Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Odległość do plaży też większa niż to wynika z oferty, akurat nam to nie przeszkadzało, ale jeśli ktoś wybiera się z dziećmi to już problem, Bardzo ubogie wyposażenie, plastikowe stoliki i krzesełka, drinki i napoje w plastikowych kubeczkach, ogólnie żenada, za te cenę wydawałoby się, że można oczekiwać jakiegoś poziomu. niestety.. Ogólnie nie polecam hotelu, może jedynie osobom nastawionym na zwiedzanie, które wracają tu tylko na nocleg.
- ciężko mi coś znaleźć, może to, że było czysto, sprzątane codziennie itd
- 1 nieduży basen, oblegany od godzin porannych \\\"rezerwacje leżaków\\\" obowiązkowe, - 95% gości z Anglii, jedzenie dostosowane pod nich, - nudne animacje, zero jakiejkolwiek muzyki w ciągu dnia, - brak sali fitness pomimo , iż była podana w ofercie, złożyliśmy reklamację w tej kwestii, - odległość do plaży też większa niż to wynika z oferty, akurat nam to nie przeszkadzało, ale jeśli ktoś wybiera się z dziećmi to już problem, - bardzo ubogie wyposażenie, plastikowe stoliki i krzesełka, drinki i napoje w plastikowych kubeczkach, ogólnie żenada, za cene 3600zł wydawałoby się, że można oczekiwać jakiegoś poziomu, - hotel może na 2 - 2,5 gwiazdki, Ogólnie nie polecam hotelu. Majorka tak, zdecydowanie tak, wyspa jest piękna, wypożyczenie samochodu nie jest drogie, można zwiedzić wyspę, jest zagospodarowana, wszędzie czysto i cudowne widoki. Stolica urzekła nas najbardziej, jednak plaże były najpiękniejsze w Puerto de Alcudia :) Wrócimy tam kiedyś chętnie, ale do innego hotelu. Jeżeli w ogóle można hotel polecić to osobom nastawionym na zwiedzanie, które chcą w nim jedynie nocować.