Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami
Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem
Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami
Jeżeli ktoś lubi chaos , wrzaski dzieci od samego rana do późnego wieczora ten hotel jest idealny. W tym okresie jest zimno.
Jedzenie , widok na morze
Dużo dzieci, wrzaski do późnej nocy, dwie windy na tak duży hotel. Jeśli ktoś chce zaznać spokoju i odpocząć to na pewno nie w tym hotelu
Hotel niezgodnie z opisem, do plazy trzeba isc kawalek sciezka miedzy zarosnieta krzakami wydma, jedzenie nieurozmaicone, codziennie kurczak... obsluga niemila, obsluguja na odczepne, program animacyjny - do bani - 2x siatkowka przy hotelu i az minigolf, no i nurkowanie, zalapalem sie na cale 30sek. pod woda bo az 2 osoby byly chetne i widocznie gosciowi sie spieszylo, 2 wystepy wieczorne, w tym jeden jakis zespol z Polski, gdzie babka wyla do mikrofonu a facet udawal ze gra na gitarze, a podobno mialy byc codziennie. Napoje - tragednia, tej niby coli i innego swinstwa nie dalo sie pic... Pokoje male, w lazience problemy ze spluczka i prysznicem, ciekla woda... Ogolnie nie polecam. Hotel zasluguje na 3 gwiazdki MAX.
Hotel rewelacja, jedzenie super, obsługa miła i bardzo profesjonalna .W ubiegłym roku byłem w Limassol, mam porównanie.
Aya Napa to raj dla osób które chcą spędzić urlop w spokoju ale też jest wiele rozrywek na mieście o nudzie nie ma mowy ,polecam hotel Melissi Beach.
Bardzo dobra lokalizacja. Hotel znajduje się prawie na końcu miasta, ale do centrum jest 15 min na piechotę (bilety autobusowe są drogie). Ma piękną plażę, na którą schodzi się przez wydmy. W hotelu można prawdziwie odpocząć - na głośną muzykę z radiomagnetofonów od razu jest reakcja obsługi. Hotel ma przestarzałe zdjęcia w katalogach, nie widać wcaleroślinności. Na basenie jest już mnóstwo zieleni, kwiatów i są palmy.