Meridia Beach

Hotel dobrze wyposażony, czyste pokoje i łazienka. Miła stmosfera z mnóstwem atrakcji dla osób w różnym wieku. Pobyt oceniamy na 5*

bylo wszystko ok,animacje,pokoj,obsluga,hotel,woda,jedzonko,wszystko polecam

Hotel oceniamy na dwie gwiazdki ponieważ hotel wymaga remontu i odświeżenia, pokoje dość male i również do remontu, w pokoju jest klimatyzacja ale bardzo zagrzebała , w łazience również grzyb. Obsługa mówi nie chętnie po angielsku zdecydowanie wolą rozmawiać po rosyjsku. Obsługa w recepcji bardzo nie miła, trafiliśmy na łóżko z bardzo twardy materacem poprosiliśmy w recepcji o zmianę materaca lub coś miękkiego na materac zero reakcji i pomocy! Jedzenie w restauracji bardzo dobre i dużo ale codziennie to samo praktycznie. Baseny również do remontu dużo popękanych płytek o co można się rozciąć. Duża zaletą jest prywatną plaża połączona z hotelem.

Sam hotel jest bardzo ładny, dość komfortowy ale uwaga 'club 3 bedroom' są to bungalowy o sporo niższym standardzie niż sam hotel. Przy zakupie wycieczki prosiłam konsultantkę o sprawdzenie i twierdziła, że nie będzie to bungalow tylko apartament w budynku hotelu. Same bungalowy były czyste, nie było robactwa itp. Niestety część bungalowów znajduje się na wysokiej górce, dla rodzin z dziećmi z wózkami ciężka droga. Jedzenia było bardzo dużo, różne smaki, każdy mógł wybrać coś dla siebie. Jednak obsługa w restauracji już 30 minut przed końcem posiłku swoim zachowaniem dawała znać "szybciej, szybciej ". Napoje jak napoje, soki, woda, piwo, drinki. Główny basen bardzo fajny, nigdy nie brakowało leżaków nawet jak przychodziliśmy w połowie dnia. Szkoda że basen dla maluchów jest po drugiej stronie hotelu więc trudno pogodzić dzieci w różnym wieku. Plaża żwirkowa, polecam jednak mieć buty do wody, bez nich może być naprawdę nieprzyjemnie. Tutaj podobnie zawsze znajdowaliśmy jakieś leżaki. Obsługa 50/50. Część miłych osób a część gburów. Niektórzy nie powinni pracować z ludźmi. Szczególnie jeden Pan z recepcji, który lekceważył Klientów, w trakcie rozmowy z nami rozmawiał z kimś przez telefon i był wyraźnie niezadowolony, że mu przeszkadzamy. Ogólnie są niedociągnięcia ale pobyt oceniam na plus.

Hotel przyzwoity, mieliście family room z widokiem na morze w budynku głównym i widoki naprawdę piękne. Hotel ma już swoje lata i to widać ale był remontowy. Pokoje sprzątane co dzień lub 2 (bo raz Pani nie było) Jedzenie średnie, nie nasze smaki ale wybór spory więc każdy może sobie coś znaleźć. Duży plus że było dużo Polaków chyba większość w hotelu, można było zawrzeć nowe znajomości.

Nazwa  Meridia Beach
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Okurcalar
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, aquapark, fitness, sporty wodne, tenis

Wyświetlono 100 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Marcin

Zalety

Zabawa, blisko plaży zjeżdżanie i smaczne napoje z wieczormymi występami..

Wady

Jedzenie średnie, praktycznie ciągle to samo z małym wyborem owoców. Osobą podróżującym z dziećmi radzę dopłacić parę euro i zmówić pokoje z widokiem na morze tak jak my mieliście w innym przypadku można dostać bungalow usytuowany od tyłu hotelu a te nie wyglądają na czyste...

bylo wszystko ok,animacje,pokoj,obsluga,hotel,woda,jedzonko,wszystko polecam

Zalety

bardzo fajny hotel ,fajne miejsce,goraco polecam,warto

3.6
Kamil

Zalety

Duża ilość jedzenia Plaża połączona z hotelem Spokojna okolica

Wady

Bardzo twarde łuzka Obsługa nie chętnie rozmawia po angielsku Hotel typowo pod Rosjan Płatny internet Nie miła obsługa w recepcji Hotel do remontu Grzyb w klimatyzacji

KAROLINA

Kacper

Zalety

Duży, czysty basen, dobre- pachnące toalety, zaangażowani animatorzy, z dobrze zaopatrzonym sklepem w hotelu - nie trzeba iść na zakupy gdzie indziej.

Wady

Mogła by być lepsza kuchnia generalnie bez większych wad.

Dominika

Spędziliśmy w tym hotelu 10 dniowy pobyt - rodzina 2+3. Pierwszym zaskoczeniem był fakt, że nie zostaliśmy ulokowani w samym hotelu, ale jako rodzina większa niż 4 osoby - w Bungalowie. Jak się później okazało, w hotelu są tylko pokoje dla max 4 osób z jedną izbą i dostawkami dla dzieci, więc pomimo wcześniejszego zaskoczenia byliśmy zadowoleni, że pokoje mamy jednak dwa w domku. Wiele osób narzekało na domki, na ich wystrój czy grzyba w łazience. Nam trafił się akurat znośny domek gdzie jedynym problemem były wszechobecne mrówki ( dostaliśmy parter domku). Domki sprzątane są codziennie przez room service, wymieniana jest pościel i ręczniki - tu na prawdę nie można na nich narzekać, bo Panie dają z siebie 110% i jak w każdym kurorcie za pozostawione drobne na poduszcze ułożą wam coś fajnego z ręczników ;) Obiekt jest Spory, ma kilka kompleksów basenów, miniklub dla dzieci i amfiteatr na którym codziennie wieczorem odbywa się minidisco dla dzieci a po nim show dla dorosłych jak : pokazy z ogniem i LED show, wybory Miss, akrobaci, tańce ludowe , gry dla Par , Piana Party czy wieczór z muzyką na żywo. Zawsze coś się działo. Od 10 przy basenie swoją pracę rozpoczynali też Animatorzy którzy zapraszali do wspólnej zabawy w basenie przy Aquaaerobiku , Waterpolo czy zabawach zespołowych z nagrodami. Tuż za głównym basenem rozpościera się plaża piaszczysto żwirowa z bezpłatnymi dla nas leżakami oraz snackbarem gdzie codziennie można było się napić i zjeść w określonych godzinach. Same posiłki w głównej sali - szwedzki stół z ogromem możliwości zarówno mięsnych potraw, jak i dodatków, warzyw, owoców i deserów wiec każdy znajdzie coś dla siebie. Cała obsługa hotelu od osób sprzątających, przez recepcję po barmanów miła, pomocna i zawsze uśmiechnięta. W poprzednich hotelach w których byliśmy często patrzyli spod byka gdy szło się do baru po większą ilość napoi dla swojej rodziny/znajomych - tu z uśmiechem naleją ci każdą ilość soft drinków czy alkoholu o jaką poprosisz, nie żałując przy tym niczego. Pomimo pierwotnego zaskoczenia przy zakwaterowaniu w najbardziej oddalonym Bungalowie, z którego trzeba było sporo dojść do głównej części hotelu nasz wyjazd zaliczamy do udanych. Poznaliśmy wspaniałych ludzi zarówno z Polski jak i z obsługi hotelowej i nasze wakacje minęły zdecydowanie za szybko. Tym którzy marzą o tureckich zakupach wspomnę jeszcze, że nieopodal są dwa bazary - Soho ( droższy i bardziej przypominający galerię ) oraz Alzar Bazar ( typowa hala z ponad 500 oddzielnymi sklepikami gdzie jest wszystko). Do Alzar Bazar da się dojść skrótem pod ulicą w 10 minut - obsługa hotelu na pewno was pokieruje. Jeśli zależy wam na wycieczkach, warto przejść się na miasto, tam w okolicznych mini biurach podróży znajdziecie je taniej prawie o połowę niż to co pokazują w hotelowym Lobby ;) Jeśli chcecie podjechać do Centrum Alanyi warto wybrać komunikację miejską, jeździ z okolicy Alzar Bazar co 15 minut i kosztuje grosze w porównaniu do Taxi. My polecamy ten wyjazd, nie były to może warunki na 5* ale zdecydowanie cała reszta jak jedzenie, obsługa, animacje, atrakcje, bliskość do plaży zasługuje na ogromne oklaski i milion kciuków w górę :)

Zalety

- obsługa zawsze miła, uśmiechnięta i pomocna - codzienne sprzątanie pokoi i wymiana ręczników - ogromny wybór atrakcji dla dzieci i show wieczornych ( zawsze coś się działo) - wybór jedzenia , każdy znajdzie coś dla siebie - bliskość do plaży i bazarów - dużo leżaków zarówno przy basenie jak i na plaży do dyspozycji gości

Wady

- mrówki w bungalowach - fakt, że o zakwaterowaniu nie w hotelu głównym dowiadujemy się dopiero na miejscu ( wcześniej o bungalow w ofercie dla rodzin powyżej 4 osób nie ma słowa w ofercie) - po godzinie 7.30 wszystkie leżaki są już zajęte przy basenie ( więc albo ktoś z rodziny codziennie leci zająć albo nie ma gdzie leżeć)

3.9
Rodzina 2+2

Hotel nie zasługuje na 5*. Raczej nie dla wymagających. Mieliśmy pokój w budynku głównym i był ok co prawda mały ale codziennie sprzątany. Minus za napoje i drinki( robione z gotowych okropnych mieszanek) w plastikach i wszędzie kolejki jedzenie, napoje.Jedzenie słabe jak na Turcje. Dużo obywateli Rosji na terenie. Animacje i cała otoczka bardzo słabe. Mając porównanie do 2 innych hoteli w których byliśmy w Turcji nie polecam.

Anastazja

Byliśmy w hotelu tydzień ,wszystko było dobrze,jedzenie pyszne,każdy znajdzie coś dla ciebie.Animacji dobre,dużo basenów.Pani sprzątała codziennie,miła obsługa.Morze bardzo blisko,ale lepiej mieć buty do wody,bo bardzo kamienista.

Wady

Bardzo duży minus w tym ,że wszystko przystosowane do Rosjan,nawet cała dyskoteka była po rosyjsku. Bardzo dużo ,i takie wszystkie nagle.Jak akceptujecie to,to możecie jechać.

5.1

Hotel dobry ,ale drugi raz napewno nie wrócimy tam ,

RR

Ładne, czyste miejsce, miła obsługa. W ciągu dnia prowadzone są zajęcia na basenie i na plaży.

Zalety

Miejsce z basenem dla maluszków i placem zabaw. Poza dużym basenem że zjeżdżalniami posiada dodatkowo basen kryty i dwa baseny "na uboczu". Hotel bezpośrednio nad morzem

ola

Właśnie wrócimy z urlopu w hotelu Meridia (rodzina 2+2). Po przeczytaniu opinii innych os, z przerażeniem patrzyłam na pracownika hotelu prowadzącego nas do bungalowu. Budynek 29, apartament na piętrze, składającym się z 3 sypialni z łazienką, z dość dużą powierzchnią korytarzy oraz dwoma tarasami/balkonami. Klimatyzacja dobrze działająca w każdym z pokoi - niestety ustawiona w kierunku łóżek - my przesunęliśmy łóżka dzieci trochę inaczej niż były pierwotnie ustawione i nie było to problemem. Wyposażenie może nie było najnowsze, ale zdecydowanie wystarczające. Szafka w łazience na rogu lekko się rozklejała, ale nie wpłynęło to na komfort naszego pobytu. Do czystości zasłonek można się przyczepić. Poza tym lokal wysprzątany. Pościel czysta. Ręczników więcej niż potrzebowaliśmy. Standardy sprzątania w trakcie pobytu mocno uzależnione od personelu - w pierwszym tygodniu było zdecydowanie słabiej wykonane niż w drugim. W pierwszym tygodniu dopiero po zostawieniu napiwku podłoga została dokładniej zamieciona, ale w drugim nie zostawiliśmy napiwku a codziennie podłoga była sprzątnięta i otrzymywaliśmy czyste ręczniki. Warto wziąć ze sobą kosmetyki do kąpieli, gdyż było dostępne jedynie mydło napełnione w pojemniku pod prysznicem. Może jak na hotel 5 *standard bungalowu był zbyt niski, ale dla nas okazał się wygodnym rozwiązaniem - dzieci miały swoje pokoje, mieliśmy dużo przestrzeni i widok na ogrodową zieleń. Nic nie śmierdziało z kanalizacji i nie mieliśmy inwazji jakiś owadów. Hotel określiłabym jako poprawny. Na - brak dobrej znajomość angielskiego pracowników w lobby – jak później rozmawialiśmy w samolocie problem ten występował w większości hoteli. Jednakże każdy zgłaszany problem rozwiązywany był niezwłocznie. Jedzenie może nie jest wyszukane, ale smaczne. Dużo warzyw i owoców. Na - burgery, hot dogi w snack barze były przygotowane z zamrożonych półproduktów. Najbardziej monotonne były śniadania, ale w domu też nie mamy codziennie innego dania, więc bez problemów mogliśmy wybrać coś na siebie. Warzywa smaczne, więc można było skomponować smaczny posiłek. Napoje podawane głównie w plastikowych kubeczkach. Jedynie w restauracji lub lobby możliwość otrzymania drinków w szklanych szklankach, ale też nie zawsze. Obsługa faktycznie za szybko w wielu sytuacjach chciała uprzątnąć stoliki zabierając aktualnie pity napój. Na minus dostępność sztućców. Na stole znajdował się jeden komplet i w zasadzie trzeba było go mocno pilnować bo inaczej nie było czym zjeść kolejnego dania. Były godz posiłków mocno oblegane i wtedy były kolejki do jedzenia, ale wystarczyło przyjść 15 min później i nie było takiego problemu. Dla nas najsmaczniejszy okazał się wieczór turecki z wieloma typowo tureckimi daniami. Codziennie wieczorem był grill na dachu restauracji, ale czasami było tak nadymione, że ciężko było oddychać, a potrawy smakowały dymem. Drinki do kolacji zdecydowanie mocniejsze niż w barach. Napoje standardowe – soki to rozcieńczane napoje, cola,sprite, fanta – dobrej jakości, woda w butelkach dostępna w restauracji, lobby i barach, oraz dyspozytory ogólnodostępne z sokami/napojami i wodą. Teren przy basenie zamienia się w jeden teren rozłożonych leżaków, co czasami utrudnia jakiekolwiek przejście i brakuje swobody. Na szczęście wiele zarezerwowanych leżaków pozostaje wolnych przez cały dzień. Dodatkowo w ciągu dnia posadzka robi się mokra i wtedy jest ślisko. Na duży+organizacja zjeżdżalni - znajdują się przy głównym basenie, co ułatwia pilnowanie/obserwowanie dzieci. Zjeżdżalnie są otwarte w określonych godzinach, ale było to wystarczające. Animacje w ciągu dnia ok, można znaleźć coś dla siebie. Na terenie hotelu znajduje się także brodzik dla dzieci,2 baseny „relax pool”, więc jak ktoś nie ma ochoty na animacje, czy muzykę może odnaleźć spokojniejsze miejsca. Gimnastyka prowadzona na bardzo dobry poziomie. Niestety było też trochę animacji prowadzonych przez Animatorów dla dzieci za dodatkową opłatą - np. malowanie koszulek, czy piaskiem, co było mało fajne, bo wiadomo, że dzieci chciałby z nich korzystać. Na-bardzo głośnia muzyka ustawiana przez Animatorów. Ale były także okresy spokojne – pozwalające odpocząć. Animacje wieczorne- nie skorzystaliśmy z nich-było kilka pokazów tańca tureckiego, taniec światła i jakieś akrobacje. Codziennie minidisco, ale też o różnych porach się rozpoczynało. Toalety przy basenie i plaży czyste - czasem było za dużo wody na posadce, ale nigdy nie śmierdziało ani nie brakowało papieru. Duży+ za bliskość plaży - ładnie utrzymanej. Oczywiście turyści rezerwują miejsca na leżakach, a potem wiele z nich nie jest wykorzystanych. Okolica bardzo ładna. Można iść w jedną stronę na bardzo snoorkować lub spacerować po klifie- niesamowity koncert cykad, lub w drugą i obserwować małe rybki i krabiki. Polecamy odwiedzić te miejsca. Pobyt uważam za udany, choć można znaleźć sporo niedociągnięć. Stosunek ceny to jakości był dla nas zadawalający.

Zalety

+ zjeżdżalnie +dużo owoców i warzyw + smaczne posiłki + dostępność napojów +bliskość morza + okolica

Wady

- mało sztućców - mokra posadzka przy basenie

1.9
Tomasz

Dramat ten hotel nie powinien mieć nawet jednej gwiazdki brud w pokojach stan prysznica szafek tragiczny nawet karnisz odpadł po jednym dniu pobytu ,jedzenie dużo ale monotonne i nie doprawione soki płatne ,popcorn,wata cukrową, wi fi,płatne lody wydawane przez godzinę dziennie w ilości 2 sztuk na osobę ale szczytem chamstwa jest woda butelkowana uzupełniana w pokojach bo jak się przyjrzysz to okazuje się że panie sprzątające nalewaja ją z kranu i stawiają na szafce tak by wyglądało na oryginalna że jeszcze nikt się nie zatruł to dziwne ,za 12000 tyś taki hotel to dramat to jest najgorszy hotel w tej miejscowości jedyny plus to rezydenci i ogólnie biuro coral na plus reszta to dramat ten hotel powinien zniknąć z oferty a pozytywne opinie to piszą panie z biura podróży bo mają największą prowizję, jeśli ktoś tam jedzie z dziećmi mi to współczuję jedyna atrakcją to mini disco przez godzinę 7 piosenek codziennie tych samych ,.a co najgorsze hotel prorosyjski (...) wszędzie i to nie Rosjanie z klasą tylko bydło z (...) paszportem a obsługa lata za nimi olewając innych żałuję że nie zrobiłem zdjęć bo byłem pierwszy raz z biura podróży i niewiedziałem że można składać reklamację ,ale ludzie czytajcie tylko negatywne komentaże z tego hotelu to ocalicie wakacje

Zalety

Nic

Wady

Wszystko

Daniel

HOTEL MERIDIA BEACH - Okurcular Pobyt 2 osoby dorosłe + 2 dzieci - LIPIEC 2024. HOTEL Pokój Standard Room w budynku głównym nie w Bungalowach. Sam hotel OK - jedzenie dobre i bardzo dużo wszystkiego ( każdy znajdzie coś dla siebie ) - basen ze zjeżdżalniami ( bardzo fajny kompleks pod dzieci ) - pokoje czyste - klima chodziła jak szalona bez zarzutów ( ten kto twierdzi że jest nad łóżkiem sugeruje tylko zmienić przepływ powietrza na górny i nie ma problemu i sugeruje ustawić na 25/26 stopni C ) - przez cały pobyt ani razu nie wyłączyła się a chodziła 24h na dobę. Blisko plaża - ale bez butów ( do wody ) z twardą podeszwą się nie obejdzie ze względu na kamienie na plaży i w morzu. Przed wyjściem na plaże duży kompleks z barem na przekąski-jedzenie / napoje / owoce / lody. Generalnie polecił bym ten hotel dla osób nie wymagających "wodotrysków". Jedyny minus to Płatne Wifi w hotelu per urządzenie - przy hotelu 5* chyba nie przystoi - ale nie jest to wielki problem. OKOLICA Sama miejscowość Okurcular to miejscowość wypoczynkowa z praktycznie samymi hotelami - tylko opalanie / pływanie w basenie i morzu / odpoczywanie i w sumie tyle. W Lipcu 2024 temperatury w cieniu to ponad 40 stopni C wiec siedzenie w basenie od rano do wieczora wskazana. SKLEPY Polecam bardzo Alara Grand Bazar - znajdziecie tam wszystko co potrzebujecie - ceny bardzo przystępne - oczywiście mnóstwo nagabywaczy do kupna ale to już jest ich urok. Polecam również budkę na przeciwko wejścia do Alara Grand Bazar ( zaraz przy kładce pod ulicą ) z koktajlami/napojami np. ze smoczym owocem ( Dragon Bol czy jakoś tak ( się nazywał napój ) - 3 eur - coś przepysznego ) Jest też OUTLET niedaleko ale ceny wyższe niż w Alara Grand Bazar wiec nie polecam. Reasumując: Hotel poprawny - można pojeść / wypocząć / nie jest głośny - tylko te temperatury na zewnątrz. Czy pojechał bym do tego Hotelu jeszcze raz ? Jeżeli nie miał bym wyjścia to bym pojechał ale przy ilości dostępnych hoteli w Turcji ( na miarę dobrym poziomie ) raczej wybrał bym inny hotel następnym razem.

Zalety

Dobra Klima W miarę dobra obsługa hotelowa. Dobre Jedzenie + Dużo. Bliskość plaży. Dobra połączenie kompleksu basenowego z kompleksem barów i przekąsek. Hotel w miarę cichy.

Wady

Płatny Internet per urządzenie ( Wifi ).

Izabela

Meridia Beach w Okurcalar to świetny wybór na wakacje. Pokoje są przyzwoite i dobrze utrzymane, a obsługa miła i pomocna. Widoki z hotelu są wspaniałe, zwłaszcza na Morze Śródziemne. Na plaży znajdziemy leżaki i materace, co zapewnia wygodę podczas odpoczynku. Warto mieć buty do wody, jeśli ma się delikatne stopy, ponieważ wejście do morza może być kamieniste. Ogólnie, miejsce to zapewnia komfortowy i relaksujący pobyt. Gorąco polecam! Izabela

Zalety

Smaczne jedzenie - Restauracje serwujące wyśmienite dania kuchni tureckiej i międzynarodowej. Każdy znajdzie coś dla siebie:)

Wady

Budynki bungalowe to porażka, brud i nieprzyjemny zapach z kanalizacji. W pokojach pająki , robaki a nawet jaszczurki. Okna i drzwi sie nie domykają, klimatyzacja słabo działa.

Zalety

Zjeżdżalnie dla dzieci

Wady

Budynki bungalowe to porażka, bardzo brudne, w pokojach robactwo, pająki a nawet jaszczurki. Nieprzyjemny zapach z kanalizacji. Słabo działająca klimatyzacja. Animacje dostosowane pod Rosjan.Szczerze nie polecam.

Zdecydowanie nie zasługuje na 5*. Hotel stary. W toaletach śmierdzi kanalizacja. Okropne Bungalow, w których najczęściej umieszczane są rodziny z dziećmi jak my (2+3)

Zalety

Czysta restauracja. Smaczne jedzenie. Zjeżdżalnie.

Wady

Stan hotelu.

Pobyt - Maj 2024

Hotel czysty, duży basen, rewelacyjne duże zjeżdżalnie,jedzenie bardzo pyszne, animacje na wysokim poziomie,pokoje nowoczesne codziennie sprzątane,obsługa pomocna. Plaża żwirowa prędko głęboko to jedyny minus. Do reszty absolutnie nie można się przyczepić. Gdyby nie plaża wróciłabym tam drugi raz,my wolimy piasek i łagodne zejście 😊

Zalety

Pyszne jedzenie, obsługa, animacje w ciągu dnia typu dmuchane flamingi,dmuchane zamki na basenie,piana party, wieczorne animacje. Duży basen,duże zjeżdżalnie

Wady

Nie można się do niczego przyczepić. Jedyny minus to plaża kamienista żwirkowa i prędko głębokie zejście. My wolimy piasek i łagodne zejście. Tam po 2,5 m głęboko.

Pobyt - Maj 2024

Bardzo przyjemnie spędziliśmy urlop w tym hotelu. Hotel bez szału. Jedzenia mnóstwo, każdy coś znajdzie dla siebie.

Wady

Kolejki w trakcie posiłków, animacje i wogóle obsługa sprzyjająca gościom z Rosji.

Ewelina

Pobyt - Maj 2024

Pobyt w hotelu uważam za udany. Kameralny hotel który ma wszystko czego potrzeba. Fajny basen ze zjeżdżalniami,plaża na wyciągnięcie ręki. Pokój- w moim przypadku bungalow bardzo przyjemny. Odnowiony,duży,sprzątany codziennie. Bardzo miła obsługa. Smaczne jedzenie zarówno w restauracji jak i snack barze. Bar przy basenie dostepny do 2 w nocy. Lezaki dostępne bez problemów,na plaży także. Codziennie wieczorem animacje.W ciągu dnia także zapewnione atrakcje typu piana party, byk rodeo, wodny tor przeszkód. Dla dzieci strefa do kolorowania,mini disco. Animatorzy bardzo mili i zaangażowani. W pobliżu fajnie widoki z klifu. 10 minut do Alara Grand Bazar. Szczerze polecam,nasz wyjazd bardzo udany.

Zalety

Blisko do morza Smaczne jedzenie Miła obsługa

Wady

W maju basen rekreacyjny był zamknięty,restauracja na piętrze była nieczynna. Lody nie były dostępne w tym terminie.

Meridia Beach