Zielone wzgórza i oliwne gaje otoczone błękitnym morzem
Zabytkowe stare miasto z wąskimi uliczkami i fortecami
Malownicze wioski z autentyczną grecką atmosferą
Ogólnie hotel fajny, czysty, cichy i spokojny. Jedzenie smaczne. Basen niewielki ale wystarczający. Dość daleko do plaży - idzie się ruchliwą drogą bez chodnika i pobocza. Hotel jest na wzniesieniu wiec z powrotem droga jest dość męcząca pod górę i uważać trzeba na jeżdżące samochody. Rano może dowieźć busik hotelowy o ile kierowca-kierownik-busa będzie mieć taką wolę (jeżeli będziesz tylko 1 osobą czekającą na podwiezienie to cię zlekceważy)
Czysty, piękne widoki z balkonu, jedzenie smaczne. Cisza, spokój.
Dość daleko od plaży, hotel na dość stromym wzniesieniu. Jest busik hotelowy dowożący na miejską plażę w wyznaczonych godzinach, ale bywa że nie dowiezie.
Hotel położony na wzgórzu fajnie się schodzi, niesamowity widok z tarasu, gorzej z wejściem, nie polecam dla osób mających słabą kondycję i osób starszych. Obsługa hotelu na recepcji bardzo miła, Panie mówią dziękuję i proszę po polsku, dzięki czemu czujesz się wyróżniona pośród 90% populacji niemieckiej. Obsługa w restauracji pozostawia wiele do życzenia, dwóch kelnerów wyśmiewa się i obgaduje po grecku gości hotelu. Jeden z nich jest opryskliwy, podając jedzenie przeżuwa coś w buzi, zero kultury. Pokoje sprzątane codziennie z wyjątkiem niedziel, w tym wymieniane ręczniki, ścielenie łóżka. Generalnie polecam dla osób chcących odpocząć od ludzi, hałasu i całego zamętu. Czuć wolność a to najważniejsze :)
To było dokładnie to czego chcieliśmy. Hotel jest rozrzucony po w kilku budynkach. Bardzo spokojny i chichy. Miły drink bar i taras z widokiem na morze. Plaża ok, choć nie za duża. Nie polecam ludziom starszym za dużo schodów i wzniesień do pokonania. Bardzo zaskoczył nas pokój. Był bardzo ciepło urządzony jak na Grecję miał francuskie łóżko, a nie dwa oddzielne złączone w jedno jak w większości hotelach. Dodatkowo klimatyzacja, i lodówka. ( Muszę powiedzieć że był to de lux ).
Hotel pięknie położony z cudownym widokiem na zatokę,ale ma strome i męczące wejście.Obsługa hotelu miła ale dla Niemców,Polak to tutaj takie 5 koło u wozu.Jedzenie smaczne ale śniadania zbyt jednolite.Przez 14 dni ten sam zestaw śniadaniowy(brak jakichkolwiek warzyw).Okolica Ipsos nudna, jedna uliczka i brudna,wąska, kamienista plaża.Dziecko w hotelu niezbyt mile widziane, bo to raczej hotel dla Niemieckich emerytów!Nie polecam!Można znaleźć coś innego w podobnej cenie!
Hotel jeden z najlepiej polozonych obiektów, z widokiem na piekne morze, obsługa bardzo miła, jedyny minus to kamienista plaża.
Jedzenie w tym hotelu jest najlepsze w okolicy, po prostu cud, miód!!!
rewelacyjny hotel kameralny pachnacy ziolami cudny widok pokoje super duze w greckim stylu bardzo jasne blisko na polnoc wyspy.Cala wyspa jest cudowna a Marilena mysle ze to jeden z najlepszych hoteli na wyspie
Super a przedewszystkim przepyszne jedzenie najlepsze w okolicy!!!
bardzo brudna plaża i nikt nie informuje o wiatrach, co np. dla mnie miało znaczenie.Okolica nudna i nie ma co oglądać.Gdyby nie wycieczki, to wielkie rozczarowanie.Śmieci.