Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyjazdu do Pargi. Na poczatku trochę baliśmy się bo żadne biuro nie miało Pargi w Ofercie i miejsce raczej mało znane przez turystów z Polski, Ale gdy głębiej zasięgnęliśmy informacji o tej miejscowości okazało się że jest to PEREŁKA !!! Greków i Włochów a oni raczej wiedzą co mają u siebie najlepsze. Chyba lepiej już trafić Z WAKACJAMI nie mogliśmy, coś pięknego!!! trzy piękne plaże do wyboru,sklepiki, tawerny, dwa zamki do zwiedzania. Miasteczko tak kolorowe,wieczorami tętniące życiem prawie do rana. W dużo miejscach już byliśmy,ale uwierzcie że jest to najpiękniejsze miejsce w jakim byłam i jedyne do którego na pewno wrócę. Jedyny minus,droga autokarem to jest najgorsze, niestety żadne biura podróży w Polsce nie mają w ofercie PARGI samolotem...moim zdaniem duży błąd. Widocznie jeszcze mało odkryta przez inne biura, może i dobrze. Kefalonia też jeszcze kilka lat do tyłu nikt o niej nie słyszał a teraz jedna z najdroższych i najpiękniejszych wysp. Dlatego jedzcie bo naprawdę warto,a męczącą podróż autokarem wynagrodzą wam przepiękne i niepowtarzalne widoki.
Hotel usytuowany na wzgórzu,co daję piękne widoki na całą Parge morze,zamek,góry. Pokoje czyste i zadbane.
troszkę mógłby być lepszy zasięg INTERNETU musieliśmy schodzić na parter bo w pokoju na piętrze go w ogóle nie było.