Rajskie plaże z białym piaskiem i krystalicznie czystą wodą
Tropikalne krajobrazy z palmami kokosowymi i bujną roślinnością
Kolorowe wioski z autentycznym rzemiosłem i lokalnym jedzeniem
Wszystko gra w tym hotelu tak jak powinno. Myślę że nawet największe marudy będą zadowolone z oferowanych uslug. Zabójcze pokoje. Nawet te standardowe. Sprawna obsługa zadba o was tak że nie będziecie chcieli opuścić tego miejsca. My na koniec tygodnia przedłużyliśmy pobyt o kolejne kilka dni. Dania z karty wyborne i wykwintne. Może małą uwagę jest to że zostaliśmy obciążeni za minibarek.
Wyspa a raczej sklepy tutaj są zwolnione z cła.... Serwis nie tylko przyjacielski ale bardzo dobrze wykwalifikowany. Hotel jest duży ale nie widać w nim tłumu gości. Plaża co prawda jest przy hotelu ale do tych naprawdę ładnych jest kawałek drogi. Restauracja spełniała pokładane w niej nadzieje. Nie powinniście się jednak ograniczać. Zamówcie sobie taksówkę i spróbujcie czegoś na mieście. Naszym zdaniem jest to najlepszy hotel na wyspie.
Hotel jest wspaniały, robi ogromne wrażenie. Widok z balkonu na basen i oddalone o 50m morze jest niezapomniany. Hotel elegancki i dobrze wyposażony. Obsługa miła i profesjonalna, mozliwość korzystania z siłowni, casyna, restauracji i wielu atrakcji. Polecam każdemu, lecz obawiam się cena za pobyt może przewyższać możliwosci niejednego.