Valletta z barokową architekturą i bogatą historią
Błękitna Grota, niesamowite jaskinie z lazurową wodą
Megalityczne świątynie starsze niż piramidy
Hotel przeciętny, basen na dachu bardzo mały, pokoje jeszcze mniejsze ale czyste. Jedzenie smaczne i duży wybór. Do plaży dosyć blisko ale niestety jest kamienna.
Jest to przeciętny hotel, niczym wielkim nie wyróżniającym sie. Dlatego mniej wymagjący, ocenią wakacje dobrze a bardziej wymagjący pewnie zjadą wszystko co się da. Moim zdaniem pokój był chyba najaśniejszym punktem "programu". Duża w tym zasługa chyba też i tego że nie było ulicy pod jego oknem. Obsługa w porządku. Nie utrudniali w niczym pobytu, byli nawet symaptyczni. Ja wiem że nie wrócę ponieważ dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi.
Zmarnowqany czas i pieniąadze. Basen to wanienka dla dzieci. Pokoje w tragicznym stanie.Klimatyzacja bardzo oszczędnie udostępniana gosciom Pokoje- brudne, zaniedbane - wręcz obrzydliwe.TV BRAK pomimo dostęepności w ofercie.Balkon - zajęty przez klimatyzator - szkoda 200 PLN
To wielka pomyłka Neckermana że taką ofertę od lat posiada i pomimo podobnych uwag z lat ubiegłych sprzedaje ją nadal
Zdecydowanie nie polecam wyboru tego hotelu, a jeżeli już się ktoś na niego zdecyduje od razu trzeba zaznaczyć, żeby rezerwacja nie dotyczyła pokoju z widokiem na podwórko-studnię. Niestety miałam nieprzyjemność mieszkania w takim pokoju i nie było szansy (albo też obsłudze nie chciało się robić sobie kłopotu) zamienić go na jakiś inny. Ciągły bardzo głośny dźwięk klimatyzatorów, potęgowany przez tego typu podwórze uniemożliwiał normalny sen. Poza tym w pokojach brud i wilgoć. Łazienka tragiczna. Pomimo kilkukrotnych upomnień nie został naprawiony cieknący kran w łazience. Obsługa niezbyt miła. Podejrzewam, że w Polsce hotel uzyskałby 1 gwiazdkę, a być może wcale. Uważam, że taka firma jak Neckermann niepotrzebnie psuje sobie opinię wysyłając klientów do tego typu hoteli.