Ocena została zaniżona z powodu braku wyposażenia pokoju w radio lub TV, braku informacji o możliwości korzystania z czajników, o czym dowiedzieliśmy się po 2 dniach pobytu, jak sami zapytaliśmy. Pokoje 1-5 muszą przechodzić przez całą restaurację i pół pensjonatu, aby zaparzyć sobie kawę, a problemu nie byłoby gdyby jeden czajnik został zostawiony w korytarzu między tymi pokojami. Wg naszych odczuć własciciele nastawili się na pobyty rodzinne z pełnym wyżywieniem, namawiając klientów przy każdej nadarzającej się okazji na wykup wspomnianych posiłków. Może dlatego też nie było w pokoju lodówki. Jedzenie niezbyt smaczne, słabo doprawiane. Dużym plusem była piwniczka - winiarnia, przepyszny ser hermelin, miła barmanka. Trochę za mały parking, wieczorem nie wszystkie samochody się mieściły, niektóre musiały parkować już na zewnątrz, przy drodze. Nieprawdą jest również, że parking jest zamykany. Ogólnie wrażenia średnie.