Dla dzieci: Kącik Urwisa oraz plac zabaw.
Duży basen ze strefą SPA ,m.in. sauny, jacuzzi, gabinety zabiegowe.
Szeroka i piaszczysta plaża zaledwie 150 m od hotelu.
Szerokie, piaszczyste plaże nad Bałtykiem z wydmami i sosnami
Pobyt tygodniowy bardzo udany, choć niestety były małe minusy
Bardzo miła i pomocna obsługa w restauracji, przemiłe panie że spa. Strefa aqua i spa czysciutka i na bieżąco dbają i sprzątana.
Ogromnym minusem sa łóżka. Skrzypiące stelaże i zapadające się materace oraz prawie płaskie poduszki. Naprawdę trudno się wyspać. A czerogodzinna przerwa techniczna w strefie spa w ciągu dnia, to olbrzymia przesada. Może to sposób na oszczedzanie
Dzień dobry. Jak zwykle bardzo miła obsługa i atmosfera. Jedzenie pyszne i bardzo dużo. To był nasz kolejny pobyt. Polecam z czystym sumieniem. Jola
Wszystko!!!!!
Brak jakichkolwiek wad
Byliśmy w listopadzie i było super. Cicho i spokojnie. Obsługa bardzo miła. Na pewno wrócimy w przyszłości.
Hotel ma same zalety, miła obsługa wygodne i przestronne pokoje, wygodne łóżka bardzo dobre jedzenie. Basen z ciepłą wodą , sauna sucha i mokra . Otoczenie hotelu zagospodarowane , wszędzie czysto i porządek. Gorąco polecam.
Brak klimatyzacji i balkonów.
Hotel z wyglądu ładny,ale w środku zdecydowanie niezbyt dbają o porządek.O wymianę ręczników trzeba się upomnieć po 3 dniach,kelner w czasie pandemii drinki robił bardzo niesterylnie(czekałam córce po napój w kolejce i miałam okazję się przyjrzeć).Woda w basenie,jak niektórzy piszą,że za zimna,nie zgodzę się z tym, jeśli ktoś chce popływać,idealna.Animacje dla dzieci późno (od 18,do 20. W barze oferują lody(sorbet cytrynowy był na dnie w dniu naszego przyjazdu,wyjeżdżaliśmy i nadal tam widniał (8dni), ciastka za 6zl to kawałki murzynka,które nazywają snicersem.. Ogólnie jestem mocno rozczarowana za 6000zl na tydz spodziewałam się czegoś zupełnie innego.Tydzien wcześniej byliśmy w Dziwnowku w ośrodku bez gwiazdek o 2000 mniej,te same udogodnienia,tyle,że była piękna grota solna,a nie aromatyczna,gdzie stoi kilka świeczek z Ikei jabłko cynamon zapalonych i tyle.
Przy sosnowym lesie, ładny apartament,stolik i krzesełka na tarasie prehistoryczne niestety,w stoliku brakowało deski,krzesełka malutkie,twarde,drewniane
Wyżywienie nie zasługuje absolutnie na miano 3*, pozytywne opinie piszą widocznie osoby zamieszkujące w Fali,nie w hotelu,które korzystają z usług naszych za dużo mniejsze pieniądze.Codzienne śniadania te same, obiadokolacja beznadziejna jakość,kucharza powinni zmienić, gdyż nie potrafi gotować.
Pobyt oceniam na udany nie szukam wad i zalet bo każdy hotel takie ma mój wypoczynek uznaje za zadawalający . Natomiast nie mogę zdzierżyć opinii niektórych na stronie . Na przykład paniusia z dziećmi która przyjechała z Miasta X nie może zdzierżyć ze zapłaciła 6000 zł to trzeba było siedzieć w domu i gotować sobie posiłki i dzieciom oraz sie opiekować a nie szukać nie wiadomo czego , ciekawe czy dzieciaki jedza to co Pani ugotuje, czy catering dowozi . Co do opinii o Kucharzu , to nie jest wina pracownika tylko właściciela w nalezytym zaopatrzeniu, tylko tyle czy aż tyle .Jeżeli chodzi o pożądek w pokoju ,Weż paniusiu od czasu do czasu ogarnij poprzecieraj kurze i umyj umywalke wkoło nie chlap jak uzywasz toaletoriów , przecież panie pokojowe musiały by być 24 na godzine w jednym pokoju . Jeden wniosek jeżeli wymaga sie traktowania jak w niebie to sie siedzi w domu w brudzie w swoim otoczeniu . Ludzie wyjeżdzacie na wypoczynek wyjdzcie na plaże do lasu zobaczcie czy piasek jest biały a nie siedziec w pokoju i jeszcze najlepiej jakby dziecmi zaopiekowali sie animatorzy , bo przeciez ja płace za hotel. Pozdrawiam
Nasz kolejny już czwarty pobyt w tym hotelu to typowy czynny wypoczynek połączony z dozą pełnego relaksu po codziennej pracy. Z uwagi na położenie i zalety tego hotelu jesteśmy skłoni odwiedzać go w kolejnych latach i to bez względu na porę roku.
Świetne położenie, przemiła obsługa i to na każdej płaszczyźnie tj. od stróża przez recepcję, gastronomię po p. dyrektor! Cieszy też zapis w regulaminie o karze finansowej za zakłócanie ciszy nocnej.
Prawie każdy Polak czegoś się by się tu doszukał, ale my z żoną do tej grupy nie należymy. Zawsze szukamy pozytywów.
pobyt na samym początku okazał się porażka - w portalu pokazane były pokoje z hotelu Marzena. My natomiast dostaiy pokoje w hotelu położonym obok Marzena w Fali. Nie zostaliśmy o tym powiadomieni tylko drobnym druczkiem napisane było ze w fali mamy pokoje. Totalna porażka :( musieliśmy dopłacić do pokoju 800zl by zakwaterowali nas w marzenie. Jadalnia położona obok - nie w hotelu sieć trochę utrudniało to pobyt. Ogólnie zachowanie easygo jak i również exim tours czyli naszego organizatora - porażka. Każdy umył ręce !!!!
Polozenie
Super hotel Blisko do plaży morza wspaniałe.sniadania przemiła obsługa pomocna bezproblemowa,Małe pokoje w Budynku Fala na 4 osoby średnio bardzo mało miejsca żeby się ruszyć...
Bardzo udany wypoczynek i miłe wspomnienia hotel na wysokim poziomie jeden z lepszych jakie mieliśmy okazję odwiedzić.
Do zalet zaliczamy przede wszystkim strefę SPA świetny basen sauny grote arommatyczną kącik urwisa,odległość hotelu od plaży oraz obsługę począwszy od Pana otwierającego bramę wjazdową przemiłą P.Ulę z recepcji jak i panie dające o porządek. Przepyszne jedzenie na różnorodne i świeże To był nasz pierwszy raz w Marena ale na pewno jeszcze wrócimy.
Gościliśmy w hotelu w połowie czerwca więc chwilę przed sezonem, zabrakło nam zorganizowanych rozrywek w hotelu ale być może w sezonie wygląda to inaczej. Uważamy że pobieranie opłaty 12 zł za dobę za wjecjanie na teren hotelu to lekka przesada jako goście powinniśmy bez dodatkowych opłat parkować samochód na parkingu hotelowym ...naszym zdaniem ???? i to byłoby na tyle .
Wszystko ok byłem z rodzina 2+2 w pokoju w budynku bocznym (Fala) byłem w ostatnim tygodniu sierpnia pogoda dopisała ale nawet gdyby nie było pogody jest co robić w hotelu basen i sauny oraz jakuzzi extra ! czynne od 10 do 21 super.Na plaży gratis leżaki i parawany !. A jedzenie mieliśmy tylko śniadania były genialne bardzo duży wybór jest dosłownie wszystko i oczywiście wszystko pyszne.Byłem już w kilkunastu krajach i różnych hotelach ale w Polsce jest najwyższy standard i najlepsze jedzenie.POLECAM ten hotel było naprawde extra miła obsługa i pyszne jedzonko.ps Córka spedzałą czas w pokoju zabaw z kolegami i koleżankami grajac na ixbox :) Jest bilard oraz piłkarzyki i strzałki wszystko free .Było extra pozdrawiam Grzegorz.
Hotel na wysokim poziomie śniadania fantastyczne porównał bym je do sniadań w Mariocie w Warszawie
Wróciliśmy 06-03-2016. Hotel IDEALNY!!! Dużo przestrzeni, teren ogrodzony, parkingi. Pyszne jedzenie, bardzo urozmaicone. Hotel jest idealnie położony, blisko jest wszędzie, a jednocześnie bardzo spokojnie i przytulnie. Hotel bardzo dobry dla modelu rodzice+dzieci. Jedyna wada jaka rzuciła się w oczy to dość małe pokoje i trochę kiepska jakość wykończenia. Cała reszta na totalny +
Idealne połżenie, bardzo dobra obsługa, strefa wellnes.
Duży plus za lokalizację, hotel leży w lesie blisko plaży, dookoła cisza i spokój. Bardzo ładnie wyposażone pokoje, bardzo czyste, codziennie sprzątane, wymiana ręczników też codziennie. Pojechaliśmy tam z żoną aby przede wszystkim się zregenerować i korzystać ze Spa które okazało się być na bardzo wysokim poziomie. Żona korzystała z zabiegów i także była zadowolona. Generalnie zaplecze rekreacyjne oceniamy na 5 z plusem.
zaplecze rekercyjne i SPA
nie ma