Niestety nie polecam nikomu tego hotelu. Hotel w rzeczywistości wygląda zupełnie inaczej, niż na zdjęciach prezentowanych w katalogu i z całą stanowczością nie jest to standard 4 gwiazdek. Przede wszystkim czystość pozostawia wiele do życzenia. Pokoje są sprzątane prowizorycznie, nawet po poprzednich gościach. Uwagi co do czystości było wielokrotnie zgłaszane, ale nie przyniosło to żadnego efektu. W pokoju brudne ściany, brudna wykładzina oraz nieprzyjemny zapach. Łazienka to wręcz siedlisko grzybów. Wzięcie prysznica to koszmar - brak zasłon prysznica i notorycznie zapchane odpływy prysznicowe. Klimatyzacja zagrzybiona. Wszystko wymaga generalnego remontu. Basen bardzo brudny. W czasie pobytu po interwencji gości zaczęto wymieniać wodę w basenie, ale czysta woda była nalewana do brudnego basenu, na ścianach którego znajdowało się pełno glonów/zielonego osadu. Samo obejście hotelu niesprzątane. Na tarasie odpadające płytki mogące stwarzać zagrożenie. Jedzenie monotonne. Sama czystość restauracji również pozostawiała wiele do życzenia. W ostatni dzień pobytu jeden z członków wyjazdu nabawił się zatrucia pokarmowego. Nie polecam!
- brak utrzymania należytej czystości zarówno w pokoju jak i w cała hotelu; -zagrzybiona brudna łazienka, z zatkanymi odpływami; - monotonne jedzenie; -położenie na uboczu;
Hotel tragiczny , rozlatujący się na każdym kroku . Schody , czyli jedyne zejście na plażę z odpadającymi płytkami, brudne zaniedbane i jak z czasów PRL-u. Jedyna toaleta na obiekcie dostępna koło recepcji i zarówno z basenu , jak i z plaży trzeba było tam chodzić , co z dwójką dzieci było bardzo uciążliwe. Bar na plaży to jakieś nieporozumienie umieszczony pod schodami , brudno, rzadko ktoś tam był bo oddalony był od plaży na tyle co lobby bar więc nikt nie narażał się na chodzenie akurat tam. Basen brudny , z zielonymi glonami i dziurami w dnie , nawet w części dla dzieci. Koło niego były wydawane ręczniki przez ratownika z jakieś obskurnej budy. Animacji brak , jakaś sala dla dzieci, która była wiecznie zamknięta i czasem się pojawiały dwie zniechęcone dziewczyny , które mogły zaoferować grę w uno i jenge i w zasadzie to tyle. Plac zabaw ogólnodostępny więc wchodzili tam ludzie z ulicy. Restauracja , recepcja i sypialnie po remoncie więc troszkę przyjemniej się tam przebywało. Niestety jedzenie codziennie to samo , niesmaczne ,często zimne i bez menu dla dzieci. Ileż można jeść frytki i sałatkę z warzyw ze śniadania i sera. Nieczynne automaty do kawy , więc do jednego dwóch robiły się kolejki, jeden automat z napojami a la sokami i dwa z napojami gazowanymi .Szklanki myte pod bieżącą wodą w zlewie na barze. Przekąski wydawane tylko w lobby barze i to były najczęściej jabłka , jakieś suche ciastka i "zrobione" bułki ze śniadania. Podsumowując bardzo nie polecam , latamy z różnych biur, do różnych hoteli i pierwszy raz trafiliśmy na tak fatalne warunki , że cieszyliśmy się że wracamy do domu.
Widok z balkonu
W zasadzie wszystko opisane wyżej. Rozlatujący się budynek z odnowioną restauracja, recepcja i częściowo pokojami. Codziennie to samo do jedzenia , mały wybór i mało smaczne. Brak animacji i zajęcia dla dzieci.Brudny i dziurawy basen z zaniedbanym dojściem i daleko od wszystkiego.
Hotel położony w cichym miejscu, tuż przy plaży. Obsługa, jedzenie, wyposażenie hotelu są na Bardo dobrym poziomie.
Lokalizacja super. Jedzenie dobre. Pokoje czyste. Ładny widok na morze z restauracji.
Animacje niestety były bardzo ograniczone. W ciągu dnia dziecka nie można było zostawić pod opieką animatorów ani na godzinkę
Hotel z poprzedniej epoki, po remoncie. Wspaniałe zlokalizowany, budynek wprost na plaży, mieliśmy pokój z widokiem na morze, rewelacja. Widok na park też w porządku. Cicho, spokojnie, z dala od imprezowni.
Lokalizacja Smaczne jedzenie. Luz, bez spiny, spokój. Dobrze skomunikowany, niedaleko przystanek autobusowy do Warny i do Złotych Piasków.
Pokoje bardzo małe. Sprzątanie umowne, wymiana ręczników codziennie, pościeli raz w ciągu pobytu 7 dniowego. Cześć leżaków połamana. Niestety nie dało się dłużej posiedzieć w barze że względu na wszechogarniający dym papierosowy.
Hotel położony w spokojnej okolicy, cisza, spokój, piękne widoki. Pokoje czyste, ręczniki wymieniane są codziennie. Polecam
Położenie w spokojnej okolicy, blisko do plaży
Hotel czysty, ładny. Widać, że przeszedł remont, ale niektóre miejsca były tylko odnowione kosmetycznie, np. futryny w drzwiach były stare i spęczniałe od soli I wilgoci. Obsługa miła i życzliwa.
Zdecydowanie położenie- piękne miejsce, tuż przy plaży.
Niezbyt przestronne pokoje, brak fotela do siedzenia w pokoju (niestety, nawet by się nie zmieścił).
Jestem bardzo zadowolona z pobytu. Hotel nie jest pierwszej nowości ale ma zachwycające położenie. Pokoje są małe, łazienki mają fatalne prysznice które zalewają łazienkę podczas użytkowania. W hotelu jest dość czysto. Plaża jest szeroka, piaszczysta, woda w morzu czysta. Jedzenie jest smaczne, trochę monotonne ale do przeżycia. Słodkości nie za dobre, kiepskie przekąski w barze. Sama miejscowość jest spokojna, jest centrum ze sklepami, straganami. W hotelu brak animacji. Podczas tygodniowego pobytu dwa razy była muzyka na żywo. Basen wiekowy ale przyjemny. Nie jest za duży ale zazwyczaj pusty, z pięknym widokiem na morze. Podsumowując dla osób które chcą wypocząć zdecydowanie polecam. Widok morza przy posiłkach czy przy wieczornym winie na tarasie przysłania minusy.
Położenie Plaża Basen
Łazienka Przekąski w barze Brak toalet na plaży i przy basenie
Obsługa hotelu pomocna i przyjazna wczasowiczom. Pokoje sprzątane codziennie. Lokalizacja zgodnie z ofertą .
Hotel i pokój bez zastrzeżeń, w spokojnej okolicy,bywałam tam w latach 70 tych ubiegłego wieku… różnica na +.
Cisza, spokojnie jak wyżej.
Obsługa sprzątająca raz wymiana ręczników, w tym czasie byłam i poprosiłam, zmiany pościeli nie było.