Krystalicznie czyste wody Morza Egejskiego otoczone piaszczystymi plażami
Starożytne ruiny Asklepionu z zapierającymi dech widokami
Urokliwe wioski z tradycyjnymi białymi domkami i lokalnym rzemiosłem
Marmari Palace to raj dla łasuchów! Jedliśmy tam za dwoje, ale żadne z nas nie przytyło. Nie wiem,czy to zasługa klimatu czy tego, ze w większości były to śródziemnomorskie dania. W każdym razie pochwalić hotel można za rożnorodność i naprawdę dobrą jakość posiłków. Pokoje były niczego sobie, ważne, że wokół hotelu była cisza i spokój.
Polecam, bardzo ładny hotel i przemiła obsluga.
Urocze miejsce, kapitalnie zaplanowane położenie, rewelacyjne baseny z cieplutką wodą oraz b.smaczne jedzenie. Warto podkreślić profesjonalną obsługę grupy animacyjnej z p.Karoliną oraz cały personel dyskretny miły pomocny i nie narzucający się . Polecam dla osób szukających spokojnego miejsca z miłą obsługą na b.dobrym poziomie !!!!
To, co my pamiętamy najbardziej z pobytu w Marmari Palace to przede wszystkim wielki wybór przepysznego jedzenia. Mieliśmy tam wszystko: krewetki, różniste ryby, świeże owoce, ale też bardziej ,,tradycyjne? dania: makarony, mięsa itp. Byliśmy tam z dziećmi, które miały możliwość korzystania z animacji; my też się nie nudziliśmy, ale nie należymy z mężem do ludzi specjalnie rozrywkowych. Na mój gust Marmar to hotel dla ludzi, którzy na wakacjach szukają raczej spokoju niż imprez, dyskotek i tłumów. Pokoje też bez zarzutu. Mieszkaliśmy w takim jakby małym wakacyjnym osiedlu. Niektórzy uważali to za mankament, ale mnie się bardzo podobało ? przyjemnie i zacisznie.
urzekło nas tam bardzo zróżnicowane jedzenie - codziennie co innego i codziennie tak samo pyszne. poza tym hotel pięknie położony, nowoczesny a obsługa przyjazna. godny polecenia
Kos- rewelacyjne miejsce na odpoczynek i ucieczke od zgielku. Hotel nad samą plażą, bardzo ładną zresztą, piaszczystą, z takim tez wejsciem, lezakow sporo (byliśmy we wrzesniu). Dookoła hotelu niewiele, spokoj (i aquapark, ale po co;)). Obiekt spory, rozlozysty, wiekszosc pokojow z widokiem na morze. Animatorzy ? pelen proesjonalizm, naprawde super. Obsluga mila i usmiechnieta, sprzatanie tak na czworke. No i kuchnia ? duzy plus. Mnostwo warzyw i owocow, często makarony, owoce morza itp. Jak dla nas, w pelni satysfakcjonujaca;). Ogolnie hotel oceniam na mocne 4.
Bardzo cicha okolica, w sam raz dla rodzin z dziecmi. Nikt nie chce przecież, zeby w wakacje mąciły mu spokój jakieś krzyki np;) Bardzo przytulnie i klimatycznie!
super okolica-cisza i spokój, żadnych hałasów, może dlatego, że cały kompleks jest naprawdę rozległy.mieszkaliśmy w takich domkach, przypominających troszkę prawdziwe osiedle. wyposażenie na wysokim poziomie-nowe meble, czysto i schludnie. w all inclusive mieliśmy naprawdę duży wybór jedzenia.można było skosztować regionalnych specjalności, a dla fanów tradycyjnej kuchni przyggotowane też były fish and chips:)
Hotel położony bardzo ładnie.Kuchnia dobra, może za dużo makaronów, a za mało mięs.Brak kanałów w języku polskim w telewizji.Brak jakiejkolwiek informacji w języku polskim. A jest bardzo dużo Polaków. Korzystałam z biura podróży GRECOS . Bardzo polecam.
Daję 5gwiazdek bo hotel spelnil wszystkie moje oczekiwania. od kulinarnych po rozrywkowe. Dziecko zadowolone, zona wypoczeta- nie mozna na nic narzekac.
Polecam, duży wybór jedzenia, miła atmosfera, bardzo ładne pokoje
Hotel zasługuje na co najwyżej cztery gwiazdki. Nasz pokój był wilgotny, ciemny i położony tuż przy scenie animatorów. Będąc w pokoju - chcąc nie chcąc - uczestniczy się w porannych i nocnych animacjach. Sprzątaczka nie przykłada się do porządków - jej praca polega głównie na zmoczeniu podłogi, która długo potem nie mogła wyschnąć. Ani razu nie zmieniła pościeli, za to ręczniki - owszem (problem, że zapomniała zostawić nowych, wydano je nam dopiero po sprzeczce w recepcji). Jedzenie - śniadania i obiady przez cały tydzień identyczne: rano jajecznica, parówki i fasola w sosie pomidorowym, na obiad zawsze - i wyłącznie - makarony (dobre, ale zawsze takie same). Na szczęście kolacje smaczne i urozmaicone, a ciasta naprawdę super.
Polecam dla rodzin z dziećmi. My mieliśmy bezpośredni widok na morze. Plaża i morze zaraz obok basenów ktore mieliśmy przy naszych pokojach. Zaraz obok także aqwapark. Pięknie. Duża ilość różnych basenów. Nie było tzw. walki o leżaki. My byliśmy w czerwcu. Pogoda rewelacja 32 - 38 C. Nieodczuwalna, a tym bardziej przy morzu. POLECAM!!!
Hotel nie zasługuje na 5* (max.4* i to trochę na wyrost),baseny fajne ze słodką wodą (byliśmy z 2 dzieci),hotel bardzo nudny-żenująco niski poziom animacji,BRAK muzyki przy basenie głównym (manager hotelu zabronił),ogólnie hotel czasy swojej świetności ma za sobą! Pokoje czyste i przestronne, plaża przy hotel OK, ręczniki leżak 3E.Śniadania słabe (nie jesteśmy wybredni ale codziennie to samo),obiad to tylko makarony,kolacje super-duży wybór.Dla dzieci jest plac zabaw,a pokój do zabaw to pomyłka.Podsumowując za te pieniądze warto przemyśleć hotel Mitsis Blue Domes (otwarty w 2010r.)
Po przyjezdzie kazano nam czekac 3 godz na pokoj mimo ze byly wolne,co nie powinno sie raczej zdarzac w 5* hotelu.na 5* zasluguje jedynie basen i wielkosc pokoi.Jesli chodzi o czystosc to tu juz napewno nie bylo 5*,nasz pokoj pachnial jak publiczna toaleta, kilka minut po sprzataniu. Posilki: sniadania ok, kolacje super, natomiast na obiad tylko makarony.Super barman w pool barze z Albanii, natomiast pani, ktora tez tam obslugiwala,traktowala gosci raczej jak intruzow. Ogolnie nie polecam hotelu jako 5*, my zaplacilismy tylko 2300 zl za osobe, ale potem ceny byly juz od 3500-4000 zl.za taka sume odradzam tam jechac.woda w morzu tez nie za czysta, bylismy wczesniej na Krecie, tam morze bylo czysciutkie, przejrzyste.
Świetnie wyposażony i położony, 5* hotel w pięknym miejscu. Jedzenie przepyszne, cały hotel i pokoje nowoczesne i dobrze wyposażone, wokół cisza i spokój. Bardzo ładna plaża, tuż obok hotelu, ciekawe animacje w klubie nâJoy. Idealne miejsce na spokojny pobyt i relaks w pięknym miejscu.
Byłam tam w zeszłym roku z mężem, pięknie położony hotel, plaża super. Ogromnym atutem jedzenie, dużo, zróżnicowanie i smacznie. trochę daleko od miasta ale polecam wypożyczalnie samochodów co pozwoli na zwiedzenie wyspy. Polecam dla osób aktywnych jak również dla szukających spokoju rodzin z dziećmi.