Malownicze plaże z białym piaskiem i turkusową wodą
Doskonałe warunki do nurkowania i snorkelingu
Przepyszna kuchnia lokalna z owocami morza i tropikalnymi owocami
Hotel w standardzie bardzo dobrym, miła i pomocna obsługa, sporo atrakcji na miejscu, zarówno lokalne spa, centrum nurkowe, centrum wycieczek motorówkami, wszystko czego trzeba, żeby umilić pobyt. Byłem w 4 osoby prawie 2 tygodnie, dzieci 11,8 lat, atrakcje typu kucyki, baseny, piłkarzyki, pingpong, miniklub, wszystko co trzeba, nie odbiega standardem od typowych kurortów akwenu śródziemnomorskiego. Codziennie występy w różnych tematach. Warto zwiedzić wyspę, zdecydowanie, wynająć samochód, da się bezpiecznie jeździć, zrobiłem tam ponad 600 km w 3 dni odwiedzając wszystkie wybrane przeze mnie atrakcje. Oglądając standard budowlany wyspy zdecydowanie hotel ten stoi na podium jakościowym. Pokoje przestronne, nie ma sensu wybierać pokoju z widokiem na ocean - palmy skutecznie zasłaniają, natomiast sam obiekt warty pobytu i ceny, która jest stosunkowo rozsądna.
Super obsługa, od recepcji przez resttaurację, skończywszy na lokalnym spa. Na miejscu zjeżdzalnie nazywane dumnie "aquaparkiem", to kilka zjeżdzalni, ale dla lubiących takie atrakcje - w zupełności wystarczą. Duże i komfortowe pokoje. Czyste, sprzątane regularnie, minibar w cenie uzupełniany codziennie. Jedzenie bardzo dobre, może nie jest specjalnie różnorodne, jednak na pewno nie brakuje niczego, w różnych gustach kulinarnych. Słabo z ciastami, nie są szczególnie smaczne.
pokoje są w dobrym stanie, niektóre elementy wymagają odświeżenia, niemniej w ogole nie przeszkadza to w pobycie. Sam hotel na dobrym poziomie, duży obiekt, sporo atrakcji na miejscu, nie ma co się doszukiwać na siłę wad.
Cudowna obsługa, piękna plaża, bardzo dobre jedzenie. Jeśli lubicie ryby, owoce morza - tam tego pod dostatkiem. Bardzo dobre śniadania. Poważnie nie ma się tu czego czepiać. Uważam, że cena jest niska jak na jakość którą tam zastaniesz.
Obsługa, jedzenie, plaża
nie znalazłam wad
Hotel ładny ale obsługa to dramatu złodzieje i lenie jakich nigdzie nie widziałem do tego bezczelni ! Sam hotel nie licząc obsługi i bardzo małego wyboru jedzenia ok.
Piękna plaża
Brudne pokoje sprzątanie to To nie jest co obsługa robi …
Hotel czysty i świetna obsługa. Blisko ładna plaża, 2 baseny w tym jeden z podgrzewana wodą. Otoczenie bardzo zielone i różnorodne, park wodny spełnił oczekiwania dzieci. Wycieczki organizowane przez hotel bardzo fajne. Nawet jeśli w formie taksówki, kierowcy bardzo komunikatywni , opowiadali o świecie do okola, historii i zwyczajach. Jedzenie dobre, urozmaicone. Dużo owoców. Pyszny rum vaniliowy;)
Bliskość plaży, park wodny, wycieczki fakultatywne.
Pobyt udany, piękna plaża, nie ma tłoku, basen blisko plaży
Piękna plaża, dobra lokalizacja, niska zabudowa, duży teren
Serwis wymaga poprawy, słabe uzupełnianie lodówki w pokoju, sprawdzenie rachunków przy wyjeździe, niesprawne jaccuzi.