Malownicze wybrzeże z pięknymi plażami i turkusowym morzem
Zabytkowe miasta, takie jak Split, z pałacem Dioklecjana
Wyspy Hvar i Brač oferujące luksusowe kurorty i winnice
Hotel spełnił moje oczekiwania. Może skromne wyposażenie aneksu kuchennego ale ostatecznie wystarczyło. Balkon rewelacja.
Położenie w niewielkiej odległości od morza
Wszystkie do zaakceptowania
Wymarzona lokalizacja 50 m od plaży i przecudownego morza, można bez męczarni wracać do domu na kawkę kilka razy dziennie. Hotel czysty, pokoje sprzątane, uprzejmi i pomocni właściciele i pracownicy :-) Polecam szczerze :-D
Bliskość plaży i deptaku z gastronomią :-)
Braki techniczne, drobne, nie ma się czego czepiać :-)
Kompleks Martina ocena na 4. Trzeba pamiętać, że to nie jest hotel, tylko pensjonat więc i warunki są inne. Nie brakuje mu w sumie niczego. Łóżko i prysznic jest i czego chcieć więcej ;) (...)
Bliskość morza, klimatyzacja, udostępnienie prysznica w dniu wyjazdu.
Wymeldowanie do 9j
Ogromnym plusem jest lokalizacja. Hotel jest umieszczony w spokojnej uliczce z której wychodzi się prosto na plażę i główną ulicę Drvenika. Miły właściciel, cisza i spokój. Jedynym minusem jest standard pokoi, ten który mieliśmy my w Amaliji wymaga konkretnego remontu. Dużym plusem jest to, że miał klimatyzacje , ale jeśli chodzi o wyposażenie całego pokoju zdecydowanie do wymiany. Jeśli chodzi o obsługę nie można nic zarzucić.
+ blisko plaży + Klimatyzacja w pokoju
- pokoje urządzone w starym stylu, które wymagają remontu
Blisko morza jedzenie serwowane w restauracji nad samym morzem ,piękna spokojna okolica bardzo polecam
Bliskość morza ,jedzenie serwowane w restauracji
Hotel Martina jest polozony rzut kamieniem od plazy.To najwiekszy atut tego miejsca.Drugi duzy plus to duze balkony pokojach typu studio,z czesci ktorych widac morze.Pokoje sa skromnie urzadzone.Brakowalo mi drugiego stolika nocnego przy lozku oraz lampek do czytania,bo te ktore sa w pokojach sa niefunkcjonalne.Łózko jest srednio wygodne i trzeszczy.W kuchni jest lodowka,czajnik,kuchenka i kilka najbardziej potrzebnych akcesoriow(brak kieliszkow i korkociagu).Klimatyzator jest tylko w kuchni.W łazience brodzik z zaslonka przez co latwo wszystko zalac.Troche tu tez bubli i niedorobek,ale to normalne na Balkanach.Sa reczniki,a to duzy plus.Sciany cienkie i jezeli ktos robi imprezy na balkonie glosy niosa sie do poznych godzin nocnych.Warto wiec zaopatrzyc sie w stopery do uszu.Zdjecie prezentowane na portalu wakacje.pl to villa Zagrzeb...rowniez w Drveniku.
Blisko do plazy
Za ta cene nie ma sensu sie doszukiwac
Czyste i pachnące pokoje. Wysoki poziom obsługi - szczególne podziękowania dla managera p. Filipe. Urozmaicone i pyszne posiłki. Duży apartament z bezpośrednim widokiem na morze. Cisza i spokój. Na pewno tu jeszcze wrócimy. Pozdrawiamy
Lokalizacja Kuchnia Rodzinna atmosfera Standard obsługi na najwyższym poziomie
Pobyt świetny, wszystko czego trzeba oprócz złotej miski klozetowej Churchilla. Znakomita załoga hotelu, wyżywienie bardzo dobre i wcale nie da się odchudzić. Wszystko starannie i sprawnie przygotowane i podane w bardzo miłej atmosferze ! Brawo ! Więcej nie napiszę bo nie chcę zbyt dużo chętnych do rezerwacji na przyszły rok.
Czysto, sympatycznie a przede wszystkim gospodarze i obsługa. Pracowici, niezwykle mili i przyjacielscy. Jedzenie bardzo smaczne, szybko i sprawnie podane. Brawo !
Nawet gdyby narzekanie było naszym hobby to nie ma się do czego przyczepić !
hotel jak najbardziej spełnił nasze oczekiwania, chetnie wrocimy tam ponownie. polecam głowniw dla rodzin z dziecmi lub osob ktore chca odpoczac od miasta w spokojnej malutkiej miejscowosci. osoby szukajace klubow i barow raczej nie bede usatysfakcjonowane.
blisko do morza jedzenie dobre, chociaz monotonne położenie wspaniale idealne dla rodzin z dziecmi
czystość pokoju brak np. czajnika elektrycznego w pokoju z aneksem kuchennyn
Pokoje czyste i bardzo ładne, posiłki bardzo pyszne i różnorodne. Rzut kamieniem do plaży. Serdecznie polecam, szczególnie w tej cenie ;)
Dobre jedziecie, obsługa, blisko do plaży
Bardzo dobre. Rewelacyjne miejsce. Cisza, spokój. Dobre położenie.
położenie