Atrakcyjna lokalizacja: ok. 4 km od największego w Europie parku wodnego Siam Park.
Udogodnienia i atrakcje dla dzieci: 4 minikluby dla dzieci, plac zabaw, brodzik, opiekunka (płatne), animacje.
Bogata oferta rekreacyjna: siłownia, kort tenisowy, tenis stołowy, minigolf, animacje dzienne i wieczorne, muzyka na żywo.
Wulkan Teide z malowniczymi krajobrazami i trasami trekkingowymi
Polecam hotel, pokoje czyste czodziennie sprzątane. Basen z ciepłą wodą. Dużo atrakcji codznnie dla dzieci i dorosłych. Jedzenie bardzo dobre
Czystość, obsługa, jedzenie
Ten hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek-cena nie adekwatna do usługi.Bardzo słabe wyżywienie przy opcji All inclusive-jedynie śniadanie na poziomie hotelowym. Obsługa bardzo miła ale reszta bardzo słaba-bywaliśmy w hotelach 4 gwiazdkowych o dużo lepszym standardzie.Cóż... człowiek na błędach się uczy a wniosek jest taki że drożej nie oznacza lepiej.
Lokalizacja.
Hotel dla osób lubiących rozrywkę i głośną muzykę. Co dziennie muzyka na żywo od ok 21.00 do 23.00. Właściwie trudno o ciszę nocną i później. Jedzenie dość dobre ze sporym wyborem. Napoje do lunchu lub obiadokolacji płatne. W hotelu nie wydaje się suchego prowiantu zamiast lunchu lub obiadokolacji. Brak możliwości wcześniejszego zjedzenia posiłku.
Uprzejma Pani w recepcji, posiłki, miła obsługa w kuchni.
Brak ciszy nocnej i głośna muzyka do 23.00 codziennie. Brak suchego prowiantu. Uszkodzenie przez sprzątaczkę wanny i niektórych przedmiotów w pokoju. Recepcja nie udostępnia książki zażaleń.
Hotel, który wart jest polecenia innym! Przepiękny, ogromny basen, bliskość Oceanu, pyszne jedzenie, ochrona, położony w bardzo atrakcyjnej okolicy naprawde zasługuje na pochwałe! Polecam....
Zaczne od jedzonka, które jest tak urozmiacone,że zawsze jest co wybierać (mam tu na mysli przede wszystkim obiado-kolacje) i nigdy nie wychodzi się niedojedzonym a wręcz przeciwnie! Hotel czysty zarówno w budynek jak i basen, leżaki itd. Bliskość do oceanu oraz sklepów, barów rewelacyjna! Uważam,że hotel znajduje się naprawde w bardzo czystej i ekskluzywnej dzielnicy. Kazdy znajdzie w nim coś dla siebie: cisze przy basenie, animacje itd. Dla rodzin z dziećmi może być minusem fakt,że nie ma poskiego animatora!
Polecam......
Hotel wystarczjąco duży aby zapewnić komfort wszystkim.
Gwiazdki powinno sie odbierac bo 5 gwiazdek to duza przesada
Bardzo dobra lokalizacja
Lata swietnosci hotelu juz dawno przeminely i nie rozumiem dlaczego te 5 gwiazdek
Godny polecenia.
Szczerze polecam! Bardzo dobra lokalizacja-blisko plaża i piękne trasy spacerowe.W hotelu dyskretna elegancja,szum fontann,duży basen,świetne jedzenie! Chętnie wróciłabym w to miejsce!
Hotel usytulowany w samym centrum miasteczka. Bardzo ladna plaza i basen- co jak na warunki Teneryfy bylo duzym zaskoczeniem na plus. Ogolnie hotel bardzo dobry, ale na 5 * zaslugiwal on kilka lat temu - obecne wyposazenie, meble, aranzacja jest juz lekko niemodna. Obsluga i jedzenie bez zastrzezen. Hotel naprawde godny polecenia tym bardziej, ze bedac w sercu miejscowosci nie spedza sie wiele czasu w pokojach. Glosne animacje wieczorne ( uwaga na pokoje nad basenem ) moga przeszkadzac osobom ceniacym spokoj - wtedy trzeba sie wogole zastanowic nad wyborem tej miejscowosci, ktora jest dosc rozrywkowa jak na Teneryfe.
Dla mnie za ciasno poustawiane leżaki na basenie. Nie wiem jak wy ale ja nie lubię opalać się ramię w ramię z osobą której nie znam. Kolejna uwaga to pokoje. Standardowe pokoje nie przypominają ***** z tym się zgodzę. Ale superriory czy jak kto woli de luxy już tak i są warte swojej ceny. Plaża z żółtym białym piaskiem. O wiele bardziej zachęcająca do plażowania aniżeli niektóre na Teneryfie. Posiłki bez dwóch zdań zadowolą bardzo dużo podniebień. Ja jestem wybredny. Prawda zdarzyły się dania które wybitnie mi nie smakowały. Ale zdarzyły się i takie które chciałbym jeść codziennie. W moim przekonaniu warto się tu wybrać.
W tym hotelu byliśmy w zeszłym roku zaraz po świętach na sylwestra. Spędziliśmy tutaj tydzień i było to niezapomniane 7 dni. Każdego ranka wspaniałe śniadania. Duży wybór potraw ze stołu szwedzkiego spośród serów, wędliny, pieczywa, bułeczek, sałatek, jogurtów, wszystkiego co potrzeba. Z gorących dań tradycyjnie w Europie jajka w każdej postaci omlety. Nie mniej godnie prezentował się bufet kolacyjny z którego zawsze wybierałem rybę lub sałatkę z kawałkami mięsa. Hotel pięknie urządzony ( być może tylko przed sylwestrem ). Pokój wygodny w dobrym guście. Rzeczywiście nietypowy jak na 5* obiekt ale wierzcie nie było o co się przyczepić. Myślę że wrócimy tutaj w sezonie ponieważ plaża jest tuż pod ręką. Świetne miejsce.
Hotel w samym centrum przy plaży. Bardzo nowoczesne wnętrza. Świetne jedzenie. Pokój z widokiem na palże albo na wzgórza i pomniejsze małe hotele. Być może niektórym nie spodobają się pokoje ale dla nas standard jak najbardziej ok. Personel co ważne dobrze posługiwał się angielskim. Recepcja biegle. Polecam skorzystać z opcji BB żeby potem móc spróbować potraw z karty. Nie oszukujmy się. Jedzenie z karty to droższy wydatek ale też znacznie lepsze posiłki. Co nie oznacza że pakietowe były złe.
Położenie przeszło nasze oczekiwania. Plaża z żółtym drobnym piaskiem ( gdzie na Teneryfie zdarzają się z ciemnym ), sporo sklepów, barów, z tego co zauważyliśmy dwie wypożyczalnie aut. Pokój bez typowego przepychu dla 5* pokoi. Kto spędza cały dzień w pokoju to po raz, dwa po co komu złote ozdobniki kiedy są na wakacjach. Wyżywienie w formie HB, dla mnie w zupełności wystarczające. Jeśli ktoś zamierza wybrać się tutaj z dziećmi, to nie powinien się zawieść. Łatwy dostęp do plaży. Na miejscu w hotelu także atrakcje.
Nowoczesny gigant rozrywkowy. Doskonały basen centralny, fajny ten na dachu, wychodząc z hotelu wchodzi się na plażę, wszędzie blisko, pokoje (suita) dość wygodna, łazienka średnia, ogólnie bardzo dobry hotel. Minusy - remont drugiego hotelu wchodzącego w kompleks. Podsumowując Lopesan Meloneras na Gran Canarii jest chyba lepszy.
Super położenie , hotel bardzo dobry ,szczerze polecam. Mało Polaków , dużo Anglików , brak animacji w języku polskim
Hotel super polozony.Obsluga i wyzywienie bardzo dobre.Szkoda ze br ak animacji w jezyku polskim.Troche za glosne wystepy wieczorne.Lekcewazaca rezydentka Neckermanna-Aneta -minimalnie spelniajaca swoje obowiazki.Uwaga na zdradliwe slonce.Opala przez chmury.ogolnie super.
Hotel położony w centrum , ale w pokoju absolutnie nie idzie tego odczuc - cisza :) Dookola pelno markowych i nie tylko butikow, plaza najladniejsza w okolicy, do lotniska nie zadaleko, turysci z innych hoteli z zalem patrzyli na ten hotel :) W razie jakis pytan chetnie pomoge : katjus7@interia.pl Serdecznie polecam to miejsce !
Hotel świetnie położony bezpośrednio przy plaży. Warto jednak zwrócić uwagę, żeby balkon nie był od ulicy, gdyż nocne zycie kwitnie do białego rana. Posiłki rewelacyjne, duży wybór, owoce morza, ryby, sałatki, owoce, duży wybór mięs.
Obsługa hotelu bardzo miła, czystość pokojów bez zarzutu. Codziennie wieczorem są organizowane atrakcje(występy zespołów muzycznych, fakirów, akrobatów). Gorąco polecam będąc na teneryfie polecam wykupienie wycieczki na wulkan Teide i do wąwozu Masca. Raczej nie proponuję jazdy na własną rękę gdyż drogi są naprawdę kręte.
Spędziliśmy z mężem w tym hotelu 2 tygodnie (Neckermann).Jest to idealny hotel dla osób chcących wypoczywać w atrakcyjnej,rozrywkowej miejscowości.Wszędzie jest blisko.Z hotelu wychodzi się prosto na główną uicę w centrum Playa de Las Americas gdzie znajdziemy wszystko czego można sobie tylko zapragnąć a w tle przy dobrej pogodzie widać Teide.Sam hotel czyściutki a obszerne lobby z ogromnymi żyrandolami naprawdę robi wrażenie pokoje przestronne,czyściutkie,łazienka bez zastrzeżeń.My dopłaciliśmy za pokój z widokiem na basen gdzie codziennie odbywały się animacje ale ostrzegam są naprawde baaaardzo głośne o spokoju możemy mówić dopiero kiedy animacje się skończą czyli ok 24-1 w nocy ale wiem że dla kogoś może to być zaletą.Na 4 piętrze znajduje się Atlantis Chillout Bar-wizyta obowiązkowa (polecam drinka Mare Nostrum :)))bajka można naprawdę się zrelaksować i podziwiać najpiękniejszy zachód słońca.Nie zgodze się z opinią że nie warto zwiedzać wyspy na włsną rękę my wypożyczyliśmy auto na 4 dni zobaczyliśmy naprawde wiele (polecam Garachico) a jazdy krętymi,górkimi uliczkami ponad chmurami nie zapomnę do końca zycia.Jeszcze jedna istotna informacja kolacje można jeśc również w siostrzanym hotelu Cleopatra Palace a tam można zaszalec (krewetki sushi i wyśmienite rybki)Ogólnie mówiąc hotel luksusowy,idealny dla osób chcących być w centrum,blisko rozrywek.Nie polecam tym,którzy szukają spokojnego,kameralnego wypoczynku