Michelangelo Resort & Spa

Wyjątkowy

Pobyt w tym hotelu był bardzo udany. Hotel pięknie położony z super basenem z widokiem na morze. Personel miły pomocny zawsze uśmiechnięty.

Hotel spełnił moje oczekiwania. Piękny widok z pokoju. Pokoje bardzo czyste, ładnie urządzone. Przemiła obsługa zarówno w recepcji jak i w pokoju. Smaczne i urozmaicone posiłki. Wypoczynek na wyspie Kos to tylko w tym hotelu.

Bardzo miły pobyt. Hotel wygodny i czysty, przy samym hotelu przystanek autobusu jadącego do stolicy Kos. Przy hotelu sklepik z lodami, napojami, podstawowymi produktami itp.Plaża- bez szału, ale w Grecji tak często bywa, ale woda kryształowa.

Byliśmy z mężem na przełomie września i października 2013 w opcji all. Hotel przepiękny, baseny wspaniałe, szczególnie ten największy.Pokoje super. Sprzątanie, obsługa, posiłki, bar -wszystko na 5+.Nie mogę ocenić animacji bo ich nie było- może z uwagi na koniec sezonu.Nam to akurat nie przeszkadzało. Plaża kamienista, obuwie niezbędne.Do dyspozycji również basen kryty, 2 sauny. Jednym słowem: polecam.

Nazwa  Michelangelo Resort & Spa
Miejsce  Grecja / Kos / Agios Fokas
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, windsurfing, żeglarstwo, tenis, rowery, parking

Krystalicznie czyste wody Morza Egejskiego otoczone piaszczystymi plażami

Starożytne ruiny Asklepionu z zapierającymi dech widokami

Urokliwe wioski z tradycyjnymi białymi domkami i lokalnym rzemiosłem

Wyjątkowy

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Kazimierz

Pobyt - Maj 2024

Zalety

Położenie czystość w hotelu. Ocena 10 i to taka durza

Wady

Nie takiego nie było.

Jolanta

Pobyt - Październik 2022

Zalety

Czystość, przemiła obsługa, smaczne posiłki.

ptyś

Pobyt - Maj 2014

Zalety

Niesamowity basen! B. dobra obsługa, menedżer hotelu w garniturze codziennie witający przy wejściu do restauracji i pomagający w wyborze stolika. B. dobre, urozmaicone jedzenie. Duże wygodne, czyste pokoje. Zadbany teren wokół.

Wady

Różnice wzniesień- dla kogoś może to być problem

kasia

Pobyt - Wrzesień 2013

Zalety

Hotel nowoczesny, bardzo dobrze wyposażony. Fantastyczny, duży basen , jacuzzi , basen kryty.Jedzenie, obsługa na najwyższym poziomie.

Wady

Brak.

Michelangelo Resort & Spa