Bardzo podobał nam się hotel i super obsługa w nim . Jedzonko też bardzo dobre . Nie ma się do czego przyczepić - wszystko na najwyższym poziomie .Polecamy pobyt w tym hotelu - jesteśmy mega zadowoleni . Wrócilibyśmy tam z pewnością . Obok hotel też bardzo fajny i podobny - taki siostrzany trochę większy -White Hills
Brakowało nam tylko lokalu gdzie wieczorem można się pobawić - gdyż w listopadzie wieczory są chłodniejsze i nie koniecznie chce się siedzieć na zewnątrz
Hotel piękny i czysty. Jedzenie bardzo smaczne - wszystko robione na świeżo. (Nie ma restauracji w formie bufetu) niestety jest to także minus - obsługa słabo rozumiała angielski, albo była na tyle nierozgarnięta, że na tydzień pobytu może dwa posiłki się zgadzały. Reszta była niekompletna lub pozamieniane dania..(często dania lądowały u kogoś innego) czas oczekiwania na posiłek bardzo długi, co może być zrozumiałe, aczkolwiek to, że przy niewielkim ruchu trzech kelnerów stoi rozmawiając, a do stolika nikt nie podchodzi od 30 minut już mniej.
Infrastruktura, czystość
Słaba obsługa w restauracjach