Maxx Royal (Belek)

Wyjątkowy

11925 opinii

Hotel przepiękny, bardzo czysto w hotelu znajduje się wszystko co potrzebne do wypoczynku.

Bardzo ekskluzywny hotel. Wystrój bogaty i nowoczesny. Wieczorami można znaleźć w hotelu wiele rozrywek: kino, dyskoteka, biblioteka, kręgle, koncerty na żywo ? to tylko kilka z nich. Polecam zarówno ludziom szukającym rozrywki na wysokim poziomie, jak i tych szukających spokoju - wtedy polecam wille na prywatnych ?wyspach?. Pokoje są duże, przestronne i bardzo wygodne.

Hotel fantastyczny, obsługa od momentu wejścia do hotelu po moment wyjazdu na najwyższym poziomie. Wszyscy, wszędzie są po to aby uprzyjemnić pobyt i pomóc w razie potrzeby. Otoczenie przepiękne, czysto, mnóstwo zieleni. Mnóstwo atrakcji dla dzieci. Byłam z rodziną, jesteśmy bardzo zadowoleni. Hotel gorąco polecam!

Hotel położony jest blisko centrum miasta, w okolicy barów, restauracji i sklepów. Znajduje się również w niewielkiej odległości od piaszczystej plaży z barem. Kompleks jest bardzo zadbany, czysty, posiada ładny ogród, nowoczesną siłownię, bibliotekę i centrum handlowe. Z myślą o najmłodszych jest także plac zabaw. Baseny są uzupełnione słodką wodą, znajduje się przy nich dużo leżaków dla gości. Pokoje są komfortowe, przestronne, posiadają ładny widok z okien, często jest on na morze, Wi-Fi, balkon, lodówkę, minibar, klimatyzację. Oprócz restauracji głównej dostępna jest również restauracja azjatycka.

Nazwa  Maxx Royal (Belek)
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Belek
Udogodnienia  fitness, darmowe wifi, windsurfing, tenis, rowery, bez paszportu, parking

Internet bezprzewodowy bezpłatny

5 basenów odkrytych oraz basen kryty

Aquapark z 11 zjeżdżalniami

Plaża przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 300 m długości. Parasole, leżaki i ręczniki bezpłatne

Wyjątkowy

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Adam

Zalety

Obsługa na najwyższym poziomie. Prywatne pawilony nad morzem to genialny pomysł.

Wady

Nie ma do czego się przyczepić.

Adrianna

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Kwiecień 2021

Zalety

- piaszczysta plaża - fantastyczna cukiernia - pełna opieka nad dziećmi od 10:00 do 2:00 w nocy - duże przestronne pokoje

Wady

- tylko trzy restauracje a\\\'la carte - nie wiele miejsc wypoczynku na zewnątrz

Danuta Blycharz

Pobyt - Sierpień 2019

Zalety

Hotel MAXX Royal posiada tylko zalety!

Wady

Nie dostrzegłam wad!

Agata

Zweryfikowana opinia pracownika