w ostatnich czterech latach odwiedziłam ten hotel piąty raz - cały czas ten sam, bardzo dobry poziom. Znakomite położenie, dobre wyżywienie, czysto i przyjemnie,
Położenie, porządek, bardzo dobry serwis i wyżywienie
wad brak
Hotel na wysokim poziomie. Czysto,komfortowo. Obsługa bardzo miła. Teren zadbany. Pokój przestronny . Codziennie sprzątany,wymiana ręczników,uzupełnianie asortymentu typu:mydło,szampon,balsam,ecc. Barek pokojowy doposażany. Jedzenie pyszne,świeże,codziennie inna tematyka przy kolacji. W wiekszości Niemcy.Polecam. Pokoje w hotelu i bungalach.
wszystko
O tej porze roku hotel idealny dla osób szukających ciszy, spokoju, komfortu. Pokoje przestronne, czyściutkie, na życzenie sprzątane codziennie. Mini bar uzupełniany codziennie. Głównymi klientami hotelu zimą są niemieccy emeryci, dla nas było to ok . Spokojni, kulturalni ludzie. Obsługa niesamowicie profesjonalna i miła. Jedzenie pyszne i urozmaicone.
Położenie w oddaleniu od drogi, tuż przy promenadzie nad morzem. Cisza. Czystość. Miła atmosfera.
Rewelacja! Hotel na wysokim poziomie jedzenie bajka urozmaicone owoce morza sushi kuchnia meksykańska itp. Położenie bardzo dobre blisko centrum plaża piękna piaszczysta i czysta. Obsługa hotelu bardzo miła i pomocna. Jedyny minus troszkę słaba klima w pokoju. Hotel godny polecenia 😉
Polozenie Jedzenie-kosmos Obsługa na najwyższym poziomie
Słaba klimatyzacja w pokoju
REWELACJA - jednym słowem. Wszystko na najwyższym poziomie , czystość, obsługa, komfort, jedzenie - nie znalazłam ani jednego minusa. Szczerze polecam.
Czysto, duży wybór potraw i napoi w restauracji oraz barach , personel to grupa fantastycznych ludzi , komfortowe pokoje .
Z przyjemnością stwierdzam- brak wad.
To nie jest Melas Lara tylko Melas Resort , ktoś tu kit wciska
bardzo dobre jedzonko ,szczególnie w restauracji przy plaży
Byliśmy z mężem w lutym 2018 . Pogoda akurat dopisała , było 17-21 stopni więc większość wczasowiczów opalała.Najwięcej turystów z Niemiec i to w wieku 60+. Mało Polaków. Ręczniki i asortyment do codziennej pielęgnacji uzupełniany. W pokoju lodówka, czajnik i jednorazowa kawa +herbata -uzupełniana codziennie. Napewno wybieramy się na przyszły rok . Hotel godny polecenia.
Miła obsługa. Jedzonka bardzo dużo urozmaicone.
najlepsze jedzonko jakie w zyciu jadlam, bylismy na dziesieciu roznych wycieczkach, wszystkie w hotelach 5 gwiazdkowych z all inclusive, ten oceniamy najlepiej
Hotel dzieli duży ogród z bungalowami Melas Village, który polecam rodzinom z dziećmi. Resort położony jest kaskadowo nad piaszczystą plażą,w wodzie można się natknąć na niewielkie płyty skalne, ale obuwie do morza jest zbędne.Plaża jest szeroka i dobrze zagospodarowana,można długo po niej spacerować. Atrakcji dla aktywnych też sporo:loty na spadochronie,banan,flyfisch,skutery wodne. Obsługa hotelowa, począwszy od pań sprzątaczek po kelnerów i barmanów(można się zapomnieć i stracić głowę)bardzo miła, oprócz \"pana wózkowego\", który zaraz przed 9 rano wpadał do pokoju z zamiarem uzupełniania barku. Nie polecam jedynie wizyty na kolacji tureckiej a\'la carte: mało i niesmacznie, a do tego na deser okropnie kwaśna kawa, lepiej zjeść w restauracji hotelowej. Nasz pokój mieścił się na 6 piętrze w budynku głównym, nr 1625, z przepięknym widokiem na morze, plażę, basen i oświetlone nocą Side:)polecamy gorąco:):)
Super hotel, przepięknie połozony tuż nad samym morzem, jedzenie nie do przejedzenia, raj dla dzieci i dodatkowo mozna wiele pozwiedzać - zabytki z II wieku naszej ery. Gorąco polecam!!!!!