Maritim Antonine

Pokoje w porządku, czysto, obsługa hotelowa bardzo pomocna, śniadania pyszne, restauracja hotelowa świetna, dobra lokalizacja, bardzo polecam.

Hotel bardzo ładny, czysty, miła obsługa. Z okna był widok na ogród z basenem, codziennie z rana sprzątany. Pod hotelem przystanek autobusowy, z którego można dojechać w różne piękne zakątki wyspy.

Dobrej jakości hotel, podzielony na dwie części. Minusem jest wjazd do garażu, bardzo łatwo można uszkodzić auto, a nie wprowadzono tam zabezpieczeń.

Pobyt bardzo udany. Hotel elegancki, obsługa miła. Śniadania powtarzalne, ale urozmaicone, jest duży wybór. Na ciepło omlety w różnych wydaniach, jajka w różnych wydaniach, boczek, fasolka, kiełbaski/parówki (te nie są smaczne, jedyne co nie było dobre nas śniadaniach), na zimno wiele produktów, sałatki, warzywa, owoce filetowane różne, sery, ricotta, jogurty, dżemy, wędliny, mięsa itp. Dobra kawa z expresu, ciasta, podają też Prosecco, które stoi w lodzie. Każdy znajdzie coś dla siebie. Hotel posiada 3 restauracje. Bardzo smaczna kuchnia Tajska na 9 piętrze z przepięknym widokiem na zatokę, marinę i katedrę. Obok znajduje się basen. Serwowane drinki są bardzo smaczne. Pokoje czyste , ładne. Mieliśmy dopłatę za pokój od strony basenu i ogrodu, polecam. Baseny czyste, teren wokół codziennie myty, zarówno na dole jak i na 9 piętrze. Leżaki i parasole w odpowiedniej ilości. Na basenie gra spokojna muzyka, serwują dania, napoje i drinki z karty. Ogólnie Hotel ładny, można w nim wypocząć. Znajduje się w samym centrum miasteczka, więc w pobliżu wiele restauracji, z przewagą włoskiej kuchni. W sąsiedztwie piękna, duża katedra która nadaje miasteczku rytm. Byliśmy podczas festiwalu fajerwerków... Od rana biją już dzwony, wieczorami organizowane były koncerty pod Katedrą, codziennie puszczane fajerwerki z różnym nasileniem, w zależności od dnia. Czuliśmy się jak na Sylwestra. Polecamy Hotel.

Hotel bardzo ładny, pokój i łazienka Ok, ogólnie czysto i miło

Nazwa  Maritim Antonine
Miejsce  Malta / Wyspa Malta / Mellieha
Wyżywienie  śniadania, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi

Valletta z barokową architekturą i bogatą historią

Błękitna Grota, niesamowite jaskinie z lazurową wodą

Megalityczne świątynie starsze niż piramidy

Wyświetlono 55 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Aleksandra

Pobyt - Luty 2024

Zalety

Śniadania :)

Wady

Odległość do morza

Kamila

Pobyt - Grudzień 2023

Zalety

W hotelu trzy baseny, siłownia i sauna do dyspozycji gości.

Pobyt - Listopad 2023

Zalety

Jakość i obsługa.

Wady

Garaż i ciasny wjazd.

Wady

Jedyną wadą, nie samego Hotelu, ale położenia, jest spory dystans do morza. Trzeba zejść ze sporej górki przy ruchliwej ulicy i powrotnie się na nią wspiąć. Można oczywiście skorzystać z transportu miejskiego. Autobusy jeżdżą cały dzień.

Janusz

Pobyt - Kwiecień 2023

Hotel bardzo ładny, pokój i łazienka Ok, ogólnie czysto i miło

Zalety

Położenie hotelu tuż przy przystankach autobusowych. Piękny widok na okolicę i morze

Wady

Położenie bliskie ulicy, jest trochę uciążliwe ze względu na ruch samochodów i temperament trąbiących kierowców

Agata

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Kwiecień 2023

Czysto i nowocześnie, dobra lokalizacja, obok przystanek autobusowy. Pokój był bardzo ładny, a obsługa miła. Ogólnie świetny wybór jeśli dni spędza się na zwiedzaniu czy plażach, a wieczorem wraca do hotelu. W okolicy wiele miejsc gdzie można coś zjeść i zrobić zakupy spożywcze.

Zalety

Dobra lokalizacja Czysto Miła obsługa

Wady

Brak wad.

Marek

Pobyt - Luty 2023

Hotel bardzo dobry, czysto, schludnie, miła obsługa, dobre jedzenie i drinki.

Zalety

Pokoje duże codziennie sprzątane, przed hotelem przystanek transportu publicznego.

Wady

Wszystko było Oki.

Gosia

Pobyt - Luty 2023

Pobyt w hotelu bez większych zastrzeżeń. Dobre położenie - blisko przystanek autobusowy i punkt widokowy.

Zalety

Pomocna i miła obsługa.

Wady

Pokoje hotelowe nie do końca czyste (podłogi, kurze) oraz lekko poszarpane ręczniki.

An__na

Pobyt - Luty 2023

Bardzo dobry hotel. Pokoje przestronne , duże balkony , taras widokowy z basenem na dachu , obsługa bez zarzutów , czysto , muzyka na żywo w barze . Jeśli ktoś chce plazowac to trzeba podjechać autobusem 3 przystanki lub na pieszo do najbliższej plaży jest Ok 1100 metrów .

Zalety

Świetna lokalizacja , do wycieczek pieszych i autobusowych - przystanek autobusowy przy hotelu , dużo restauracji w pobliżu , świetne śniadania . Dwa baseny i spa.

Wady

Nie ma

magda

Pobyt - Luty 2023

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu. Czysto,miło i przyjemnie. Pokój sprzątany codziennie. Wygodne łóżka. Cudny widok z balkonu. Śniadania smaczne, plus za wino. Korzystaliśmy z basenu wewnętrznego. Obsługa sympatyczna. Polecamy.

Zalety

bliskość do przystanku smaczne śniadania strefa spa dobra restauracja hotelowa super lokalizacja

Łukasz

Pobyt - Luty 2023

Wspaniały hotel. Obsługa była bardzo pomocna oraz miła. Hotel idealnie nadaje się na pobyt z dziećmi. Ciepła woda w basenie wewnętrznym, a byliśmy w lutym.

Zalety

Wszystko było git.

Wady

Brak.

Bogdan

Pobyt - Styczeń 2022

Hotel dobrze położony , zwłaszcza do organizacji wycieczek , przystanki autobusów pod hotelem , w pobliżu restauracje i sklepy

Zalety

Czysty, przestronne hole i restauracje

Wady

W naszym pokoju mimo ze był junior suite nie było wieszaka na ręczniki przy umywalce , to raczej drobna rzecz ale we wszystkich hotelach takie wieszaki są Na szlafroki tez nie było wieszaka w łazience

Dorota

Pobyt - Styczeń 2022

Bardzo fajny hotel. Przestronne pokoje. Piękny widok z 9 piętra. Housekeeping codziennie dbał aby czuć się komfortowo. Śniadania ok, panowie robią omlety na ciepło

Zalety

Dobre usytuowanie, bardzo blisko na przystanek autobusowy

Wady

Zapach na korytarzu którym przechodzi się do drugiego budynku

Edyta

Pobyt - Styczeń 2022

Bardzo dobry hotel, komfortowe pokoje i wygodne łóżka, codzienne sprzątanie, wspaniały basen na dachu i widok, blisko ruchliwej ulicy.

Zalety

Pyszne śniadanie, miła obsługa, basen z podgrzewaną wodą

Wady

Hałas od ulicy, sauna sucha tylko 65 stopni, sauna parowa zbyt wysoka temperatura pary

Klaudia

Pobyt - Styczeń 2022

Hotel jest przepiękny, atmosfera w hotelu ogromnie przyjemna, obsługa ciagle uśmiechnięta, czystko i przyjemnie

Zalety

Atmosfera

Wady

Nie ma

Pobyt - Grudzień 2022

Pobyt w tym hotelu przywołuje bardzo przyjemne wspomnienia.Bardzo profsjonalna,uczynna i przemiła obsługa. Recepcaja bardzo pomocna,właściwie zorganizowała nam pobyt. Ludzie uśmiechnięci. Polecam.My na pewno wrócimy,bo i sama Malta piękna.

Zalety

Widok z tarasu na dachu zapiera dech.Hotel czyściutki.Jedzenie bardzo smaczne ,różnorodne.Restauracja i drink bar bardzo przytulnie.Przystanek autobusowy pod hotelem ,więc wszędzie blisko.Sklep naprzeciwko hotelu. Kilka restauracji.

Wady

Jedyny minus to bardzo duża ilość chloru na basenie. Oczy mi łzawiły a nie wchodziłam do wody.

beata

Pobyt - Listopad 2022

Super! Hotel godny polecenia na wyjątkowe wakacje.

Zalety

Doskonałe, różnorodne śniadania, spożywane w eleganckiej sali, jest też możliwość zjedzenia na zewnątrz w ogrodzie. Basen zewnętrzny w ogrodzie, wewnętrzny z podgrzewaną wodą i jacuzzi. Duży, ze smakiem urządzony pokój z balkonem. niedaleko do plaży, restauracje i sklepy w pobliżu. wysoka jakość obsługi. polecam!

Wady

Brak mankamentów, jedynie wi-fi w 2-gim budynku hotelowym ma słaby zasięg.

Pobyt - Listopad 2022

Bardzo fajna lokalizacja, super obsługa i śniadania, polecam 🙂

Zalety

Lokalizacja i wysoka jakość

Andrzej

Pobyt - Listopad 2022

Ładnie położony hotel w spokojnym mieście. Pokój z widokiem na ogród i bocznym na morze. Bardzo dbający o komfort klientów.

Zalety

czystość, obsługa, basen, śniadania

Wady

nie było

Bogusław

Pobyt - Listopad 2022

Bardzo dobry hotel. Świetna lokalizacja. Znakomite miejsce zarówno dla odpoczywających jak i tych, którzy chcą zwiedzać.

Zalety

Dobra lokalizacja. Profesjonalny personel. Sporo atrakcji w pobliżu.

Maritim Antonine