Dobre położenie: hotel znajduje się w centrum miejscowości Dollach, do przystanku skibusa ok. 150 m.
Region dysponuje 55 km nartostrad - zróżnicowane trasy zadowolą każdego amatora sportów zimowych.
Przytulny obiekt o pięknej scenerii.
Malownicze jeziora, takie jak Wörthersee, idealne do kąpieli i sportów wodnych
Wszystko ok, ale mam uwagi do organizatora: - jak przyjechałem i pokazałem voucher to była konsternacja - nie było nas na liście gości! - w opisie imprezy podane jest, że snadanie w formie bufetu - tak nie bylo, snadnie było podawane, a to dość duża różnica - ski bus blisko ale tylko 1 rano i tłum ludzi w srodku oraz na przystanku, powrót najwcześniej po 16.00, to jak na obozie sportowym!
niezłe połozenie, ale za malo skibusów, rzadko jeżdżą i są przepełnione
wygniecione materace w łóżkach, boli kregosłup od takiego spania
Hotel wybitnie tradycyjny ze stylem alpejskim,czysto,schludnie wszędzie porządek,przytulnie,miła obsługa,doskonała kuchnia,bliskośc do tras alpejskich,blisko skibus,restauracje,widoki na same 2500 tysięczniki z okna pokoju rano podświetlane słońcem,na posiłki trzeba mieć zarezerwowaną godzinę albo dłużej jedzenie doskonałe i dużo.Bardzo mili właściciele . W obiekcie i wokół wystrój typowo alpejski klimatyczny nastrój same zdrowe drewniane meble . Polecam gorąco ,
położenie,charakter,czystośc,wyzywienie,tradycyjny alpejski klimat