Mercure Racławice Dosłońce

* Piękny hotel w pięknej okolicy, piękny teren i duża przestrzeń dla gości na świeżym powietrzu * Pokoje eleganckie, czyste * przemiły, uprzejmy i pomocny personel * wspaniałe masaże * pyszne jedzonko

Miły weekend w hotelu położonym w malowniczej wiejskiej okolicy. Duży, dobrze zagospodarowany teren wokół hotelu sprzyja aktywnemu wypoczynkowi. Dla mnie ważne- przyjazny czworonogom:)

Hotel dla mało wymagających, hotel wygląda zupełnie inaczej miz na zdjęciach, ogolnie zaniedbany. Nie polecam tego hotelu.

Pokoje czyste Personel bardzo uprzejmy Jedzenie smaczne Personel w SPA bardzo miły Pan Robert masażysta profesjonalista w pełni tego słowa znaczeniu Gorąco Polecam

Pokoje wymagały by remontu już przynajmniej ze trzy lata do tyłu , głośna klimatyzacja w pokojach. Pierwszy raz się spotykam że na jedno łóżko używa się dwóch prześcieradłem bo jedno jest za krótkie ?! Strefa spa była by fajna gdy by ktoś zadbał o nią , basen fajny miła ciepła woda ale do jej czystości mam wątpliwości chociaż liczyłem że jacuzzi uratuje sprawę a tu porażka bród i obrzydzenie .Nie wspomnę, że kelnera przy basenie się nie uświadczy. Szatnie są porażką a jak ,że by inaczej : zgrzybiałe, śmierdzące i aż nie przyjemnie. Ceny to karta przetargowa na NIE dla tego hotelu . Ktoś powinien się stuknąć w głowę i to porządnie za te skandaliczne ceny i , że za każdą drobnostkę trzeba płacić i to słono.( SKOROR JUŻ SIĘ TYLE PŁACI TO OCZEKUJE SIĘ STANDARDU EUROPEJSKIEGO A TU PORAŻKA ) Brak profesjonalnego barmana tylko raz jest albo nie ma kelnerów a jedzenie takie dość smaczne śniadania takie powiedział bym po taniości jak na 4 gwiazdkowy hotel słabo ( hotel powinienem mieć maksymalnie 2 gwizdki widać że jedynym powodem tych 4 gwiazdek jest brak konkurencji w okolicy ) Pole golfowe to maskara , kort tenisowy też nie za bardzo do użytku. Ogólnie widać , że hotel raczej nie jest najbardziej odwiedzanym miejscem przez osoby indywidualne i się nie dziwie .

Nazwa  Mercure Racławice Dosłońce
Miejsce  Polska / Małopolska / Racławice
Udogodnienia  basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, tenis, rowery

Oferta SPA & Wellness z całego świata

Tradycyjna polska gościnność

Najwyższy standard obsługi

Malownicze Tatry z licznymi szlakami turystycznymi i narciarskimi

6.5

Wyświetlono 9 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Dorota

Pobyt - Czerwiec 2023

Zalety

* Masaże * cisza i spokój * teren zewnętrzny dla gości * mini zoo

Wady

* brak

Maciej

Pobyt - Listopad 2022

Zalety

Bardzo dobra kuchnia, miła obsługa, atrakcyjna strefa basenowa i wellness. Wieczory z muzyką na żywo. Dla każdego coś miłego :)

2.6
Aga

Pobyt - Marzec 2022

Zalety

Wady

Trudno je znaleźć

Dorota

Pobyt - Grudzień 2021

Zalety

Cisza

Wady

Brak sklepu w okolicy Woda w basenie zimna

3.4
Marcello

Pobyt - Sierpień 2021

Zalety

Akceptowalna lokalizacja hotelu .

Wady

Problem z czystością Brak wystarczające ilości obsługi Okropnie wysokie ceny nie adekwatne do standardu

Łukasz

Pobyt - Lipiec 2021

Hotel reklamuje się jako przyjazny rodzinom ale to co tam zastaniecie wcale rodzinom przyjazne nie jest. Ja z rodziną skróciliśmy swój dwudniowy pobyt z pakietem rodzinnym do jednego dnia. Oprócz basenu to nic tam niestety dla rodzin nie ma. Pokój zabaw dla dzieci to kpina z gości a do skorzystania z usług wodne atrakcje dla najmłodszych zachęcam właściciela hotelu - ciekaw jestem czy wpuściłby swoje dzieci do zimnej i brudnej wody baseniku pompowanego rzuconego na trawie za hotelem. Generalnie rodzinom z dziećmi nie polecam - po jednym dniu będziecie mieli dość.

Zalety

-Basen

Wady

- pokój zabaw dla dzieci to kpina - uszkodzone piłkarzyki i kilka porysowanych płyt do Xbox - to całe wyposażenie i ani jednego krzesła żeby usiąść - do żadnego posiłku nie można się doprosić serwetki żeby sobie chociaż usta obetrzeć - ceny kosmos !!! mała woda niegazowana 10 pln? - pająki w pokoju - wodny świat zabaw dla dzieci? hahahaha - dwa dmuchane baseniki z zimną i brudną wodą rzucone na trawie za hotelem - jedzenie w formie stołu szwedzkiego - ale brak posiłków skierowanych dla dzieci

3.2

Pobyt - Sierpień 2019

Jeśli jesteś pasjonatem wyrobów seropodobnych. Jeśli w salcesonie cenisz sobie wysoką zawartość żelatyny i śladowe ilości czegokolwiek innego. Jeśli zwykłeś byłeś przesmażać do jajecznicy niejadalną kiełbasę, aby stała się jadalną. Jeśli nie lubisz kiedy marnują się niezjedzone resztki upieczonej do obiadu szynki i chciałbyś ją zobaczyć na swoim talerzu w spektaklularnych odsłonach (jako farsz do gołąbków i gulasz wieprzowy) - podobnie zresztą w klopsikach drobiowych rozpoznasz wczorajszą roladkę. TRAFIŁEŚ w 10! To miejsce dla ciebie smakoszu. Czterogwiazdkowa kuchnia tego hotelu wyjdzie naprzeciw Twoim oczekiwaniom. Ja osobiście sikam na czerwono od paru dni - buraczki są jedną z niewielu smacznych rzeczy jakie można tu zjeść. Burakożercy, wciągacze rolady ustrzyckiej, smakosze wędlin z niższej półki w supermarkecie przybywajcie. Kroi się ostra wyżera!!! Ps. klapki pod prysznic w pokoju hotelowym wymagane (nie ryzykujcie) + koło do pływania dla dzieci na basen (płycizny brak) Ktoś tu baaaaaaaardzooooo oszczędza na gościach - a ja po raz pierwszy w życiu (choć żyję na walizkach od kilkunastu lat) nie oszczędzam w słowach krytyki

Zalety

Ładnie położony.

Wady

Zaniedbany. Słaba kuchnia (tanie produkty niskiej jakości, serwowanie resztek z dni poprzednich w przetworzonej formie). Brak płytkiego basenu dla dzieci (hotel promuje się jako przyjazny dzieciom?). Hotel świetnie wypromowany, doskonale się wyświetla w wyszukiwarkach. Rażący dysonans pomiędzy tym co zapowiada oferta internetowa a tym co się otrzymuje na miejscu. Grubo poniżej standardu hoteli 4 gwiazdkowych.

Łucja

Pobyt - Marzec 2016

Byliśmy z mężem i dziećmi w kilku hotelach jeżeli chodzi o wyjazdy rodzinne i ten jest u nas wysoko w że tak powiem ?rankingu?. Bardzo dobrze przystosowany dla dzieci pod względem animacji, rozrywek sportowych i jedzenia. Dla nas rodziców najlepsze było zdecydowanie SPA gdzie bardzo fajnie się zrelaksowaliśmy. No i jest położony w bardzo ładnej okolicy.

Zalety

Cisza i spokój, SPA, Przystosowany do rodzin z dziećmi

Tomek DD

Pobyt - Wrzesień 2015

Idealne miejsce na weekendowy pobyt. Dosłownie godzina od KRK. Uprzejma obsługa. Pokoje raczej słabe, max 3* Jedzenie poprawne.

Zalety

położenie z dala od wszystkiego

Wady

słabe pokoje

Mercure Racławice Dosłońce