Marhaba Beach

Położenie ok blisko centrum personel świetny jedzenie pyszne niczego nie brakowało tak jak i leżaków czy na plaży czy przy basenie

Hotel czysty tak samo jak i pokoje, codziennie sprzątane. Jedzenie dobre choć trochę monotonne mało przyprawione. Animacje na wysokim poziomie, tematyczne. Basen bardzo fajny wraz z barem i obsługą. Plaża czysta, a w barze przy niej można zjeść coś smacznego oraz wypić. Personel pozytywnie nastawiony. 20 minut taksówką do centrum.

Proszę nie sugerować się tyloma pozytywnymi opiniami .Hotel do ceny 2200 spoko ale ponad 3000 zł już raczej nie w tej cenie znajdą Państwo wiele innych hoteli .Zakwaterowanie na + obsługa również lobby ,basen plaża już nie za bardzo aroganccy Panowie ,panie sprzątające wyciągają ręce po nie swoje ,radzę pilnować swoich drogich drobiazgów Ja mam nauczkę gdyż pozbyłam się smartwocha któraś z Pań sobie go przywłaszczyła choć co dziennie człowiek zostawiał napiwki .Basen mały na taka ilość gości leżaki rezerwowane już przed 7 rano gdzie później nikt nie przychodzi .Plaża brudna pełna śmieci plastiku nawet i w morzu ( co dziennie starają się ją uprzątnąć ) na plaży leżaki każdy znajdzie gdzieś coś wolnego .Jedzenie monotonne praktycznie co dziennie to samo raz w tyg wieczór z czymś lepszym .Animacje wieczorne o 21:30 choć zanim się rozpocznie to ok 21:45 gdzie 30 min i koniec .Do Suss lepiej przejść plaża o wiele szybciej , miasto w totalnej ruinie wszędzie brudno i gryz .NIE POLECAM

SUPER POBYT,OBSŁUGA SPOKO, BRAK ROZMÓWCY PO POLSKU,WYMIANA WALUTY DZIALA TYLKO W JEDNA STRONE, TYLKO NA DINARY, JEŚLI CHCESZ WYMIENIĆ DINARY NA EURO LUB DOLARY TO NIE WYMIENIĄ.KOLACJE SĄ NA DWIE TURY TO DUŻY MINUS. TROCHĘ PÓŻNO DRUGA ZMIAN NA KOLACJE O 20,00. SZCZERZE JESZCZE RAZ BYM POJECHAŁ TAM.

Hotel ok .Czysto [pokoje codziennie sprzątane] Jedzenie smaczne ,Przemiła obsługa .Plaża przy hotelu

Nazwa  Marhaba Beach
Miejsce  Tunezja / Sousse / Sousse
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, golf, parking

Wyświetlono 57 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Paulina

Zalety

Jedzenie oraz obsługa hotelu

Kamil

Zalety

*Personel *Spa *Pizza na plaży

Wady

*Monotonne i mało doprawione jedzenie

3.7

Zalety

Wady

Personel który przywłaszcza sobie nasze rzeczy , widok z okna masakra

KRZYSZTOF

Zalety

PLAŻA NAD MOŻEM SUPER.

Wady

KOLACJA ZA PÓŻNO O 20,00

ANNA

Zalety

Hotel przy plaży.

Patrycja

Hotel ma już swoje lata i wady, ale jak na tunezyjskie warunki jest całkiem spoko na beztroskie wakacje.

Zalety

Ładny hall, pokój i łazienka, przyzwoite jedzenie.

Wady

Słaba klimatyzacja w restauracji i pokoju, bardzo głośne animacje do późnego wieczora, śmieci na plaży i w morzu, nachalny hotelowy sprzedawca wycieczek

Aneta

Pobyt w hotelu od 1.08 do 08.08 2024 . Polecam hotel w 100% , czystość w hotelu na plus, duży wybór jedzenia każdy znajdzie coś dla siebie , przemiła obsługa ,uśmiechnięta pomocna ,super animatorzy , internet hotelowy działał na terenie całego hotelu w pokojach i na plaży, przepiękny teren hotelu dużo zieleni wszystko zadbane .Na plaży bar z jedzeniem i piciem .

Zalety

Piękny teren , miła obsługa , czystość, piękny widok z balkonu

Wady

Jedyna wada to od 5 rano zajmowane leżaki na plaży i przy basenie

Daniel

Pobyt - Maj 2024

Po odwiedzeniu już kilkudziesięciu hoteli na całym świecie mogę śmiało stwierdzić że standard hoteli w Tunezji jest nieco niższy niż w Egipcie czy Turcji, nie mniej ten hotel na tle innych w Souse był bardzo dobrym wyborem. Pokoje są bardzo duże i mają miłą aparycję.

Zalety

Bardzo duże i czyste pokoje. Miła obsługa. Wokół basenu ogród oraz bardzo blisko zejście na prywatną piaszysta plaze. Bardzo dobre i różnorodne jedzenie oraz przekąski. Polecam Pana który oferuje rybki w akwarium na stopy. Naprawdę warto, bo oprócz moczenia stóp usuwa zrogowaciały naskórek i robi masaż . (wszystko w tej samej cenie)

Wady

Jedyną wadą jeśli można to tak ująć to był zaduch na jadalni. Gdyby sala była częściej wietrzona to myślę że bylo by super ale ogólnie pobyt uważam za udany.

Anita

Pobyt - Październik 2023

Świetny hotel , pyszne jedzenie. Polecam z czystym sercem.

Zalety

Wspaniali animatorzy , miła obsługa i możliwość zrelaksowania się w hotelowym spa -polecam Amal , cudowna masażystka

Wady

Hotel przecudny , co prawda przydałby się remont łazienek , ale reszta w porządku, położenie 10 na 10 nie brak leżaków, ani na plaży ani na basenie , obsługa przemila , i bardzo pomocna . W restauracji bez tłoku , dużo miejsca , jedzenie pycha , dzień w dzień owoce morza i inne pyszności, lody bez ograniczeń.

Zalety

Wszystko nam się podobało, zgrzeszyłabym gdybym narzekała, przez dwa tygodnie ,zdążyliśmy i odpocząć w przepięknym otoczeniu , ogród i okolice , a także pozwiedzać.

Wady

Żadnych , ach może tylko to iż winda wolno jeździła 😊 i w pokoju nie było czajnika . Reszta bez zarzutu. Gdybym miała powtórnie wybrać hotel w Tunezji to tylko marchaba bicz , palas itd , gdyż to jest ten sam właściciel i ten sam poziom.

Dariusz

Bardzo dobry Hotel. Pokoje dobre , jedzenie dobre . Basen z barem i obsługą godne polecenia. Do morza dwa kroki . Jedynie co do zarzucenia to TURYŚCI lecący o 6 rano z ręcznikiem położonym na leżak a potem przychodzący w południe lub w cale . Hotel godny polecenia.

Zalety

Bardzo przyjazna obsługa.

Romek

... Witam...Z osobą która jest moją miłością odwiedziliśmy ten hotel ...Hotel jest położony bardzo blisko morza , plaża piaszczysta z lekka spływająca do morza ,boje określają stan głębokości wody 170/180 ...przy plaży bar i restauracja otwarte do 17 tej , na plaży krząta się pan który chętnie pomaga z materacami . Z morza do hotelu to tylko jak wspomniałem kawałek drogi , po drodze mijamy basen z barem który znajduję się pośród parku porośniętym palmami i dywanem zielonej trawy jeszcze chwilę i znajdujemy się w samym hotelu . W holu znajduje się recepcja , można wymienić walutę i bar w którym są uczynni i mili kelnerzy (pozdrawiamy) ..dwie windy w spokojnym tempie zawiozą nas na wybrane piętro ..Pokoje przytulne i czyste , klimatyzacja pracowała wspaniale . Na dole obok holu znajduje się restauracja....w której można bardzo dobrze zjeść. Śniadania , obiady również kolacje oferują wachlarz różnorakich dań. Oprócz gotowych posiłków trzech ,czterech kucharzy cały czas coś ,,pichci " a naleśniki to poezja ...są również stoły z regionalnymi daniami, na deser owoce , lody i ciast różnych ,, maści," ogólnie jest w czym wybierać ..co do jedzenia i obsługi nie mamy żadnych zastrzeżeń...jest lepiej niż dobrze...Mamy tylko ,, malutką " uwagę do rezydentki . Pani nas opuściła jeszcze przed przybyciem do hotelu...(cytat) ..następny samolot przyleciał i muszę się z Państwem pożegnać"".... hmmmmm.. dobrze jest że ktoś posługuje się językiem angielskim czy niemieckim....ach no i oczywiście nasz lot do Polski się opóźnił i we własnym zakresie musieliśmy załatwić sobie pokój zastępczy ...i tu ukłon w stronę szefowej recepcji ...nie mieliśmy z tym kłopotu a pokój był świetny....ps...każdy wjazd do hotelu jest sprawdzany przez policję...organizacja bezpieczeństwa hotelu świetna

Zalety

Obsługa hotelowa (szacunek) czystość, różnorodność posiłków

Wady

...ktoś zawsze może powiedzieć że na talerzu są tylko cztery ciastka lub aż cztery ciastka ...Z naszej strony wszystko OK

Robert

Moj pobyt tu w tym hotelu trwał od 01.06-08.06.2023. I bardzo zniesmaczyla mnie dzisiejsza (6 czerwieca) sytuacja w sali barowej, a mianowicie siedzac przy stoliku z zona i para znajomych, przyszedl personel i wyprosili nas, ponieważ bylo platne przedstawienie " transwestyci show" . Mowilismy, ze tu siedzimy od 1.5godz. i w sali przy recepcji nie ma juz miejsca oraz wolnych stolikow dla nas. Powiedzieli ze nam zalatwia zaraz miejsce, po czym odeslali nas do recepcji , od recepcji do barmana , pozniej ktos z ochrony odszedl troszke i pokazal palcem na dwa krzesla i ze mamy sobie je wziac (chyba jakis zart) Chcielismy isc do pokoju juz, i znalezlismy pod schodami zakurzony stoliku i kanape, poszedlem powiedziec zeby to ktos przetarl, dali mi serwetki. Mowie do niego ze cos do psikania /cos na mokro , a on ze nie ma i poszedl. Wkoncu przetarlem sam . Kelner w duzej sali barowej bardzo niemily, usmiecha sie sztucznie duzymi zebami i nalewa piwo w te same pokale, po zwroceniu uwagi udaje ze nie rozumie. Pozniej mowi przy moim 3 piwie 0,3l "You drink too much" Odpowiedzialem "You speak too much" Pozniej udawal ze mnie nie widzi, i nie chcial obslugiwac. W hotelu jest sporo osob po 50tym i 60tym roku zycia. Toalety maja straszne, krzywe i niedzialajace wypadajace mydelniczki na scianie jedne drzwi zamykajace dwa pomieszczenia , szok! Wanna , w ktora ciezko wejsc dla starszych osob. Klima nie dziala, poniewaz załączają ja dopiero od lipcu, ale klimatyczne trzeba placic (napewno nie ma to zwiazku z klima). Okna jak sie otworzy to do 2 w nocy rycza od dworzu i imprezy do 00:30 albo i lepiej. Pokoj i balkon optycznie moze byc. Mial byc pokoj z widokiem na morze, a dostalismy na ogord. Ostatniej nocy na zaslonie o godz 22:00 podczas pakowania walizek chodzil karaluch. Zlapalem go i zanioslem do recepcji. Recepcjonista nie byl zaskoczony, i przyszedl po chwili do nas ze srodkiem chemicznym. Zamknelismy mu drzwi z nerwow, bo niby gdzie mielibysmy w tym smrodzie chemicznym spac, majac transfer na lotnisko o 04:55. Bez przesady! Sniadania bardzo slabe i malo smaczne (omlet pyszny i jakies krosanty) Obiad i kolacja byla ok. Kolacja na dwie tury rozdawana Od 18:30-19:30 Od 19:45-21:00 Jakies rezerwacje stolikow wymagane, brak kieliszkow do napojow przez caly tydzien. Stale braki w sztućcach, trzeba bylo podbierac z innych stolikow rozłożone, albo kompletowac z kilku stolikow. Basen calkiem fajny , plaza tez. Sauna sucha i parowa platna. Jeden raz jest darmowa, ale strasznnie smierdzi z odplywu, troche takim gotowanym szambem. Animacje dla dziedzi sie powtarzaja i sa nudne, ale i tak wielki szacunek dla animatorow bo naprawde to mile osoby, starajace sie wykonywac dobrze swoja prace i sa usmiechniete. Pani od Omletow i Spagetti - pyszne jedzenie ! Kantor na miejscu z dobrym kursem i przemilym panem. Kantor czyny od 9:00-12:00 oraz 16:30-19:00. Skrytki sejfowe przy recepcji platne 2TDN za dzien. Reszta barmanow tez w porzadku. Lokalizacja spokojna.

Zalety

Kantor na miejscu, plaza tuz obok,

Wady

Brak sztućców i kieliszkow. Karaluchy w pokoju. Mrowki u znajomych w lazience. Sniadanie moim zdaniem bez wyboru. Niemily barman w sali z animacjami. Rezerwacje na kolacje Brzydkie lazienki i drzwi jakies dziwaczne Sluzba hotelowa malo zainteresowana rozwiazywaniem problemow hotelowych.

Hotel z ładnymi widokami. Super animatorzy. Menu słabe, za mało obsługi.

Zalety

- świetne animacje - bar w basenie - czysta plaża - piękne widoki - czyste pokoje

Wady

- hotel ( okna, restauracje i korytarze) do remontu - brak klimatyzacji w restauracji/stołówce - za mało naczyń i sztućców - wiecznie ich brakowało - chaos podczas kolacji- brak stolików, sztućców i naczyń - brudne naczynia, często czuć było też płyn do naczyń - źle płukane - menu nam nie spasowało- bóle brzucha - za mało kelnerów- starali się jak mogli ale widać było, że jest ich za mało do liczby gości - za mało leżaków na plaży-juz o 7:00 wszystko było zarezerwowane -

Było wszystko w porządku, obsługa zawsze pomocna , pokoje czyste, plaża pod nosem wszystko ok. Pozdrawiam cały personel .

Zalety

Plaża przy hotelu , zawsze pomocna obsługa. Dziękuję

2.2

hotel Marhaba beach to nieporozumienie. nie polecam, ogólnie brudno, zaniedbany hotel, brak klimatyzacji w pokojach i w holu głównym, w windach po prostu sauna. 2 małe windy na tak duży hotel to porażka, standard pokoju odbiega od tego opisanego, zdjęcia piekne, ale zdjęcia łazienki nikt nie pokazał bo to jest porażka, wysoka wanna trudności z wejściem , wisząca ścierka jako zasłonka, ciemne oświetlenie, popękane kafelki. Pokój jasny ale niesprzatany. sprzatanie pokoju polegałona wymianie reczników, podłogi nie były zmywane. Drzwi balkonowe aluminiowe, bardzo ciężko sie otwierają, natomiast drzwi do łaziemni wogóle nie zamykają się. w godzinach wieczornych, wywóz ineczystości(akurat pod naszymi okami) oraz dostawa towaru na kolejny dzień- ogólnie głośno i smierdząco. dodatkowo w ciagu dnia naprawa chodników zewnętrznych i działanie szlifierką i maszyną do cięcia płyt chodnikowych, W pokoju brak klimatyzacji, materace brudne i śmierdzące. W restauracji notoryczny brak szklanek, sztućców o wszystko trzeba prosić . Na stolach plastikowe podkładki a stoły przecierane tylko wokół tych podkładek. Gdy zabrakło sztuców zabierano i dawano do stolików obok, ta sama sytuacja z serwetkami zawsze była 1 a druga zabierano ze stolika obok. Ogólny brak kultury. Cały menager sali restauracyjnej podchodzi do stołu kładzie swoje zapiski i mówi,zebysmy sobie nie przeszkadzali i jego tu nie ma. obiad do 14 i wyganiaja ze stołówki, , brak baru z przekaskami tzw późne śniadanie, które bylo w umowie a w rzeczywistości nigdzie go nie było. Jedyny bar z przekaskami był przy plazy i czynny od 12.30 do 17.00 i tak było tam jedzenie podobne do tego w porze obiadowej na sali restauracji wewnątrz hotelu. ODRADZAM ODRADZAM I NIE POLECAM.... AAAA jesli chodzi o posiłki główne to.. arbuz, frytki i czasem jakiś makaron tylko t zjadliwe, na sniadanie nalesniki. Nadmienie,ze pokój zmienialismy 3 razy a pobyt był 14 dniowy.

Zalety

CIEPŁA WODA W MORZU, BO W POKOJU TO JUŻ NIE BARDZO

Wady

SAME WADY

Pobyt - Maj 2023

Hotel bardzo przyjazny turytom :) Obsługa super, miła, sympatyczna, zawsze pomocna. Pokoje czyste, hol,restauracje również. Z czystym sumieniem polecamy :)

Wady

Nie ma takiej rzeczy :)

Pobyt - Maj 2023

Pobyt mimo kapryśnej pogody byl rewelacyjny. Pokój spełnił nasze oczekiwania, widok na morze cudowny. Balkon z krzesełkami i stolikiem, nie zapomniano o sznurku na reczniki. Polecam z całego serca. Nadmienie, ze podczas spaceru po plaży zauważyliśmy, że tylko przy naszym hotelu algi zbierane na bieżąco.

Zalety

Bardzo czysta plaża, obsluga bez zastrzeżeń, posilki do wyboru, do koloru. Animatorzy wykonują bardzo ciężką pracy aby w hotelu umilić pobyt wczasowiczą.

Wady

Pan pracujacy w hotelowym kantorze podczas jednej z wymian nie usłyszał, ze proszę o wymianę połowy banknotu na dinary i byl bardzo niegrzeczny. Finalnie doszlismu do porozumienia.

Magdalena

Pobyt - Maj 2023

Jak co roku, jestem mega zadowolona z pobytu w tym hotelu

Zalety

Czysto, świetna obsługa, dobre jedzenie, blisko plaża... Same plusy

Wady

Nie zauważyłam

5.3
Michał

Pobyt - Październik 2022

Hotel pełen kontrastów i niewykorzystanych możliwości .

Zalety

Bliskość ładnej plaży, położenie blisko promenady i miasta Sousse, /na odległość spacer/, jedzenie smaczne ale dość ubogie, obsługa w tym kelnerzy i barmani zaangażowani, ładny palmowy ogród, wino i piwo OK, drinków nie piliśmy wiec trudno mi ocenić, ładny hol i wejście do hotelu .

Wady

Obsługa recepcji opryskliwa, pokój od strony podjazdu nie polecam-hałas/lepiej dopłacić do pokoju z seaview/, pokój OK, ale łazienki stare, infrastruktura hotelu zużyta, basen mały, przez cały 7-dmio dniowy pobyt jacuzzi działało całe 3 godź, animacje słabe, brak kosmetyków w łazience . Rezerwowanie leżaków ręcznikami od wczesnych godzin, brak reakcji obsługi, mały tips oczekiwany przez obsługę, na koniec nas okradziono w pokoju, reakcja hotelu bardzo lakoniczna, chyba nie byliśmy pierwsi,

Marhaba Beach