Słoneczne plaże przez cały rok i ciepłe morze
Klimatyczne miasteczka jak Marbella i Mijas z andaluzyjską architekturą
Bogata oferta dla miłośników sportów wodnych i golfa
Pokój z widokiem na morze i las palmowy Wszystko ok
Dobre jedzenie , miły personel
Hotel stary i zużyty. Pokoje tragiczne. W hotelu 80% to Brytyjczycy, więc jedzenie dla nich. Nic wspólnego z Hiszpanią to nie ma. Morze zimne nawet w sierpniu. Na plus położenie przy promenadzie w miasteczku. Bardzo ładna przystań żeglarska. Dobra baza wypadowa do zwiedzania Andaluzji i to wszystko, ale wtedy chyba lepiej zatrzymać się w Sewilli.
Hotel położony w miasteczku przy promenadzie. Blisko do sklepów.
Tragiczne, stare, brudne pokoje. Drzwi (zamknięte) do sąsiedniego pokoju, przez co słychać jak sąsiad myje zęby i nie tylko. Głośne animacje do 23:30 dla garstki gości.
Pokoje 2+2dostawki to nieporozumienie.Wciśnięte 2 łóżka dodatkowe blokujące szafę.Wszystkie bagaże stały w przejściu.Ubrania w walizkach, gdyż szafa otwierała się na 1 cm.Sprzatanie niby codzienne,jednak tylko pobieżne .
najciekawsza plaża w rejonie wielu , wielu kilometrów.. .bardzo dobre położenie hotelu, Jest gdzie spacerować, promenada kilku kilometrowa, w prawą stronę jeden kurort z portem i masą knajpek w lewą drugi. obok przystanek autobusowy oraz ogromny supermarket z cenami dla Hiszpanów a nie turystów. Sam hotel przeciętny, stary, gdyby nie miniaturowy pokój od strony parkingu i śmietnika oceniałabym go dużo lepiej. Pewnie biuro Itaka ma wykupione właśnie te... najsłabsze. Jedzenie bardzo przyzwoite z naciskiem na jakość a nie ilość jak często bywa. Polecam wybrać się na corridę np. w Marbella (typowa dla turystów) ale można poczuć o co w tym chodzi... oraz w jeden dzień wypożyczonym autem 30 -40 euro Ronda oraz Giblartar ew. Malaga na jeden dzień. Również ładnie...
Polecam ten hotel. Choc z wierzchu-wymaga remontu(odstające gdzie niegdzie tynki)i nieciekawa architektura budynku- wewnątrz całkiem ok. Dobra i miła obsługa.Możliwośc wynajęcia lodówki-15Euro/tydzien. Jedzenie bardzo smaczne i szczególnie na kolacjach bardzo urozmaicone. Fajnym jest to-że do restauracji trzeba się jakos ubrać( nie w strojach kompielowych ). Wokół duzo sklepów ,marketów, restauracyjek itp. Bardzo blisko do plaży,przejście przez ogród z hotelu.No i cudowna kilkukilometrowa promenada jak i piekne piaszczyste i szerokie plaże(czyste codziennie sprzatane) Naprawde warto,polecam
Hotel ma super położenie, przejście do plaży przez nadmorską promenadę, plaża czysta i ciągnie się kilometrami. Komplet leżaków i parasol na plaży w cenie 9 euro na cały dzień. Wzdłuż nadmorkiej promenady niezliczona ilość sklepików i knajpeczek. Kierując się promenadą w prawodochodzimy do ładnie zagospodarowanego portu, gdzie znajdziemy bardzo dużo knajpek, pubów i kilka dyskotek. Szczególnie polecam Ice bar ;-) Blisko hotelu znajduje się także supermarket gdzie można zrobić zakupy za naprawdę przystępne ceny. Jeśli chodzi o wyżywienie śniadania dość monotonne, ale kolacje urozmaicone i bardzo dobre. Obsługa na wysokim poziomie. Hotel naprawdę polecam i myślę, że jeżeli to możliwe to warto dopłacić i rezerwować pokój z widokiem na morze.
Pokoje dla minimalistów. Duże łóżko mniej więcej po środku pokoju, małe biurko dwa krzesła, jakiś obrazek na ścianie. Do pracy pokojówek zastrzeżeń nie mam. Z balkonu spoglądając w dół widzieliśmy basen. Restauracja nie należy do super wytwornych. Mi bardzo podobało się to że stoliki był oddalone od siebie, a kelnerzy wyjątkowo sympatyczni. Ten hotel jest przyjazny parom szukającym nieco prywatności. Raczej nie znajdziecie tutaj nic z typu wrzeszczących dzieci przy basenie, albo drażniącej aerobikowej muzyki dochodzącej z basenu.
bardzo przyjemny i spokojny hotel, połozony przy plazy. dobre jedzenie, pokoje sa bardzo ładne i czyste a obsługa sympatyczna.
hotel pseudo-5-gwiazdkowy, przy kamienistej plazy, na której niechętnie spądza sie czas, pozostaje wiec zatłoczony hotelowy basen lub wyjazd do innych miejscowosci-co wiąze sie z dodatkowymi kosztami i utratą posiłków all inclusive....miła obsługa, odległość od miasta Rodos niewielka, pozwalająca na częste wizyty w celu udziału w nocnym życiu...hotel stanowczo nie za tą cenę i nie ta ilosć gwiazdek, dla lubiących spokój-rak usług animacyjnych, nic sie nie dzieje poza nieudanymi wystepami marnych gwiazdek co kilka dni...opieka nad dziećmi w mini clubie-wśród dwóch wiecznie palących papierosy opiekunek-nie dziękuję...stanowczo nei polecam tego hotelu oraz okolicy-mała wioska, w której nic sie neidzieje, pozbawiona nawet łądnej plaży.....'/
Hotel bardzo staroswiecki (z Neckermanna przypadały pokoje w części starszej z widokiem na ulice , bocznym na morze) - sam budynek raczej stary i trochę ponury. Lokalizacja bardzo dobra - blisko (spacer 10min do pieknego portu w Benalmadenie) i około 40 minut promenadą do centrum Torremolinos. Atrakcji : restauracji, sklepów, klubów, barów nie brakuje w okolicy (sam hotel jest bardzo spokojny pod tym wzgledem) a życie nocne rozkręca sie grubo po północy. Duzy supermarket 5min drogi od hotelu. Hotel dobry jako baza wypadowa - jest połaczenie autobusowe do Malagi i można pożyczyć samochód na dalsze eskapady
Do plaży przechodzi się przez ulicę. Woda w morzu była dość zimna (były dni, że nawet lodowata i mało osób sie kąpało, nie tak jak morze śródziemne w sierpniu..średnio czysta przy brzegu.. ). Baseny są dwa - jeden bardzo ciepły - chyba podgrzewany, czyste i nie przepełnione. Z leżakami nie bylo łatwo ale w końcu zawsze coś sie znalazło. Ręczniki do opalania można otrzymac za kaucją. Animacji czy sportów w hotelu nie było.
Pokoje dość małe i mały balkon (za sejf i lodówke jest dodatkowa opłata). Poza tym ok.
Obiadokolacje bardzo smaczne ale mało urozmaicone. Pozytyw to mnóstwo owoców, orzechów, sałatek, lody, niestety za mało dań rybnych a paella zdarza się raz na tydzień :( ). Ze śniadan nie korzystałam.
Ogólnie hotel godny polecenia ale spokojny. Wieczorem warto wyjść na miasto - sklepy z butami i odzieżą kuszą i ceny niewygórowane. Lepiej miec trochę miejsca w walizce. Moja przybrała na wadze 7kg ;)
Hotel przy plaży. Obok hotelu promenada z barami, restauracjami.