Marte

3.5

Hotel położony w bardzo dobrym miejscu. Wszystko w pobliżu budynku. Jedzenie bardzo dobre , pokoje czyste. Gorąco polecam.

Hotel w dobrej lokalizacji. Wszędzie blisko . Ładny , czysty i obsługa bardzo miła . Wady to brak lodówki w pokoju , małe toalety , głośno w nocy . Basen za krótko otwarty i maleńki .

Otrzymaliśmy pokój w piwnicy z oknem na jakąs klatkę ,jeśli można nazwać to oknem,po kłótni i odmowie ,że tam nie będziemy spać ,wymieniono nam na inny,no trochę lepszy ,lecz okno na klatkę dalej,brak klimy,lodówka w pokoju zamknięta na klucz,cyrk,ale szok dopiero doszedł na śniadaniu.Nie ma co jeść,wszystko przetworzone,jakieś dziwne,tylko owoce i sery do zjedzenia,po kolacji jeszcze lepszy szok-2 rodzaje mięsa i ryba ,ale nie do zjedzenia,zapach okropny,nie polecamy,naprawdę nie warto tu być.

Dużą zaletą jest położenie w centrum, ale może być też głośno. Tani hotel dla niewymagających. Niektóre pokoje są z widokiem na ścianę. Łazienki mogą być. Czysto sprzątane codziennie. Polecam samą miejscowość bardzo fajna.

Bardzo uprzejma obsługa..........................................................

Nazwa  Marte
Miejsce  Hiszpania / Teneryfa / Puerto de la Cruz
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, bez paszportu, parking

Wulkan Teide z malowniczymi krajobrazami i trasami trekkingowymi

Plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem i lazurowymi wodami

Parki wodne i rozrywki idealne dla rodzin z dziećmi

3.5

Wyświetlono 8 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Bronisław

Justyna

Zalety

Lokalizacja i czystość .

Wady

Małe pokoje , małe toalety, mały basen który otwarty 10-18 to dla nas za krótko . Brak lodówki w pokoju. Głośno w nocy .

2.4
beata

Pobyt - Sierpień 2018

Zalety

Brak zalet

Wady

Pokoje okropne,dla Polaków są umieszczone w piwnicy,okno na klatkę,brak klimy,jedzenie to totalna porażka,2 mięsa i ryba,wszystko cuchnące,tylko sery i pieczywo i owoce,obsługa mila,ale reszta to masakra,basen jak beczka-mały i cuchnący do tego kilka leżaków,naprawdę nie polecam,nie warto tu być.

Bartek

Pobyt - Marzec 2018

Zalety

Hotel w samym centrum. Jedzenie monotonne, ale świeże i dużo. Obsługa miła.

Wady

Hotel ekonomiczny, brak luksusów.

A

Pobyt - Październik 2017

2.8
Raby

Pobyt - Sierpień 2016

Witajcie, hotel położony w nieciekawej okolicy, do plaży ok 15 min spacerem. Jedzenie tragiczne i to nie żart dałem 1 bo system nie pozwala zostawić 0. Na śniadanie można zjeść to co nie zostało zjedzone na kolację dzień wcześniej, a na kolację to co zostało ze śniadania + kilka innych potraw ogólnie jakość posiłków jest tak zła, ze podczas 14 dni może w 2 było rzeczywiście coś do zjedzenia po za tym tylko świeże owoce na których można było w miarę przeżyć. Sposób podania dań jeszcze gorszy a płatne napoje do kolacji to jakaś pomyłka tak samo jak cena za nie. Sam hotel lata świetności o ile takie były ma już naprawdę dawno za sobą. Piękny basen ze zdjęcia jest, ale zapach jaki z niego się wydobywa nie zachęca do kąpieli. Nikomu nie polecam tego miejsca ponieważ szkoda nerwów na urlopie. Nie jestem typem który pojedzie na wakacje i wymaga złotych klamek ale naprawdę nie ma tu szału i za taką kasę naprawdę byłem już na niejednym lepszym urlopie. Pozdrawiam

Zalety

Codzienne sprzątanie

Wady

bardzo słabe jedzenie brak klimatyzacji hałas do późnych godzin hotel wymaga gruntownego odświeżenia

ton.ik

Pobyt - Czerwiec 2016

Hotel złożony z kilku (co najmniej dwóch, ale trudno się połapać) budynków, które próbują tworzyć całość; konstrukcja dość dziwna, z tarasami na kilku różnych poziomach. Dwa zasadnicze budynki różnią się standardem; widać to po częściach wspólnych, nie wiem, jak wyglądają pokoje w poszczególnych częściach. My byliśmy w tej \"lepszej\" - mieliśmy duży pokój z balkonem. Pokój zadbany, czysty, łazienka nieco mniej - ogóle wrażenie dobre, ale po bliższym przyjrzeniu się dostrzegalne ślady kamienia i chyba grzyba na fugach i płytkach. Lodówka w pokoju płatna, brak czajnika, szklanek, talerzyków itp. Brak klimatyzacji; dostępny wentylator na wyposażeniu pokoju w zupełności wystarczał. Łóżko duże wygodne. Ręczniki zmieniane nie rzadziej niż co 2 dni i zawsze wtedy, kiedy była taka potrzeba - zasadniczo bez problemu. Posiłki w miarę urozmaicone, ale dla osób, które nie jedzą mięsa wybór kiepski - prawie we wszystkim było mięso lub wędliny. Napoje do kolacji oczywiście płatne, ale ceny dość przystępne. Obsługa hotelu miła i życzliwa. Basen na dachu, raczej mały. My nie korzystaliśmy, więc trudno powiedzieć coś więcej. Położenie bardzo dobre, blisko do urokliwych uliczek Puerto, do najbliżej plaży Jardin ok. 15 min., do trochę bardziej dzikiej Bolulo niestety dalej - ok. 50 min. pieszo najpierw w mocno górę, później w dół. Ale warto :) Do promenady również ok. 10-15 min. spacerkiem, ale tuż po wyjściu z hotelu jest mnóstwo sklepików i knajpek itp. Zaletą jest blisko położony dworzec autobusów titsa, które jeżdżą niemal w każde miejsce na Teneryfie. Warto skorzystać, jeśli ktoś nie porusza się samochodem. Przy liczniejszych podróżach autobusem taniej będzie z biletem Bono Via, który można kupić w kasach przy dworcu. Także bardzo blisko market Dino z przystępnymi cenami. Ogóle wrażenie bardzo dobre. I hotel i Puerto miło zaskakują :)

Zalety

położenie, miła obsługa

Wady

mały wybór dań wegetariańskich

rodzina

Pobyt - Luty 2016

Bardzo fajna \"baza wypadowa\" dla osób chcących zwiedzić wyspę, szczególnie jej północną część:)

Zalety

Praktycznie samo centrum Puerto de la Cruz, sympatyczna obsługa

Marte