Malownicze wybrzeże z pięknymi plażami i turkusowym morzem
Zabytkowe miasta, takie jak Split, z pałacem Dioklecjana
Wyspy Hvar i Brač oferujące luksusowe kurorty i winnice
Hotel mi się bardzo podobał. Wyposażenie pokoju i łazienki bardzo dobre i funkcjonalne. Zadbano o istotne dla gości szczegóły - lampki wygodne do czytania w łóżku, znakomite oświetlenie pokoju, miejsce na walizki, odpowiednia ilość wieszaków i półek w szafie, czajnik z zestawem kawy i herbaty, dobrze rozlokowane gniazdka elektryczne, w łazience odpowiednia ilość półek, haczyków i wieszaków na ręczniki. To są niby drobiazgi, ale dzięki temu czułam się komfortowo i bezpiecznie. W hotelu jest czysto. Przestrzeń wspólna jest dobrze umeblowana - wygodne kanapy, foteliki, stoliki. Hotel serwuje dwa posiłki dziennie - bardzo dobre, różnorodne i smaczne. W restauracji stoliki rozstawione są w sposób zapewniający swobodę poruszania się a krzesełka i foteliki tapicerowane są czyste. Bardzo urokliwy jest ogródek z fontanną. Hotel jest pięknie położony tuż przy promenadzie nadmorskiej. Widok na morze i góry, a dwa baseny (jeden ze słodką wodą, drugi z morską) z odpowiednią ilością leżaków, parasoli i drzew zapewniają wypoczynek dla wszystkich w pożądanych warunkach. Dla dzieci przygotowano oddzielny basenik z atrakcjami. Obsługa hotelu jest bardzo miła, pomocna w każdej sytuacji. Na koniec pobytu, po zwolnieniu pokoju, zapewniono mi przechowanie bagażu oraz możliwość korzystania z całej przestrzeni hotelowej (łącznie z ręcznikiem plażowym) do czasu wieczornego transferu na lotnisko. Obsługa hotelowa zachowywała się bardzo życzliwie i zawsze można było "się dogadać" pomimo braku znajomości języka.
1. Rewelacyjne położenie hotelu tuż przy promenadzie nad morzem. 2. Dwa baseny, a szczególnie basen z widokiem na morze. 3. Dużo leżaków i parasoli no i świetne drinki. 3. Bardzo dobrze przemyślane szczegóły wyposażenia. 4. Bardzo profesjonalna i życzliwa obsługa. 5. Rewelacyjne wyżywienie. (CZY TY JESTEŚ NA WESELU?) - to komentarz znajomych po obejrzeniu filmiku. 6. Świetnie zorganizowana przestrzeń restauracyna z ogródkiem i fontanną. 7. Dobrze zaplanowana i urządzona przestrzeń wspólna.
Hotel przerósł Moje oczekiwania, po prostu super . Jeden mankament to basen kryty, po całej długości 185 głębokości. Moja dziewczyna nie mogła skorzystać ponieważ był dla niej za głęboki.
Posiłki super,bardzo różnorodne, szkoda że nie ma opcji allinclusive. Klimatyzacja super, sprzątanie na wysokim poziomie, bardzo dobrze usytuowany. Trochę oszukane drinki przy barze, np. Mojito, z cytryną zamiast limonki i rum to chyba z chińskiego monopolowego.
Ogólnie nie mam zastrzeżeń, nie jestem jakiś mega wymagający, lecz basen kryty trochę mnie zawiódł.
Hotel korzystnie położony i dobrze wyposażony, z miłą obsługą. Dobra i urozmaicona kuchnia. Polecam.
świetny hotel na wysokim poziomie, w porównaniu do innych 4* np. w Hiszpanii są naprawdę siebie warte, wyposażenie w świetnym stanie. Miasto Makarska ma przepiękne położenie przy bardzo wysokim masywie górskim, tak jakby Zakopane było nad morzem ;), przy czym hotel jest w mieście, więc nie ma mowy o kameralności, plaża jest ładna choć wąska i kamienista. Byłam w 1 połowie czerwca więc było doskonale, ale podczas wakacji na pewno jest tłum, a o plaży chyba w ogóle nie ma mowy, tak ciasno. Poza sezonem- fantastycznie. Polecam.
Przyjechaliśmy tutaj z polecenia naszych znajomych którzy byli tam rok przed nami. Hotel oczarował nas swoją schludnością, położeniem oraz standardem wyżywienia. Dużo chorwackiego ale też europejskiego menu. Załoga hotelu umiała sprawić że człowiek czuł się gościem a nie intruzem. Koniecznie musicie się wdrapać na popbliskie góry i zrobić zdjęcie na panoramę miasta i wybrzeża!!!
Pierwsze co nas ujęło to tak prozaiczna rzecz jak widok z okna. Widzieliśmy basen, część starówki i kawałek morza. Taki widok co rano potrafi umilić dzień. Ręczniki były zmieniane na życzenie. Sprzątanie poprawne. Jeśli chcecie spróbować naprawdę dobrego jedzenia wybierzcie się do jednej z pobliskich restauracji. W hotelu ciężko o trochę kameralności. Przez dwa tygodnie pobytu mieliśmy wrażenie że jest w 100% obłożony. Niemniej jednak nie przeszkadzało nam to.