Maxeria Blue Didyma

Polecam!!! Hotel godny polecenia, miła obsługa, czysto, pyszne jedzenie.

Hotel bardzo nowoczesny ładne pokoje i łazienki Czysto codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki. Bardzo miła obsługa pyszne jedzenie różnorodne każdy znajdzie dla siebie coś pysznego Baseny czyste zadbane Super animatorzy uśmiechnięci fajnie zabawiają gości i dzieci Wieczorem show dla dorosłych i dzieci. Morze czyste otoczenie b ładne leżaczki huśtawki hamaki trawka miejsce do różnych zabaw dla dzieci i dorosłych Minus w morzu są kamienie preferowane buty do kąpieli i będzie ok Aquapark na wysokim poziomie Przekąski na basenach również ok Super wakacje Polecamy serdecznie

Hotel naprawdę mega! Baseny, aquapark extra, plaża ładna, widoki piękne! Jedzonko bardzo dobre i duży wybór, drinki do wyboru do koloru, obsługa na wysokim poziomie! Nie wyciągajà ręki po napiwki, a naprawdę się starają. W pokoju codziennie uzupelniany minibar - woda, cola, fanta, chipsy, batoniki! Animacje bardzo fajne, trafiliśmy na 4 urodziny hotelu więc działo się! Spa ma bogatą ofertę masaży- rewelacja! Z plaży można dojść morzem na małą, dziką wysepkę! Dzieci zachwycone!

Hotel jest głównie dla rodzin z dziećmi i trzeba to mocno podkreślić ,dzieci jest tam bardzo dużo

Hotel czyściutki, obsługa bardzo pomocna i miła. Polecam dla rodzin z dziećmi

Nazwa  Maxeria Blue Didyma
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Akbuk
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi

Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami

Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu

Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast

Wyświetlono 48 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
sylwia

Polecam!!! Hotel godny polecenia, miła obsługa, czysto, pyszne jedzenie.

Zalety

super plaża, leżaki, bujawki, kosze, leżanki różnego rodzaju!!!

Wady

Poza hotelem nie ma nic, brak możliwości spacerów poza hotelem i brak sklepów.

Zalety

czystość różnorodność jedzenia miła obsługa

Wady

Minus kamienie w morzu Na stronie opisowej hotelu powinno być napisane preferowane buty do pływania

Zalety

Jedzonko, obsługa, animacje

Wady

Wokół hotelu nie ma nic, dwa markety i to wszystko, do Didim ok. 17 km. Mało zieleni na terenie hotelu

Iwona

Zalety

Jedzenie

Wady

Położenie hotelu ,w okolicy nic nie ma ,mała powierzchnia hotelu przy dłuższym pobycie nie ma co robić ,tak naprawdę jest tylko jeden basen ciągle zatłoczony ,żeby mieć leżak trzeba było wstać już o 6

Magdalena

Pobyt - Maj 2024

Hotel czyściutki, obsługa bardzo pomocna i miła. Polecam dla rodzin z dziećmi

Zalety

Jedzenie najróżniejsze każdy znajdzie coś co lubi i baseny dla dzieci są super

5.2
Krystyna

Zdecydowanie nie polecam tym, którzy nie chcą spędzać czasu przy barze hotelowym. Osoby, które preferują zwiedzanie i wycieczki będą chodziły głodne, ponieważ wyjazdy są raniutko, przy opcji ultra all nawet nie ma możliwości wypicia kawy o godz. 6 rano. Powroty są o 21-szej i nawet kawałka suchego chleba się nie dostanie. Głośno, tłoczno, a na domiar dzisiaj nawet wódki zabrakło. Bez śniadania, bez obiadu, bez kolacji i bez wódki😀. Takie to ultra all.

Zalety

Wady

Cała masa. Nie chce się pisać po intensywnym dniu. Wakacje porażka.

Weronika

Bardzo fajny hotel codziennie różne pokazy na scenie,animacje dla dzieci, mini disco na scenie gdzie dzieci mogą potańczyć z animatorką do różnych piosenek.Pomimo tego że jest to Turcja to na dyskotekach lub na mini disco puszczają czasami 1 lub 2 polskie piosenki. Jedzenie bardzo dobre. Więc generalnie polecam

Zalety

Bardzo miła obsługa

Wady

Wszystko się podobało nie ma żadnych wad

Aldi

Hotel przepiękny. Lepszej obsługi nie można sobie wymarzyć. Team animatorów -cydo. Od rana do wieczora coś się działo, nie było czasu na nudę. Zabawy dla dzieci, ćwiczenia w wodzie, siatkówka jak i piana party. Zjeżdżalnie super. Codziennie wieczorem pokazy i imprezy o innej tematyce. Czystość ok, panie sprzątające były bardzo skrupulatnie, a nawet zastawiały niespodziankę w postaci kokardki z pościeli na łóżku. Drinki? Jakie tylko chcesz. Barmani robią wszystko byś pił to na co masz tylko ochotę. Kelnerzy biegają od stolika do stolika zbierając szkło pytając się czy czasem czegoś nie potrzebujesz. Jedzenie? Genialne. Każdy znajdzie coś dla siebie i nie ma mowy, że coś zabraknie. Codziennie coś innego do wyboru. Plaża i okolica spokojna co daje możliwość odetchnąć. Jesteśmy mega zadowoleni z pobytu w Maxerii 😀 Chciałabym tu jeszcze kiedyś wrócić🤩

Zalety

Przyjazny personel, pyszne jedzenie, smaczne drinki, czystość hotelu, atrakcje, duży basen, spokojna okolica.

Wady

Plaża mało atrakcyjna, basen zbyt szybko zamykany, jak dla mnie hotel powinien wprowadzić zakaz rezerwowania ręcznikami leżaków przy basenie od wczesnych godzin, gdyż chcąc na spokojnie po śniadaniu iść na basen to trzeba się natrudzić by znaleźć miejsce.

Hotel ogólnie dla rodzin z dziećmi,pokoje duże,świetne zjeżdżalnie dla dzieci większych jak i małych,przekąski i picie przy basenach i zjeżdżalniach,nie trzeba chodzić do restauracji głównej, super animacje dla dzieci jak i doroslych

Zalety

Przyjazny i pomocny personel ,duże pokoje i łazienka, przekąski w postaci ciasteczek czy kanapeczki w holu, jest to plus dla przyjezdnych jak i odjeżdżających turystów ,świetnie kierownik animatorów,pilnował wszystkiego zachęcając do zabawy wszystkich,animatorzy bardzo przyjaźnie nastawieni

Wady

Brudne łazienki i balkony nie sprzątane wcale!! Sprzątanie przez 2 tygodnie polegało na wymianie ręczników, bardzo głośna muzyka w trakcie występów, nie dało się wysiedzieć a wystarczy wyciszyć basy, leżaki zajmowane tylko ręcznikami i zbyt mała ich ilość

Aga

Pobyt w hotelu ok ,pokoje czyste,otoczka hotelu słaba

Zalety

Animatorzy super fajne zabawy,jedzenie przepyszne....idealne miejsce dla rodzin z dziećmi

Wady

Toalety przy basenach powinny być częściej ogarniane

Andrzej

Pobyt - Maj 2023

Dobrze, ale za głośno z powodu dzieci, to hotel dla rodzin z dziećmi

Zalety

Hotel piękny, świetna obsługa ładne pokoje dobre jedzenie

Wady

Otoczka hotelu kiepska niema gdzie spacerować, mało zieleni, brak ławek, mało atrakcji dla starszych

Agata

Pobyt - Maj 2023

Hotel piękny,jedzenie wyśmienite, pięknie wszystko poukładane, mnóstwo różności. Codziennie jakieś show. Obsługa hotelu rewelka,sami podchodzą do Ciebie, pytają czy wszystko w porządku czy ewentualnie w czymś pomóc,jak się czujesz i co najważniejsze ludzie z poczuciem humoru . Hotel naprawdę godny polecenia.

Zalety

Widok, różnorodność jedzenia,

Wady

Małym mankamentem była obsługa Pani sprzątającej 1 piętro, chyba nie do końca się wykazywała,bo czasem nawet łóżko było niepoprawione, armatura nie przetarta,nawet raz nie zostawiła papieru toaletowego

4.7

Pobyt - Maj 2023

Dlaczego ten hotel ma tak wysokie opinie, pojęcia nie mam!!! Bywałam w hotelach 5 gwiazdkowych, w tym także w Turcji i śmiało mogę powiedzieć że Maxeria to niestety pomyłka. Kelnerzy ścierający stoły w restauracji ręką po poprzednich gościach, podkładka obrucona na drugą stronę, sztućce podawane z ręki trzymane np. za ostrze, wszelkie pozostałości na stole lądują po prostu na podłodze, no nic tylko siadać i delektować się jedzeniem. Mini klub przy scenie, oj...., rozpadająca się furtka, obdrapane ściany, dla dzieci do wyboru plastelina lub kredki i tyle. Wszystko używane już z milion razy, panie w miniklubie udają, że nie widzą brudu który jest wszędzie, dramat miejsce. Na plażach bezpańskie psy, przy basenie muzyka która urywa głowę, nawet nie da się rozmawiać z osoba siedząca obok na leżaku. Drzemka nad basenem? Heheh zapomnij !! Animacje powtarzają się co tydzień wiec przyjazd na więcej niż 7 dni oznacza powtórkę z rozrywki. Prowadzący animacje w trakcie zapowiedzi np. piany party dla dzieci pali na scenie jednocześnie papierosa, którego zapija redbullem!! Heheh nooo klasa gość, ale jaki prowadzący taki cały hotel! Ponad połowa pracowników nie zna angielskiego, barmani nie potrafią zrobić najprostszych drinków, no może poza dwiema osobami. Poduszki na tarasach brudne, zalane, z plamami sprzed miesiąca fujjjj. Przy barach można się przykleić do blatu bo nikt nie ściera rozlanego napoju, kładzie kolejną szklankę na ten syf. Mniam. Hotel przy większym obłożeniu ma za mało leżaków, ale zawsze można przecież stać na słońcu. Jeśli to jest 5 gwiazdek to polecam ten hotel tylko temu co im je przyznał. Innych zapraszam do szukania innego kierunku, szczerze radzę. Na plus tylko czyste pokoje i dobre jedzenie.

Zalety

Czyste pokoje Smaczne jedzenie

Wady

Brudne szklanki w barach w szczególności przy basenie, importowany alkohol kończy się w połowie dnia, kelnerzy sprzątający stoły dłonią, znalezienie czystego stołu to wyczyn, sztućce podawane z ręki za ostrza, zwietrzała kawa w barach, ulepione blaty przy barach i wiele innych, brudna plaża

Pobyt - Sierpień 2022

Samotny hotel w oddali od centrum, niby nowy a mnóstwo niedoróbek

Zalety

Park wodny, dobra kuchnia

Wady

Porządek zarówno w pokojach jak i na stołówce, mało leżaków przy basenie , zajmowane ręcznikami od rana

5.3

Pobyt - Sierpień 2022

Hotel nowy, ale ma się wrażenie, że nie nowy. Niby czysto, ale nie do końca. Ealaja sie kubki, pety po basenie. Fatalna infrastruktura. Nie lubię takich hoteli, ten składa się tylko z hotelu i jednego basenu oraz kilku zjeżdzalni. Nie ma laweczek, alejek gdzie można pospacerować, przejść się. Wychodzisz z hotelu to basen i koniec hotelu. Wszędzie beton, brak zieleni. Ogólnie wiało nudą. Animacje bardzo średnie. Jedzenie dobre, alkohol jak się poprosiło nalewali importowany. Nie było źle, ale dosyć średnio, bez szału. Raczej nie poleciłabym go znajomym, chyba, że w okazyjnej cenie to wtedy można pojechać. To był nasz 11 pobyt w Turcji i średnio nam się tu podobało.

Pobyt - Lipiec 2022

Pobyt bardzo udany. Pyszne jedzenie. Blisko plaża. Bardzo czysto. Ciekawe animacje. Dzieci były zadowole z aquaparku. Brakowało nam placu zabaw ale i tak pobyt super.

Zalety

Jedzenie czystość

Wady

Brak placu zabaw brak terenów zielonych

Paulina

Pobyt - Czerwiec 2022

Byliśmy z dwójką małych dzieci i w takim układzie nie polecam. To jest hotel dla osób dorosłych lub z nastolatkami. Budynek hotelu nie jest najgorszy, w miarę nowy, elegancki, estetyczny. Jeden duży basen, aquapark dla dzieci i dorosłych plus dwa mniejsze baseny. I to tyle.

Zalety

Przede wszystkim jedzenie i wnętrze hotelu.

Wady

- brak przestrzeni, wszystko ściśnięte na małej powierzchni - hotel położony na odludziu, brak chodnika po wyjściu na ulice, nie ma żadnej opcji spacerow poza hotel -beton i nic więcej, brak zieleni -walka o leżaki, trzeba wstać o 6 to jest opcja że się zarezerwuje ale to i tak nie oznacza że ktoś po prostu i tak te leżaki zwinie :) - wieczorem długo jest głośno więc przy małych dzieciach ciężko - Mega zimna woda w aquaparku dla.dzieci, - po 3 dniach śmierdzi w łazience z odpływu - plaża

Pobyt - Czerwiec 2022

Hotel bardzo fajny,idealny dla rodzin z dziećmi. Czysto, wszędzie widać personel sprzątający teren hotel, również pokoje sprzątane codziennie. Jedzenie bardzo dobre i różnorodne. Ciekawe animacje zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Pokoje ładne, obsługa miła. Wszystko na plus. Jeśli szukać minusów to plaża nie jest zbyt ładna, nieduża, ciemny piasek a raczej kamyczki ale to nieumniejsza całościowej oceny hotelu. Polecam

Zalety

Cały hotel bardzo fajny

Wady

Plaża

Arkadiusz

Pobyt - Maj 2022

Jak ktoś nie był niech nie ocenia tego co my żeśmy widziel w roku 2022 Maj i dla nas było naprawdę Ok super dla rodzin z dziećmi a byłem już w innym hotele w turcji 2023 r Czerwiec i nie wiem czy bym tam wrócił, Maxeria to jest to i naprawdę tam wrócimy.

Zalety

Jednym zdaniem dla nas ok.

Wady

Nie mamy

Karolina

Pobyt - Październik 2021

To było coś cudownego! Widok, standard, wszystko na 10 z plusem! Jedzenie różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie. Animacje rewelacja, nie było rzeczy która nam się nie podobała!

Zalety

Wifi Barek uzupełniany codziennie w pokoju Różnorodne jedzenie Świetne animacje A la carte Blisko plaza Imprezy w didim (niedaleko) Dużo kotów ❤️

Wady

Brak!

Maxeria Blue Didyma