Marsol

Hotel godny polecenia. Największy atut to lokalizacja, dosyć dobre jedzenie, pomocny personel. Pokoje czyste, zadbane i eleganckie. Położenie zdecydowanie w najlepszym punkcie - nad samym morzem, blisko restauracji i atrakcji

Świetny stosunek jakości do ceny i bardzo smaczne śniadania. Z uwagi na genialną lokalizacje w 1 linii zdecydowaliśmy się na tylko na śniadania, do pobliskich restauracji jest bardzo blisko, więc warto próbować. Pogoda dopisała nawet w listopadzie, ponad 20 stopni, więc cały pobyt w letnich ciuchach.

Piękny mały hotel po remoncie w rewelacyjnej lokalizacji

Polecam dla osób, które oczekują od hotelu czegoś więcej niż angieskich parówek i kiełasek na sniadanie oraz dzieci biegających i krzyczących wokół brudnego basenu i smierdzacych leżaków. Hotel nie jest typem hoteli z tanim allinclusive. Polecam z czystym sumieniem!

Z przelotu, transferu, hotelu byliśmy zadowoleni. Bardzo zadowoleni byliśmy z rezydentki Pani Doroty, która nam zapewniła świetne wycieczki fakultatywne w doborowym towarzystwie. Niestety na koniec Ecco Holiday się nie popisało obsługo klienta posprzedażową, a zachowanie Pań z księgowości jest wręcz karygodne i psuje wizerunek firmy.

Nazwa  Marsol
Miejsce  Hiszpania / Costa Brava / Lloret de Mar
Wyżywienie  śniadania, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, darmowe wifi, tenis, rowery, bez paszportu, parking, zwierzęta

Idealne położenie: w pobliżu tętniącego życiem centrum Lloret de Mar z dostępem do licznych atrakcji i rozrywek kurortu.

Tuż przy hotelu publiczna, piaszczysta plaża - przejście przez promenadę.

Bogata oferta sportowo-rekreacyjna: centrum fitness, sauna, tenis stołowy, pokój gier, siłownia.

Malownicze plaże i ukryte zatoczki otoczone sosnami

Wyświetlono 6 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Kwiecień 2024

Zalety

Lokalizacja, miła obsługa

Wady

Nie było nic takiego co mogłabym określić jako wadę

Tomek

Pobyt - Listopad 2022

Marek

Pobyt - Październik 2019

Piękny mały hotel po remoncie w rewelacyjnej lokalizacji

Zalety

Najlepsza lokalizacja , po remoncie

Wady

Bez większych

Sprawiedliwa

Pobyt - Czerwiec 2018

Zalety

Hotel położony przy plaży i samym centrum miejscowości, jedzenie na wysokim poziomie, codziennie owoce morza, na śniadanie szampan, obługa mówi po angielsku, wysoka kultura obsługi i zachowania gości. Fajny basen na dachu.

Wady

w dobudowanej cześci hotelu gorsze pokoje, bardzo głośno ze stołówki, ale my wymieniliśmy pokój bez problemu.

Lukas

Pobyt - Listopad 2015

Zalety

położenie blisko plaży posiłki obsługa hotelu, szczególnie Pani w recepcji darmowe Wifi obsługa pokoju, czystość

Wady

hałas z pokoju obok. Nie było idealnej ciszy, ale to z winy gości z pokoju obok.

Maciek

Pobyt - Marzec 2009

Nie przeszkadzał nam mały pokój - czuliśmy sie w nim dobrze. Przystępny wystrój, wygodny materac na łóżku, balkon, mały telewizor. Przeszkadzało nam tragiczne jedzenie.... Dobrze że hotel leży w sąsiedztwie plaży a i do restauracji nie jest zbyt daleko. Wybór pozostawię wam, ja nie chce poelcać ani odradzać. Mogę tylko powiedzieć że raczej nie wrócę w to miejsce.

Marsol