Duży kompleks hotelowy położony bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży, w ładnie utrzymanym ogrodzie
Dwa razy w tygodniu hotel organizuje wieczory z muzyką na żywo
Centrum SPA oferujące zabiegi pielęgnacyjne, relaksacyjne, masaże
Kilka basenów o ciekawych kształtach w tym jeden kryty z podgrzewaną wodą oraz brodzik dla dzieci (wszystkie ze słodką wodą)
Hotel przepiękny dobrze utrzymany. czysty. Plaża długa piaszczysta. Bardzo dobre jedzenie mnustwo owocow morza. mies pysznych deserow my kupiliśmy formułę HB jedyny minus to płatne napoje do kolacji. Niestety w październiku było już zimno i nie mogliśmy skorzystać z basenów znajdujących się na terenie hotelu. Wewnetrzny basen jest bardzo kameralny płytki bo tylko 1.1 m ogólnie mamy bardzo dobre wrażenie tylko przydało by się przynajmniej 28 stopni bo niestety trafiliśmy czas gdy było od 10 do 18 stopni. Dla dzieci są tylko dwie zjeżdżalnie był klub dla dzieci ale ciągle zamknięty. Brak jakichkolwiek animacji oraz holet pełen Niemców
Plaża jedzenie baseny
Płatne napoje do kolacji woda 4 euro za litr brak animacji i rozrywki dla dzieci
Pokój był duży i przy samym morzu. Śniadanie i obiady były smaczne.
Hotel bardzo długi. Przy samej plaży. Leżaki i parasole dobre. Bardzo miła obsługa.
Małe baseny. Brak wody dla gości na recepcji podczas check in.
Zadbany kompleks niewysokich „domków” z centralną częścią główną i wielofunkcyjnym lobby, pokoje przestronne i czyste, codziennie sprzątane, jedzenie (śniadania i obiadokolację) w przystępnych porach, różnorodność posiłków podawanych w formie bufetowej, jedzenie bardzo smaczne i skórze, szeroki wybór dla różnych gustów, strefa spa kameralna ale wystarczająca, obsługa przebiła i bardzo pomocna. Gorąco polecam :))))
Przy szerokiej prywatnej plaży, wsparcie przy wypożyczeniu auta :)
Nie zgłaszam
Hotel praktycznie na plaży. Darmowe leżaki. Codziennie sprzątany pokój. Bardzo smaczne i urozmaicone posiłki.
Niska zabudowa. Osobne wejście.
Hotel doskonały dla rodzin z małymi dziećmi. Zadbana plaża, dobre jedzenie. W okolicy mało atrakcji. Do miasta 2 km, a w mieście kilka straganów, kawiarni i tawern. W porcie restauracje z dobrymi owocami morza.
Plaża
Mrówki w pokoju
W hotelu przebywaliśmy w terminie 30.08 – 09.09.2023r. Hotel znakomicie usytuowany, przy pięknej plaży, z kilkoma basenami. Znakomita, przemiła obsługa. I tu kończy się zachwyt. Niestety, są mankamenty. Kuchnia nie zasługuje na pięć gwiazdek. Jedzenie ledwie czterogwiazdkowe, dość monotonne niezbyt smaczne. Widać, że brak dobrego szefa kuchni. Za to obsługa kelnerska na najwyższym poziomie. Pracownicy hotelu nie uwzględniają dodatkowych próśb, wpisanych w zamówienie. My kilkakrotnie prosiliśmy organizatora w Polsce o pokój z dwoma osobnymi łóżkami. Prośba została przez obsługę hotelu zignorowana. Nikt nie przyjrzał się zgłoszeniu. Jesteśmy seniorami, a pokój dostaliśmy na piętrze. Wyposażenie w pokojach wykazuje ślady „zmęczenia” i widać, że pokoje nie są systematycznie kontrolowane pod względem technicznym. Woda w basenach była dezynfekowana poprzez posypywanie środka odkażającego w proszku z wiaderka za pomocą kubka. Turyści, mieszkający w hotelu, to w większości tzw. „Bałkany”, to znaczy Bułgarzy i Rumuni. Zachowują się bardzo hałaśliwie i tak, jakby hotel należał wyłącznie do nich. Zdarzają się też Rosjanie pomimo trwającej wojny w Ukrainie. Pomimo negatywów i 4 dni ciągłego deszczu, hotel polecamy z uwagi na jego usytuowanie, chociaż uważamy, że cena pobytu była zbyt wygórowana.
Hotel klimatyczny, cisza, spokój, piękna plaża i przemiła obsługa, pyszne jedzenie
Położenie hotelu przy pięknej piaszczystej plaży
Hotel jest naprawdę godny polecenia. dobre jedzenie i piekna plaża. Hotel jest duży ale rozległy i nie ma wrażenia tłoku. Na płazy darmowe leżaki, za cabany trzeba zapłacić 30e dziennie, jeśli chce się skorzystać. Małe baseny, ale bliskość morza powoduje, ze nie jest to zadanek problem.
Hotel nie jest nastawiony na wycieczki. Przeważają goście indywidualni. Nie ma animacji, jest duża prywatność i nikt noe „goni” do rozrywki. Wieczorami w głównej restauracji gra spokojna muzyka na żywo. Blisko (30 min spaceru promenada miasteczko w którym można zrobić zakupy i kupić wycieczki w znacznie niższej niż w hotelu cenie.
Płatne napoje do kolacji w dosc wysokich cenach ( wino 18-30 e, mała cola 3,5). Brak ekspresu do kawy na śniadanie. Pokoje raczej w niższej niż 5*kategorii. Standard Ok 4*.
Bardzo ładne miejsce, wysokie standardy, obsługa wykwalifikowana, na pewno jeszcze tu przyjadę
Komfort i obsługa hotelu
Bardzo komfortowy pobyt, świetny standard. Dobre położenie z dala od tłumów, a jednocześnie nie zbyt daleko od miejscowości.
czystość, kameralny charakter budynków z dostępem do wielu basenów, piękna plaża, pomocna i miła obsługa, pyszne jedzenie
zamknięcie wewnętrznego basenu do konserwacji w maju (mogli to zrobić na długo przed sezonem, w zimie) - przy majowej pogodzie ciepły wewnętrzny basen był dużym atutem, ale został zamknięty w połowie naszego pobytu
Hotel pięknie położony, bardzo ładnie wyposażony i estetyczny. Pokój czysty z wyjściem ma taras i dostępnem do basenu. Personel przemiły i bardzo dbający o czystość i komfort gości.Jedzenie bardzo smaczne , świeże owoce i warzywa. Duża różnorodność posiłków
Położenie hotelu przy samej plaży jest bardzo dużym plusem
Głośna spłuczka w toalecie🤭
Pobyt uważam za bardzo udany, standart hotelu w pełni zasługuje na 5 gwiazdek, pokoje bardzo czyste, codziennie sprzatane, otoczenie wokół hotelu bardzo zadbane, plaża czysta, obsługa bardzo miła i przyjazna, nie ma się do czego doczepić, natomiast bufet znakomity, bardzo urozmaicone i wszechstronne dania, bardzo smaczne, każdy smakosz znalazł by dla siebie coś pysznego, gorąco polecam i zachęcam do pobytu w tym hotelu. Dodam tylko że do miasteczka Paralia spacerkiem może z 15 minut, gdzie można zwiedzić tamtejszy kościółek bardzo zabytkowy i zakupić pamiątki w przy ulicznych straganach i sklepikach.
położenie, czystość, bufet, miła obsługa i bardzo pomocna, wygląd otoczenia i pokoi
Brak uwag
Hotel na Riwierze Olimpijskiej w miejscowości Paralia Katherinis. Rewelacyjny hotel, czysty, zadbany, ładnie pachnie, robi wrażenie. Z lobby do super piaszczystej plaży jakieś 20 m. Nieduży teren. Super SPA i siłownia w cenie. Wszystkie pokoje posiadają widok na morze. Pokoje na parterze z balkonem i wyjściem do basenu - tylko dla dorosłych. Zdecydowanie dla par, osób szukających spokoju i luksusu.
Hotel dość duży jak na greckie warunki , przede wszystkim rozłożysty z długą piaszczystą plażą ,Siłownia średnia, basen kryty mały. Pokój mieliśmy suite bardzo wygodny z basen dla kilku pokoi.nie trzeba wybierać się na główny basen, przejście z tarasu bezpośrenio na basen to akurat było super, ale nie wszystkie pokoje tak mają. Spory wybór dań na śniadaniach i obiadokolacjach.Wypożyczalnia rowerów na miejscu.
duży kompleks dobre urozmaicone posiłki obsługa
trochę na uboczu, do Paralii piechotą 15-20 minut, rowerem 5-7 minut
Hotel IGNORUJE kompletnie obecnosć dużej grupy małych dzieci.A było ich w lipcu mnostwo.Bardzo marny,stary placyk zabaw,brodzik za głęboki nawet dla 3-4 latków,bez stopniowego zejścia,brak jakiejkolwiek rozrywki dla dzieci 2-10 lat-mozna by np.robić chociaż 30 min. mini-disco po kolacji,na obiadokolacje żadnych dań dla dzieci (wszystko mocno przyprawione,smażone itd.).Tymczasem,czy ktoś chce czy nie - przyjeżdżają tu głównie rodziny z dziećmi.Wieczorem nudzą się również rodzice(nie moga zostawic dzieci i pójść do Paralii,która jest z resztą ohydna)-jedyna \\\"rozrywka\\\" to siedzenie w barze-żadnych tańców,żadnych konkursów.Hotel powinien zatrudnić choć 2 razy w tyg. animatorów-jest tu po prostu smutno i nudno.
Hotel świetny, położony w spokojnej okolicy. Dla osób ceniących luksus i ciszę. Jedzenie przepyszne, nie do przejedzenia. Kuchnia w większości grecka, oraz przystosowana dla turystów z Niemiec. Szkoda że tylko 2 posiłki dziennie bo się człowiek na zapas najadał ;) Plaża szeroka, z białym piaskiem. Wodorosty na wejściu do morza. Samo morze płytkie, aczkolwiek w maju chłodne jeszcze. Baseny czyste, możliwość korzystania z sauny i basenu wewnętrznego przy brzydkiej pogodzie. Generalnie super pobyt, polecam!!
WRÓCIŁEM Z TEGO HOTELU 24 SIERPNIA 2010R. HOTEL SUPER- WSZYSTKO NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE- NIE MOŻNA NIC ZARZUCIC- GODNY POLECENIA DLA WSZYTSKICH KTÓRZY CHCĄ ODPOCZĄĆ A ATRAKCJE W PARALII OK. 2 KM - 25 MINUT SPACERKIEM- URLOP WSPANIAŁY NA PEWNO TAM KIEDYS WRÓCIMY.