Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Niezły hotel w bardzo fajnej lokalizacji, plaża praktycznie pod hotelefonem. Obsługa bardzo miła, jedzenie dobre.
Bliskość do plaży, ładny widok z okien, miła obsługa
Hotel godny polecenia , okolica spokojna i cicha .
Bardzo polecam, pokoje czyste\\\'zadbane, miejsce bardzo urokliwe i spokojne. Przepyszne posiłki tylko śniadania mało urozmaicone za to obiady i kolacje przepyszne.
Jedynie ręczniki do wymiany bo juz trochę zużyte innych wad nie widze
Hotel położenie- plaża ,zatoka, klif i turkusowa woda -super.Pokoje po remoncie .Personel w większości polski , w restauracji p. Elwira w skali 1-10 na 20 pkt !!!!zawsze uśmiechnięta -chętnie informuje co ,gdzie ,kiedy ?jedzeni typowe pod Anglików ale dużo opcji-jest w czym wybierać, Drinki OK .Wypożyczenie auta Grand picasso 7-os. na 3 dni 170euro -auto małe32-34euro/doba .. NIE jechać do aqualand el arenal-26 euro wstęp i godzinne czekanie w kolejkach ,przez 5godz. zjechaliśmy 6razy -na wypożyczonym dwuosobowym kole dodatkowo płatnym-12euro-najsłabszy aqua w jakim byliśmy ,a nie jesteśmy wybredni!!POLECAM ;1-wycieczkę retro pociągiem z Palmy do Soller a potem tramwajem retro do Port de Soller 2- Smocza Jaskinia ( Coves del Drach) nie pomylić zCuevas dels Hams !3- Marineland - delfinarium-SUPER!!!!!Rezydentka z Itaka Magdalena Blachura -tragedia -totalne -przepraszam za słowo \\\"olewactwo\\\" -długo jej się uczyć np.od p.Elwiry
super położenie ,hotel po remoncie -pokoje OK
Animacje dla dorosłych -słabe
Bardzo słabe animacje, część obsługi to Polacy - to na plus, brak dyskoteki w hotelu
Wyjazd bardzo udany, dzieciaki zachwycone (bliźniaczki 6 lat) my wypoczęci. Pokoje czyściutkie, jedzenie- nawet najbardziej wybredny coś dla siebie znajdzie, Trochę za mała plaża przy hotelu, ale w naszym przypadku nie miało to znaczenia, gdyż dzieci wolały basen (świetnie przystosowany dla małych łobuzów) Szczególnie polecamy dla rodzin z dziećmi i ze słabą znajomością języka obcego (dużo pracuje Polaków w obsłudze.) Serdecznie pozdrawiamy przesympatyczną Panią Ewę- rezydentkę z Summerelse.
Hotel w spokojnej okolicy, dla lubiacych pozamulać ;) Pracuje w nim sporo polaków. Obsluga bardzo sympatyczna, usmiechnięta. Mozna przytyc od nadmiaru jedzenia i picia :)