Atrakcyjne położenie: ok. 900 m od portu Puerto Marina, ok. 2,5 km od parku rozrywki Tivoli, ok. 3 km od centrum Torremolinos.
Tylko 50 m do publicznej, piaszczystej plaży (ciemny piasek) z łagodnym zejściem do morza.
Bogata oferta rekreacyjna: animacje dla dorosłych i dzieci, muzyka na żywo.
Słoneczne plaże przez cały rok i ciepłe morze
Obsługa recepcji oraz bufetu na najwyższym poziomie bardzo mili oraz pomocni a co za tym idzie pyszne jedzenie pokoje czyste sprzatane codziennie pokoje duże z balkonami i widokiem na morze bardzo dobra lokalizacja blisko morza oraz sklepów dużą zaletą jest cisza i spokój w hotelu
Cisza spokój czyste pokoje sprzatane codziennie super lokalizacja z pięknym widokiem na morze
Pobyt bardzo udany. Hotel obecnie nazywa się Alba Bleach. Bardzo miła i uczynna obsługa. Hotel posiada basen w kameralnym ogródku z placem zabaw dla dzieci
Hotel super położony bardzo blisko do plaży (przejście przez ulicę) oraz do sklepików i knajpek. W hotelu bardzo dobre jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie.
Hotel ma już swoje lata ale jest czysto i przyjemnie.
3 gwiazdkowy, w dobrej lokalizacji hotel. Obsługa miła. Wizualnie i czystość ok. Słabe wygłuszenie. Posiłki smaczne, ale monotonne. Dziękuję za pobyt, pozdrawiamy
Pokoje wymagaja już remontu, ale obsługa, wyżywienie i położenie - piątka z plusem
Dość dobrze położony, blisko morza. Hotel stary ale systematycznie sprzątany.
Widok na morze
Beznadziejne jedzenie.
Bardzo fajny hotel, czysty, zadbany, miła i pomocna obsługa, smaczne jedzenie - każdy coś dla siebie znajdzie. Pokoje sprzątane i z pięknym bocznym widokiem na morze
Położenie hotelu, blisko piękna plaża (dwie minutki) i przystanki autobusowe, sklepiki, bary.
Nieziemski widok z każdego pokoju, wschody i zachody słońca, oraz widok na morze, niesamowity. Plaża na przeciwko budynku, po przejściu przez ulicę. Pokoje czyste, codziennie sprzątane oraz wymieniane ręczniki. Obsluga hotelowa sympatyczna i pomocna.
Świetna lokalizacja, stanowiąca dobrą bazę wypadową na zwiedzanie okolicznych miejscowości, gdyż przystanki autobusowe zlokalizowane w pobliżu hotelu. Na miejscu wynajem samochodów oraz ciekawe wycieczki fakultatywne. Nieopodal mnóstwo knajpek oraz menu w przystępnych cenach.
Serwowana niezbyt smaczna kawa, do śniadania, z automatów w restauracji. Rozwiązaniem byłyby elektryczne czajniki w pokojach, wówczas goście mogliby się rozkoszować pięknymi widokami z balkonów.
Hotel lata świetności ma dawno za sobą. Wystrój wczesne lata 90. Średnia wieku gości 60+.
Pokoje sprzątane codziennie. Położenie hotelu blisko przystanku autobusowego , z którego kursują autobusy do Marbelli, Malagi i pobliskich miejscowości. Nieopodal deptak z restauracjami i plaża.
Jeśli do hotelu dotrze się po 21.30 nie dostanie się kolacji. Basen hotelowy moim zdaniem trochę za mały, leżaki pozarywane i brudne, nadają się do wymiany. Na terenie basenu natrętne gryzące muchy. W hotelu niestety chodzą mrówki.
Hotel ok, czysto, obsługa się stara, komunikacja zadowalająca. Plaża blisko i piaszczysta. Wszystko na cztery z plusem, bo jakieś wady zawsze można znaleźć.
Pobyt uważamy za udany ,mieliśmy pokój na trzecim piętrze z widokiem na morze. Choć hotel ma już lata świetności za sobą jest czysto (pokoje sprzątane co dziennie ) Śniadania monotonne a kolacje super co dziennie coś innego. Hotel jest położony w bardzo dobrym miejscu , blisko do plaży i sklepików. Przy hotelu jest restauracja która serwuje pyszne i tanie dania (polecam ryby i szaszłyk wołowy).
Blisko plaży, animacje , obsługa, wyżywienie .
Nie ma.
Tegoroczny pobyt tygodniowy uważam za bardzo udany. Mieszkałyśmy w pokoju na siódmym piętrze z bocznym widokiem na morze .Pokoje sprzątane codziennie, obsługa bardzo miła. Położenie hotelu blisko plaży i sklepów
Blisko plaży i sklepów.
Hotel czysty, obsługa miła, jedzenie dobre, plaża blisko. Polecam hotel.
Bardzo baaaardzo polecem.. Może hotel nie jest najświeższy bo ma swoje lata ale jest czysto i obsługa bardzo miła. Pokoje codziennie sprzątane, jedzenie pyszne.
Położenie - blisko nad morze, blisko do przystanków autobusowych i do restauracji.
Dość mały pokój.
Wspaniały hotel jest jakaś pomyłka bo on 3 gwiazdkowy a nie 2 i zasługuje na nie całkowicie, 7 piętro widok na morze warto dopłacić bo widok jest fantastyczny, codziennie jakieś występy od 21.30 , jedzenie ,to nie wiem co ludzie jedzą ja jestem kucharzem 40 lat i uważam że było bardzo dobre, mieliśmy tylko obiado-kolacje ze względu na to że dużo zwiedzaliśmy ( benalmadena, malaga, giblartar ) ja jadłem najczęściej ryby,ale i wołowina kurczaki wieprzowina były też codziennie. wystawiam najwyższą ocenę
do morza 100 m, w centrum dobry wszędzie dojazd, czyściutko ,sprzątanie codzienne miła obsługa
wad nie ma
Jak najbardziej polecam pobyt w hotelu. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Jedzenie bardzo dobre. Bardzo fajny basen z dużym terenem zielonym. Położenie bardzo dobre, blisko na plażę, na przystanek i do miejscowych atrakcji.
W miarę dobry hotel , dobry do wypadów do zwiedzania okolicy i większych miast. Pokoje czyste, miła obsługa .
Blisko morza i komunikacji publicznej . Jedzenie smaczne adekwatne do ceny
Do ceny nieistotne .
Bardzo fajny, przyjemny hotel. Udogodnienia to windy, bo hotel ma 7 pięter. Pokoje czyste i sprzątane codziennie. W naszym pokoju była lodówka, czajnik, kubeczki, kawa, herbata. W łazience suszarka, ręczniki, mydło w płynie do rąk i kąpieli oraz szampon. Przestronny balkon z widokiem na morze i basen. Do morza 1 minuta. Posiłki dobre, spora różnorodność potraw i owoców. Nie brakowało nigdy, obsługa na bieżąco dokłada. Obsługa w hotelu miła i pomocna, gdy jest taka potrzeba. Dobra lokalizacja, blisko przystanków autobusowych. Dobra baza wypadowa do Malagi, Torremolinos, Fuengirola, itp. Dla nas bardzo udany pobyt. Mieliśmy wszystko co potrzebowaliśmy :) Jak dla mniej można dać mu 3* :)
Blisko morza, widok z balkonu na morze, czysto w pokoju, wyposażenie, lokalizacja.
Można trochę narzekać na hałas z pobliskiej ulicy.
obsługa sympatyczna, jedzenie dobre, okolica ładna
czysto, porządnie, duży wybór potraw
w pokoju nie było lodówki!
Świetny hotel, dogodne położenie, znakomita obsługa, rewelacyjne jedzenie!
Wyjazd był bardzo udany,wszystko dobrze zorganizowane. Jeśli chodzi o hotel- pokoje były bardzo małe, ale codziennie sprzątane i czyste. Jedzenie bardzo dobre.
Bliska odległość od plaży, głównego deptaka
Małe pokoje