Wulkan Teide z malowniczymi krajobrazami i trasami trekkingowymi
Plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem i lazurowymi wodami
Parki wodne i rozrywki idealne dla rodzin z dziećmi
Hotel ma świetną lokalizację, nieopadal nabrzeża i deptaka spacerowego. W pobliżu sklepy, przystanek autobusowy kilka minut od hotelu. Pokój skromy (brak lodówki), nie należy do najnowocześniejszych, niemniej jednak czysty i wyposażony w podstawowe elementy jak ręczniki, suszarka do włosów, szampony i żele pod prysznic w wersji saszetek. Łóżko wygodne. Śniadania bardzo monotonne, codziennie to samo, bez większego wyboru. Z warzyw dostępny tylko pomidor i to też nie zawsze. Wędliny i sery nie były najwyższej jakości. Sztućce wymagały przetarcia.
doskonała lokalizacja
jakość i różnorodność posiłków
Znakomity hotel oraz obsługa otrzymaliśmy piękny pokój z widokiem na morze oraz pięknym widokiem na TEDE z balkonu przy windzie oraz piękny krajobraz Puerto, z hotelu wszędzie blisko. Polecam
bardzo piękny klimatyczny Hiszpański hotel czysty zadbany oraz miłą obsługą :)
Polecam ten hotel jako bazę wypadową do zwiedzania Teneryfy. Wszędzie jest blisko.
Klimatyczny hotel. Wszędzie jest blisko.
Brak lodówki.
Hotel bardzo Nam się podobał, urokliwy w stylu kolonialnym.
Miła i pomocna obsługa. Dobre jedzenie. Dobra lokalizacja.
Byliśmy w hotelu jako 20 osobowa grupa. Pan w recepcji reagował na nasze prośby dotyczące zmian pokojów i pierwsze wrażenia były bardzo pozytywne. Niestety w czasie naszego pobytu doszło do trzech kradzieży na sumę 150 i 2x50 euro. Sprawa została zgłoszona na policji. Złodziej nie zabierał wszystkich pieniędzy tylko część. Jako mieszkańcy kraju w którym nie posługujemy się euro jesteśmy łatwym celem dla hotelowych złodziei gdyż zawsze przywozimy ze sobą gotówkę. Czekamy na wyniki śledztwa i pewnie umorzenie.
Hotel jest ok, chociaż brak klimatyzacji w naszych pokojach był sporym problemem. Jest usytuowany blisko promenady. Do najlepszej plaży jest ok 700 m. Jedzenie jest smaczne dużo owoców i warzyw, zawsze jest ryba i jakiś deser. Pokoje bardzo zróżnicowane zależy na jaki się trafi. Chodzi głownie o lokalizację bo niektóre okna wychodzą na brukowaną, hałaśliwą dniem i nocą ulicę.
Kradzieże hotelowe.
Hotel na starym miescie przy pieknym placu.Blisko do dworca autobusowego.Wada moze byc brak mozliwosci podjechania bezposrednio pod hotel poniewaz znajduje sie on przy deptaku.Hotel moge polecic osoba nastawionym na zwiedzanie.Wokol pelno restauracji kawiarni sklepow.Wieczorami zawsze sie cos dzieje.Niedaleko do promenady i lago martianez.Wspaniala architektura najstarszej czesci.W hotelu niema animacji oprocz muzyki granej na tarasie przed hotelem.W pokoju brakowalo mi jedynie lodowki.Internet dzialal w pokoju i byl bezplatny.Posilki byly smaczne napoje do obiadokolacji dodatkowo platne.Hotel w sercu miasta dlatego moze byc troche glosno wieczorem.Nie polecam osoba ktore szukaja spokoju i nastawione sa na przebywanie w hotelu.Basen jest maly ale woda podgrzewana ,jest tez mala silownia.Puerto de la cruz polecam osoba nastawionym na zwiedzanie.Okolica jest zielona na polnocy Teneryfy.Dobrze rozwinieta siec autobusowa a bilety z karta bonobus tanie.W miescie niema wielkich dyskotek i klubow za to jest wiele kawiarni i restauracji gdzie wieczorem mozna posluchac na zywo wykonywanej muzyki.
Hotel polozony na starym miescie w Puerto de la Cruz.Blisko promenady basenow lago martianez.Wieczorem przed hotelem muzyka live.Wspaniala architektura kanaryjska.Piekne widoki z tarasu na dachu.Pokoje od 3 pietra maja widok na ocean albo plac koscielny i wulkan.Czystosc mily personel.
Brak lodowki w pokoju.Troche akustyczne pokoje.