Narodowe Muzeum Nauki
Wyjątkowa i niepowtarzalna kuchnia
Urozmaicone życie nocne
Dużo zabytkowych budowli (blisko 400 bogato zdobionych świątyń)
Byłam w tym hotelu z mężem i 2-letnią córką.Lecieliśmy z TUI z Niemiec.Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu.Ładne, czyste pokoje. Łazienka ciekawie przeszklona. Jedzenie bardzo dobre.Blisko supermarket-3min pieszo.Do mostu Taksina można dostać się hotelową łodzią (za free).W powrotnią drogę każdy dostaje kubek zimnej wody i mokry ręczniczek.Bardzo fajna sprawa-w tamtejszych upałach.Łódka pływa co pól godziny.My zwiedzaliśmy Bangkok, Ajutthaję, Kanchanaburi na własną rękę.Ludzie bardzo sympatyczni, uśmiechnięci.Jedzenie smaczne, jedliśmy nawet jedzenie robione przy ulicy i nic nam nie było.Polecam Tajlandię- SUPER ciekawy kraj!
NIBY ZAPEWNIAJĄ TRANSPORT ŁODZIAMI DO STACJI SKYTRAIN, ALE TRZEBA SIĘ WCZEŚNIEJ ZAPISYWAĆ, A CZASAMI MIMO TO NIE ZABIRĄ. TA ŁÓDŹ I TAK KURSUJE ZBYT RZADKO. GDY SIE WRACA W NOCY ( TO PRZECIEŻ BANGKOK ) TRZEBA O NIEJ ZAPOMNIEĆ. POZOSTAJE NOCNY KURS TUK TUK LUB TAKSÓWKA. MOŻNA \"Z KOPYTA\" ALE TO OKOŁO 25 MINUT. TA ŁÓDŹ TO ICH SŁABY PUNKT.
W większości zalety. Duze pokoje, ciekawie rozwiazana lazienka. Niby n a oboczu, a jednak w otoczeniu sklepów. Spozywczy supermarket (jakby ktos szukał ) kilkadziesiat metrow od hotelu. Dojazd do centrum hotelową łodzia co godzine ( trzeba sie wczesniej zapisać ! ) lub z taksowkami wodnymi ( dwie przystanie niedaleko ) do Taksin Bridge, a stamtąd SKYTRAIN. Jedzenie bez zarzutu, wyposażenie pokoju TV, VCD duzo kanałow z całego swiata ( liczne po angielsku ), kawiarenka internetowa platna. Bardzo atrakcyjny duzy basen z mila obslugą. bardzo atrakcyjna i urodziwa obsługa ( no cóż ... Tajlandia ) Bardzo pozytywne dwa tygodnie i mile wspomnienia.