Zróżnicowane plaże od złocistych po czarne wulkaniczne
Wydmy Maspalomas przypominające miniaturową pustynię
Wulkaniczne krajobrazy i malownicze szlaki górskie
Hotel przeszedł upgrade do 4*, najwyraźniej wzięto pod uwage wszelkie dotychczasowe negatywne opinie i uwagi, bo jest lepsze połączenie gòrny basen - restauracja, pokoje wyremontowane, nowe gustowne meble, wygodne łòżka, funkcjonalna łazienka, duża nowoczesna restauracja z dobrym jakościowo jedzeniem, świetnie położona sìłownia częściowo na świeżym powietrzu. Bezplatny parking na terenie hotelu. Dobre drinki w all inc. Jedyny minus to lokalizacja - troche na odludziu i daleko do atrakcji miejskich. Mimo to jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tego hotelu
Widoki! Piekne zachody słoñca. Cisza i spokòj
Brak rozrywek czy codziennych animacji
Nie polecamy tego hotelu!!!!!!! Właśnie z niego wróciliśmy i przestrzegamy wszystkich, którzy chcą się tam wybrać. Teren hotelu nie zabezpieczony przed osobami postronnymi, brak ochrony, brak kamer. Okna w pokojach się nie zamykają, popsute zamki w oknach, następstwem tego było w nocy włamanie do naszego apartamentu. Bandyta wszedł przez okno od sypialni, gdzie zaatakował nas wywiązała się bójka wskutek której ponieśliśmy bardzo ciężkie obrażenia. Mój narzeczony stracił 2 litry krwi(miał transfuzję krwi) , uszkodzenia mięśni i ścięgien, rozciętą arterię , 2 otwarte złamania prawej ręki. Obsługa hotelu nie wykazała żadnej chęci pomocy w ratowaniu mojego narzeczonego. Nadmieniam, że w chwili gdy ja pojechałam z narzeczonym do szpitala szybko została wymieniona szyba i posprzątany apartament. Z nami była 2 niepełnoletnich dzieci. Nikt z Neckermanna ani kierownictwo hotelu nie zapewnili dzieciom opieki i jak również psychologa a takiej pomocy potrzebowaliśmy. Kierownik hotelu poinformował mnie, że mam mu oddać pieniądze za stłuczoną szybę i zakrwawiony pokój. Po tym zajściu czuliśmy się jak intruzi, jakby chciano się nas jak najszybciej pozbyć. Sprawa trafiła na policję, która prowadzi dochodzenie. Zdarzenie miało miejsce 24.06.2017 .
- brak
- tysiące jak ktoś jedzie stracić życie to tam właśnie bym je stracił.