Na dachu hotelu dostępny jest basen z tarasem i jacuzzi, z widokiem na wyspę Palm Jumeirah.
Obsługa hotelowa zapewnia transfer na plażę Jumeirah Beach w wyznaczonych godzinach.
Obiekt położony jest ok. 100 m. od stacji metra i ok 13km od centrum miasta.
W hotelu działa całodobowa recepcja.
Fajna lokalizacja jednak do centrum trochę trzeba pokonać. Śniadania super
Bardzo miła obsługa a w szczególności recepcja!!
Rzadko dokładane jedzenie podczas posiłków
Hotel zawiera wszystko co potrzebne, jest czysto, pokoje sprzątane, lokalizacja również super. W pobliżu galeria ze stokiem narciarskim. Obsługa bardzo miła. Bardzo polecam ten hotel.
Bardzo miła obsługa, super położenie - blisko sklepy, restauracje, metro, autobus hotelowy. Pokoje bardzo duże, a w nich wszystko co potrzebne - ręczniki, szczoteczki, żele pod prysznic, suszarka itp. Na basenie praktycznie zawsze wolne leżaki (pobyt we wrześniu). Można tam również wypożyczyć ręczniki. W hotelu jest także duża siłownia.
Brak wad.
Bardzo blisko stacji metra, co jest bardzo dużym udogodnieniem. Sklep spożywczy naprzeciwko wyjścia. Kilka restauracji w zasięgu krótkiego spacer. Obsługa miła i pomocna. Pokoje czyste, aczkolwiek wymagające bieżących remontów. W sezonie letnim, na basenie nieczynne barki. Być może zamknięte były z powodu zbyt wysokiej temperatury, nie wiadomo.
Super hotel transport na plażę bezpłatny i do centrów handlowych, kilka razy dziennie
Miła obsługa położenie blisko sklepów,bankomatów.
Jeżeli ktoś chce się wybrać do Dubaju to naprawdę polecam .Piękne plaże mnóstwo miejsc do zobaczenia jestem pod ogromnym wrażeniem.
Blisko sklepy , autobusy którymi można było jeździć na plażę bezpłatnie.
Pokoje ok , ale łazienki brudne i kapało nam z sufitu. Mieliśmy mieć pokój z balkonem , a dostaliśmy bez balkonu.
Hotel lata świetności ma za sobą, brakujące ręczniki, słabo sprzątane pokoje i możliwość otrzymania pokoi z widokiem na wentylację. Nie ma co się dziwić hotel w świetnej cenie, więc jeżeli ktoś go traktuje jako bazę wypadową to idealna opcja. Blisko do metra, dużo knajpek dookoła, blisko do wielkiego centrum handlowego z pięknym stokiem narciarskim w środku. Tak czy inaczej Dubaj trzeba zobaczyć, bardzo mili ludzie, piękne plaże i zachwycająca architektura. Ceny stołowania się na mieście jak w Polsce.
Dobre położenie
Lokalizacja hotelu jest idealna żeby móc się dostać bez najmniejszego problemu w jakikolwiek zakątek Dubaju. Na trzy plaże (JBR,La Mer,Kite Beatch) kursują dwa razy dziennie bezpłatne busy z hotelu. Wokół hotelu dużo restauracji i barów na każdą kieszeń . Hotel adekwatny do swojej ceny.Polecam
Niestety łazienki wymagały by małego remontu
To wycieczka bajeczna w krainę odległą, ale jak odimienna od europejskich obyczajów. Czystość hotelu ulic metra i wszędzie czysto higienicznie . To nie brudactwo i robactwo Paryża czy Rzymu ! Podziwiamy z żona ten perfekcyjny świat ,gdzie picie wody w metrze czy rzucie gumy grozi mandatem -ale tak czystego i nowoczesnego metra nie ma nikt ! Życzliwość na każdym kroku i bezpieczeństwo.Sami jechaliśmy i zwiedzaliśmy AbuDabi oraz prawie cały Dubaj-metrem ,tramwajem ,busami oraz taxi. . Każdy dzień- to przygoda i przecudne doznania świata arabskiego od kulinarnych po kulturę i sztukę oraz niespotykana architekturę ! Wszędzie sami bez znajomości angielskiego w wieku 60 lat ale z wigorem i nadzieją ,że -damy radę !. Nasze największe apogeum to pobyt(zwiedzanie ) Hotel Emirates Palace. Od 2005 r. najbardziej luksusowy hotel na świecie, znajdujący się w stolicy Zjednoczonych Emiratów Arabskich, w Abu Zabi. Koszt budowy wyniósł ponad 3 miliardy USD. Bajeczna kawiarnia ze złotymi lodami oraz złotą kawą ! Takiego przyjęcia jeszcze nigdy nie doznaliśmy !I tu zaskoczenie -wydaliśmy na cały tydzień pobytu - zwiedzania na parę niecałe 400 $. Polecamy ten hotel i zwiedzajcie od świtu po północ zwłaszcza Marinę oraz Burdz Kalifa . Śniadania są pyszne i bogate a czystość bez uwag . Po wielu podróżach Dubaj nas bardzo mile zaskoczył . Czasami jedynie trochę za gorąco w maju !
Położenie to max atrybut od metra i busów oraz głównej ulicy.Sklepiki i bary obok !
Hałas non stop -takie miasto podobnie jak inne, gdy w pobliżu jest główna arteria. .
Polecam z czystym sumieniem:)Bardzo ładny hotel dobrze położony,darmowy bus na plażę,w pokoju czajnik kawa cherbata cukier.Do stacji metra niecałe 100metrów.
Bardzo dobre położenie,czysto, miła obsługa.
Nie mam żadnych zastrzeżen.
Świeżo po powrocie z tego hotelu. Praktycznie same plusy. Hotel na żywo robi dużo lepsze wrażenie niż na zdjęciach z tej strony. Jedzenie bardzo dobre, obsługa wręcz doskonała. Mieliśmy standardowy pokój 2 osobowy, na recepcji zapytaki się czy chcemy z dwoma łóżkami czy z jednym lółżkiem \\\"king size\\\" :) Basen i jacuzi na dachu. Super siłownia, wszystko w cenie. Codzienne sprzątanie i uzupełnianie w pokoju kawki, mleczka do kawy i herbaty. Jest czajnik, waga, suszarka, ladówka i płaski TV, oczywiście cały hotel jest klimatyzowany. Jest 6 wind, i spokój. Dosłownie 100m od hotelu stacja metra którym można dojechać praktycznie wszędzie. Przy samym hotelu supermarket i klika restauracji. Polecam wszystkim!