Mariner (ex Mediterranean Sand)

Hotel oceniam bardzo dobrze zadbane pokoje sprzątane codziennie bardzo miła obsługa naprawdę wrócę tam ponownie mimo tego że byłam sama z 4 dzieci wszyscy pomagali mi i byli wyrozumiali

Niestety nie czulam sie jak na wakacjach w all inclusive.. Żeton za drinka.. Oddam pusty kubek dostane zeton z powrotem i tak w koło . Niestety przypadl 1 żeton na osobę. Nie napije sie kawy i drinka jednocześnie..musze isc dookoła basenu po wymiane kubka za żeton.. Oczywiscie idac na stołówkę tez zeton jest potrzebny więc musze pilnowac by odebrać zetonik i tak w kolo. Na stołówce każdorazowo( 3 razy dziennie 6dni pobytu) kontrolowano bilecik z numerem pokoju i posiłki ktore mi przysługują! Hej opaska all inclusive to nic nie znaczy? Wiec po co ją nosic???? Na ostatnim posilku przed wylotem ( obiad) doslownie przez calą stołówkę biegla i krzyczala za mną (chyba właścicielka)z nozyczkami w ręku i na środku gdzie obiema rekoma ladowalam jedzenie obcinala mi TA O TO PANI tą opaske ! Wstydu sie najadlam czulam sie jak intruz! po obiedzie mielismy 20 min do przyjazdu transferu na lotnisko. Mowie do chlopaka to choc po kawę jeszcze przed odjazdem dluga droga zanim dojedziemy do domu... W koncu żetony jeszcze mamy... Niestety ta sama baba byla na barku i krzyczała po mnie ze juz nie nalezy mi sie kawa czas moj miną!!!!!!!!! Zabrała żetony i tyle z kawy... TRAAAAGEDIA!! NIE POLECAM HOTELU MARINER! w basenie nie da sie plywac bo jest do okla basenu inne budynki wszyscy patrza na ten mini basenik w którym niktt paluszka nie zamoczy no i chodnik za oszklonym ogrodzeniem pieknie prezentujacym sie na zdjeciach nie praktyczny w ogole - zero komfortu!! Jezdzenie slabe bardzo. Widok z balkonu na smietnik . pokoje nawet ładne hoten niby tez. Ale czy to 4 gwiazdzi???????? Absolutne!!! sam Loret cuuudny polecam to miejsce nie ten hotel

Problematyczna recepcja, zamawialiśmy pokój dwuosobowy, a dostaliśmy dwa oddzielne łóżka. Nie otrzymaliśmy zamiany pokoi mimo wielu próśb. Nawet nie pomogła rezydentka z Itaki, która niechętnie udzielała jakichkolwiek rad związanych z podróżowaniem na własną rękę. Nie polecam tego biura. Nastawienie na sprzedaż, a nie pomoc klientowi.

Hotel na warunki ?hiszpańskie? bardzo dobry . Całkowicie odnowiony jeśli chodzi o estetykę oraz czystość hotelu nie ma się do czego przyczepić. Bardzo duży nacisk stawiany jest na czystość w hotelu. Codziennie sprzatany pokój świeże ręczniki oraz pościel.Jedzenie ?dość monotonne , śniadania non stop to samo ,lunche ok n a kolacje można zjeść coś lepszego . Bardzo niefajny jest podział na gości ,którzy mają all inclusive i na tych którzy płacą przy posiłku lub w barze Ci właśnie dostają alkohole kieliszkach lub szklankach goście z all inslusive dostają alkohol w plastikowych kubkach wielorazowego użytku lub w szklankach do obiadu .Bardzo wesoły i kontaktoy barman oraz Dj-e grają co wieczór , bardzo przyjemne usiąść z drinkiem przy basenie z muzyką w tle. Do plaży bliziutko do dyskotek Lloret ok 20 min spacerkiem wzdłuż morza. Nam akurat trafili się bardzo spokojni goście hotelowi i cały pobyt w hotelu był bardzo spokojny . Niestety ostatniego dni przyjechali głośni ?mocno szpakowaci? Anglicy ,którzy zachowywali się jak nastolatkowie którzy 1 raz są na koloniach . Obsługa hotelu ,której zależy na utrzymaniu nowoczesnego i ekskluzywnego ?looku? hotelu już odlicza dnia do ich wyjazdu . Ogólnie uważam ,że hotel jest bardzo przyjemny i w terminach wrześniowych jest w bardzo przystępnej cenie. Jeśli planujecie wczasy w Lloret to spokojnie hotel mogę polecić. Wrzućcie nowe zdjęcia hotelu na portal ! Bo te odstraszają.

Hotel wewnątrz bardzo elegancki, czysty i przyjemny.Basen z brodzikiem dla dzieci. Miła obsługa. Idealne położenie- w miarę cicho a dosłownie wszędzie blisko. W porównaniu do innych 4* w LLoret rewelacja.

Nazwa  Mariner (ex Mediterranean Sand)
Miejsce  Hiszpania / Costa Brava / Lloret de Mar
Udogodnienia  dostęp do internetu, darmowe wifi

Malownicze plaże i ukryte zatoczki otoczone sosnami

Historyczne miasteczka, takie jak Tossa de Mar z ruinami fortyfikacji

Świetne warunki do uprawiania sportów wodnych, w tym żeglarstwa

6.1
5.3

Wyświetlono 8 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Agnieszka Smyk

Pobyt - Kwiecień 2024

Zalety

Bardzo smaczna kuchnia na bardzo wysokim poziomie posiłki przygotowywane też na oczach gości fajny basen i bardzo blisko morze kilka kroków co z dziećmi było bardzo udogodnieniem

Wady

Nie mam złych odczuć

Katarzyna Knedlik

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

Blisko plaży

Wady

ograniczona swoboda " all inclusive" do minimum.

Pobyt - Sierpień 2018

Zalety

Blisko do morza, schludny, kameralny, ładnie utrzymany hotel, dobra kawa po godz 11, duży wybór owoców morza

Wady

Monotonne, niesmaczne śniadania, lepsze obiady aczkolwiek zdarzało się dostać surowe, za krótko pieczone mięso na talerzu. Mało różnorodności. Obsługa niezbyt przyjazna turystom.

Marcelina

Pobyt - Wrzesień 2014

Zalety

czystość bliskość do plaży estetyka nowoczesność pokoje bardzo ładne hotel całkowicie odnowiony

Wady

średnie śniadania mało urozmaicone posiłki różne traktowanie gości alkohol

Adriana

Pobyt - Sierpień 2014

Zalety

Położenie, estetyka,basen

Wady

część pokoi z nieciekawym widokiem

3.4
gala

Pobyt - Sierpień 2014

Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki a jedynie 2 jak miał poprzednio jako hotel dex ,obsługa nie sympatyczna i nastawiona na byle jakoś,polacy traktowani niesympatycznie w hotelu brak internetu więc oferta z wifi to oszustwo zero atrakcji w hotelu , tylko nocleg i słabe posiłki i lepiej wyjść na miasto żeby nie przeszkadzać obsłudze

Zalety

Blisko do centrum blisko do morza

Wady

Bardzo małe pokoje all inclusive beznadziejny i do tego obsługa naburmuszona jakby robiła łaskę

Maciej

Pobyt - Czerwiec 2014

Wybralem sie do tego hotelu z fajnego lasta 14 czerwca 2014 na dwa tygodnie, hotel spelnia 4* za czystosc i smaczne posilki, sniadania moze monotonne ale obiady i kolacje dosc urozmaicone, hotel czysty

Zalety

blisko plazy, czysto, hotel odnowiony, jedzenie kazdy znajdzie cos dla siebie

Wady

slaby wybor alkoholu i jakosc srednia, oszczedzaja troche na tym

4.8
Zdzisława

Pobyt - Lipiec 2013

NIE POLECAM !!!! TEN HOTEL NIE ZASŁUGUJE NA 4 GWIAZDKI. BARDZO SKROMNE JEDZENIE ,NA DODATEK CZĘSTO ZIMNE. NA ŚNIADANIE MARGARYNA ,ZAMIAST MASŁA.WYDZIELANE DRINKI, KAWA.MAŁO INDYWIDUALNYCH TURYSTÓW.BARDZO DUŻO ŹLE ZACHOWUJĄCEJ SIĘ MŁODZIEŻY NIEMIECKIEJ. MUZYKI NIE BYŁO,NIE MÓWIĄC O MUZYCE NA ŻYWO.W DNIU WYJAZDU NAPOJE TYLKO DO 12 OBIAD O 13 I KONIEC,NAWET JEŻELI WYJAZD ODBYWAŁ SIĘ W GODZ. WIECZORNYCH .ALL INCLUSIVE POWINNO BYĆ OD POCZĄTKU DO OPUSZCZENIA HOTELU.

Mariner (ex Mediterranean Sand)