to mala karta składająca się z paru dań również tych samych. Porcje małe, kleksiki nie do najedzenia. Do tego tylko woda bezpłatna za resztę trzeba było zaplacic i to słono. Nie polecam nikomu, bo w hotelu można się zanudzić. Nie ma animacji ani Wieczorków, hotel nie ma nic w ofercie. Jesteśmy bardzo rozczarowani.

Nazwa  Millennium Place Marina
Miejsce  Emiraty Arabskie / Dubaj / Dubaj
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, parking

Unikatowe na skalę światową budowle (Burdż Chalifa, Burj Al Arab, Wyspy Palmowe).

Dużo atrakcji dla dzieci (m.in. Dubai Aquarium & Underwater Zoo).

Dużo religijnych zabytków (m.in. Jumeirah Moschee).

Dużo markowych sklepów i wyjątkowych bazarów (m.in. bazar złota).

Wyświetlono 18 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Robert

Zalety

porządek, bardzo miła obsługa, lokalizacja, blisko do metra, blisko do atrakcji

Martyna

Zalety

-pomocny i miły personel, - duży wybór restauracji, -widoki z pokoi, - widoki z basenu, - spa, - świetna lokalizacja ( stacja metra 2 min drogi , plaża 13 min) - obok sklep spożywczy z szeroką gamą asortymentu czynny 24h

Wady

-basen mógłby być czynny ciut dłużej niż do 20

Magdalena

Pobyt - Kwiecień 2023

2.7
Marzena

Pobyt - Listopad 2022

Zalety

Dobra lokalizacja do Mariny .

Wady

Słabe wręcz ubogie jedzenie, pokoje z których nie ma żadnego widoku chyba ze na budynki obok lub na dziedziniec, brak animacji, mały basen i brak miejsc aby z niego korzystać.

Pobyt - Listopad 2021

Bardzo ładny i elegancki hotel. Położenie hotelu to jego najmocniejsza strona, znajduję się tuż obok serca Dubaju, czyli Dubai Marina, spacerem można dojść również do plaży a do metra zaledwie kilka kroków. Hotel idealny dla osób chcący poznać i zwiedzić Dubaj w dodatku o bardzo wysokim standardzie. Piękne widoki na miejskie krajobrazy z Dubaju z części pokoi widoki na Dubai Marina.

Zalety

Świetna lokalizacja, blisko Dubai Marina, plaży i metra Wysoki standard i bardzo dobra kuchnia

Pobyt - Październik 2021

Wspaniały hotel znakomicie zlokalizowany zaledwie kilka minut piechotą do luksusowej dzielnicy Dubai Marina i na plażę. Do stacji Metro zaledwie 3 minuty (polecam korzystać z tej formy komunikacji aby zwiedzać największe atrakcje Dubaju), idealny hotel dla osób wybierających się na EXPO 2020 (dojazd tylko 10 minut). Na terenie hotelu restauracja Masterchef, raz w miesiącu organizowany jest pokaz na żywo, podczas którego gotuje zwycięzca programu MC. Pokoje bardzo przestrzenne i luksusowo wyposażone. Z całego serca polecam ten hotel, jest rewelacyjny.

Zalety

Nowy hotel, blisko plaży i Dubai Marina, restauracja MasterChef na terenie hotelu (raz w miesiącu show cooking, który prowadzi zwycięzca programu), piękne duże pokoje. Idealny dla odwiedzających EXPO 2020 (dojazd w zaledwie 10 minut).

Wady

mały basen

Pobyt - Lipiec 2019

Byłam pozytywnie zaskoczona wystrojem hotelu, pokojem i obsługą. Mogliśmy bezproblemowo dostać się do wszelkich atrakcji Dubaju a na tym nam najbardziej zależało. Śniadania były wystarczające (obiady i kolacje jedliśmy na mieście).

Zalety

Elegancki, nowiutki hotel dla osób lubiących aktywnie zwiedzać miasto.

Wady

brak możliwości przedłużenia doby hotelowej

Aldi

Pobyt - Lipiec 2019

Hotel położony w dzielnicy Dubaj Marina co daje możliwość samodzielnego przemieszczania się po okolicy. Bardzo blisko stacji metra. Pokoje nowocześnie urządzone, niektóre z widokiem na Marinę. jedzenie bardzo smaczne. Na uwagę zasługuje restauracja o nazwie MasterChef do której zapraszani są zwycięzcy światowych edycji programu, aby gotować dla gości.

Zalety

położenie w Dubaj Marina

Aleksandra

Pobyt - Lipiec 2019

Nowoczesny, ładny hotel. Idealna lokalizacja - metro, sklepy (w tym centrum handlowe Marina Mall) , plaża w okolicy

Paulina

Pobyt - Lipiec 2019

Millenium Place Marina to nowy hotel w centrum Dubai Marina. Bardzo blisko hotelu znajduje się również stacja metra, dzięki czemu w szybki i komfortowy sposób można dostać się do atrakcji Dubaju. Odległość od wystawy EXPO to niespełna 10 minut drogi. To co wyróżnia ten hotel od innych to restauracja MasterChef. Raz na miesiąc w hotelu ma miejsce pokaz z udziałem jednego z wygranych programu. Są to dania przygotowywane według przepisów zwycięzców. Pomimo, że obiekt nie jest położony bezpośrednio przy plaży to hotel zapewnia gościom transfer minibusem do Riva Beach. Goście hotelowi mogą również korzystać z basenu zewnętrznego (dość mały), ale również baru, pubu jak i oferty centrum SPA i fitness. Pokoje bardzo ładne z widokiem na miasto. To naprawdę świetny hotel!

Zalety

Lokalizacja blisko EXPO ale i stacji metra, restauracja MasterChef oraz japońska Kyoto, pokazy gotowania, minibus do Riva Beach, dostępne bary i pubu z ofertą napoi alkoholowych, SPA i fitness, komfortowe nowocześnie urządzone pokoje

Wady

Mały basen

Pobyt - Lipiec 2019

Świetne widoki na wieżowce w Marinie i na kanał, po okolicy można spacerować czy pójść na kolację. W samym hotelu tez dwie restauracje, dobre jedzenie. Kilka kroków do stacji metra, do plaży w JBR można dojść pieszo ale jest też busik. Okna wychodzą na Sheikh Zayed Road ale są dobrze wyciszone i w pokojach nic nie słychać. Jedynie mały basenik odkryty i na nim słychać auta.

Zalety

widok na Marinę, spacerem do Mariny, bliziutko do stacji metra, restauracje, można dojść do plaży

Wady

położony przy głównej drodze, mały basenik odkryty przy którym słychać drogę

Michał

Pobyt - Lipiec 2019

Bardzo dobry nowoczesny hotel, zlokalizowany przy stacji metra, co pozwala na komfortowe zwiedzanie Dubaju. Widoki z okna robią bardzo duże wrażenie. Na pieszo można dojść do Dubaj Marina oraz na plażę. W hotelu mamy do dyspozycji basen z przepięknym widokiem i SPA. Bardzo polecam restaurację Master Cherf - doskonałe jedzenie.

Zalety

Nowoczesny, świetny widok, super lokalizacja

Marek

Pobyt - Lipiec 2019

Nowy, zadbany hotel w super lokalizacji - blisko sklepy, 3 minuty od stacji metra. Pyszne jedzenie serwowane w trzech restauracjach. W hotelu znajduje się też restauracja MasterChef z kuchnią międzynarodową, raz w miesiącu odbywa się tam pokaz z udziałem jednego ze zwycięzców programu. Przypadkiem udało nam się wstrzelić z terminem - świetne doświadczenie i miły \"dodatek\" do pobytu

Zalety

bliskość plaży i metra

Wady

mały basen

Kacper

Pobyt - Lipiec 2019

Hotel ze świetną kuchnią - jedna restauracja MasterChef, gdzie raz w miesiącu odbywają się pokazy kulinarne, a w menu znajdziemy przepisy MasterChef\'ów z całego świata. Bardzo blisko metra, co sprawia, że hotel jest świetną bazą wypadową np. na wystawę EXPO 2020. Dodatkowo plaża znajduje niedaleko hotelu.

Pobyt - Lipiec 2019

Nowoczesny hotel z widokiem na Marine Dubai. Warto dopłacić za pokój na wyższym piętrze, genialny widok na miasto. Większość Dubaju zwiedziliśmy dzięki metrze, a do najbliżej stacji jest kilka kroków. Genialny pomysł z kuchnią Master Chefa. Co miesiąc przyjeżdża jeden z nich i serwuje swoje menu. Bezpłatny transfer na plaże hotelowym busem, Obsługa uśmiechnięta i pomocna. Polecam :)

Zalety

Restauracja Master Chef, blisko Mariny i Expo, standard i widok z pokoju

Wady

Mały basen

Pobyt - Lipiec 2019

Widoki z okien zapierają dech w piersi! W hotelu restauracja MasterChefa- bardzo smacznie. Do plaży jeździ busik, ale można też dojśc na piechotę. Największy plus to lokalizacja, blisko metra, przy samej marinie, polecam :)

Damian

Pobyt - Lipiec 2019

Nowoczesny hotel, położony w Centrum Dubai Marina, blisko plaży i stacji metra. Dużym plusem jest tu kuchnia gdzie raz w miesiącu odbtwają sie pokazy Master Chef

Zalety

Położenie w centrum Dubai Marina i niedaleko plaży, kuchnia Master Chef

Millennium Place Marina