Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki. Ogólnie nie było jakoś przesadnie źle, ale jednak nie wróciłbym tutaj.
-Bardzo dobra lokalizacja, blisko morza, blisko sklepy oraz restauracje. -Miła obsługa hotelu oraz restauracji (szczególnie starszy kelner)
-Bardzo nieprzyjemny zapach w pokoju ( pleśń ) -Bardzo mała restauracja (jeśli pada deszcz nie ma gdzie zjeść, ponieważ jest na świeżym powietrzu. -Bardzo mały wybór, przez cały pobyt codziennie to samo jedzenie -W cenie tylko kawa rozpuszczalna, za inne trzeba płacić dodatkowo -Mały basen umiejscowiony obok restauracji
Nie polecam tego hotelu, dojazd do hotelu z lotniska HELAKLION około 2,20godz zajedziecie jako ostatni około 104 km , Po dotarciu na miejsce, okazało się że pada deszcz i jest zimno(za pogodę nikt nie odpowiada)tego nikt do końca nie przewidzi. Pokoje duże i ładnie wyposażone, TYLKO JEDEN DZIEŃ CIEPŁA WODA, mimo zgłoszenia do przedstawicielki Coral Travel i do recepcji, ustnie i whatsap nic nie zostało zrobione, w dzień przyjazdu w JEDYNYM barze brak przekonsek BRAK RESTAURACJI, TE KILKA STOLIKÓW PRZY CZYMŚ CO NAZYWAJĄ BASENEM, TO JEST ICH ZDANIEM RESTAURACJA, JAK PADAŁ DESZCZ I BYŁO ZIMNO TO MIELISMY ZABRAĆ SOBIE POSIŁEK DO POKOJU, POSIŁKI LEDWO LETNIE, PO DOJŚCIU DO STOLIKA ZIMNE.
ŁADNE POKOJE POBYT OD 05.05.2024 DO 12.05.2024 TYLKO JEDEN POZYTYW NIE JEDZIE SIĘ NA WAKACJE ŻEBY SIEDZIEĆ W POKOJU. TELKO JEDEN DZIEŃ CIEPŁA WODA.
BRAK RESTAURACJI- KILKA STOLIKÓW PRZY BASENIE , NIE MA ŻADNEJ SCIANKI ,WIAŁO I DESZCZ LAŁ SIĘ NAGŁOWE. BRAK CIEPŁEJ WODY NA 7 NOCY JEDEN DZIEŃ CIEPŁA. JEDZENIE NIE DOPRAWIONE WYSTARCZAJĄCO ŻEBY SIĘ NAJEŚĆ,ALE BEZ SMAKU. POKÓJ 1 PIĘTRO CHAŁASY DO 3 W NOCY PRAWIE CODZIENNIE. LUDZIE MAJĄ PRAWO SIĘ BAWIĆ SĄ NA URLOPIE A CO Z TYMI CO CHCIELI BY POSPAĆ? WYBÓR NALEŻY DO PAŃSTWA (BARDZO SŁABO)
Piękna okolica hotelu. Plaża bezpośrednio przy samym obiekcie. Idealne jako baza wypadowa do zwiedzenia wyspy, czy samej okolicy. Hotel w samym środku centrum.
Hotel umiejscowiony praktycznie na plaży. Bardzo nowoczesny wystrój z przemiłą obsługa. Idealny na greckie wakacje, jeśli chcemy mieć pewność że nie będziemy musieli narzekać na standard i czystość. Zdecydowanie godny polecenia. Zwłaszcza że spotkałem się w nim z bardzo miłą i rzetelną obsługą.
Wyjątkowy obiekt, który zachwyca swoją bezpośrednią lokalizacją przy piaszczystej plaży oraz nowoczesnym, dobrze zadbanym otoczeniem. Przestronne, nowoczesne pokoje oraz kameralna atmosfera tworzą przyjemne warunki dla relaksu i wypoczynku. Czystość i sympatyczna obsługa sprawiają, że pobyt w tym hotelu jest wyjątkowy. Polecam go wszystkim, którzy pragną spędzić czas w komfortowych warunkach nad morzem.
Hotel położony przy plaży, co rekomensuje niewielki basen. Widok bardzo zadowala, bo leżąc na basenie można podziwiać morze. Nad morzem leżaki bezpłatne, dosyć mało atrakcji dla dzieci, więc uważam że hotel bardziej dla par czy seniorów.
- blisko plaży - piękny widok
Hotel położony tuż przy piaszczystej plaży na której mamy bezpłatny serwis plażowy. Z dużej ilości pokoi rozpościera się widok na morze. Hotel sam w sobie bardzo nowoczesny i dobrze zadbany.
Bardzo ładnie urządzone i przestronne pokoje. W hotelu było bardzo czyste a obsługa była sympatyczna. Na minus niewielki basen jednak hotel znajduje się tuż przy plaży z dostępnymi leżakami więc nie powinno być problemów z znalezieniem miejsca do wypoczynku.
Kameralny hotel tuż przy plaży. Posiada mały basen. Pokoje przestronne i nowocześnie urządzone.
-bezpłatny serwis plażowy-
Hotelik kameralny, mały ale o dobrym standardzie. Leżaki na plaży do hotelu za darmo.
Największym plusem tego hotelu jest cudowna piaszczysta plaża niedaleko hotelu z darmowymi leżakami. Czyste, nowe i duże pokoje.
Hotel w porządku, personel miły a jedzenie naprawdę wyśmienite. Bardzo blisko plaży. Jedyny minus to problemy z pokojem, ponieważ kupiliśmy z widokiem na morze, a przeniesiono nas do pokoju z widokiem na parking.
Hotel nie zasługuje na 4**** brak zadaszonej restauracji !!!padało i nie ma gdzie zjeść posiłku,kuchnia-catering-potrawy chłodne i niezbyt smaczne.Pokój z malutkim oknem,ciemny i z nieznośnym zapachem wilgoci obok kuchni !! i toalety!! po interwencji inny pokój może być choć z widokiem na miejskie kubły i co 2 noc wywożące śmieciary,basen tylko dobrze wygląda na zdjęciu-raczej ozdoba, plaża blisko,obsługa chyba znudzona turystami.Wrażenie i warunki -3 nie do polecenia!!!!!
NIC,NIC byłam 25 lat temu w innym hotelu i to był rozczarowujący powrót do wspomnień
Trudno znaleźć pozytywy ale nasuwa się wrażenie ze w innej części hotelu są pokoje na wakacje a nie ciemne,śmierdzące i bez wentylacji.Rezydenci są tylko żeby sprzedać wycieczki -spotkanie 10 minut z prezentacją z kartkami i”proszę sobie zrobić zdjęcie” na telefon i SMS brak reakcji(wyjącą 2 doby czujka pożarowa) która zdemontowała sprzątająca
hotel przy samej plaży, czysty, co dzień sprzątany, bardzo miła i uśmiechnięta obsługa
Blisko plaża, cisza, spokój, bardzo dobrze działający internet nawet na plaży
mało stolików w restauracji, przez cały tydzień zawsze musieliśmy czekać na wolny stolik, bardzo mała restauracja, mały wybór jedzenia często zimne, malutki basen, brak leżaków(myśmy akurat nie korzystali)
Ogólnie nie polecam. Brak ciepłej wody popołudniami nawet zimna ledwo leci . Połowa personelu nie miła obrażona niewiadomo na kogo. Monotonne jedzenie. Na plus bliskość plaży ,leżaki nie płatne ,mieliśmy piękny duży wygodny pokój codziennie sprzątany.Napewno tam nie wrócimy.
Hotel czysty, zadbany. Położony przy plaży. Doskonały wypoczynek dla dorosłych. Mił obsługa na wysokim poziomie. Dobre jedzenie w stylu regionalnym, dużo warzyw, i owoców, na bieżąco uzupełniane braki na stole.
Blisko plaży, bezpłatne parasole i leżaki. Dostępność kadry . Różnorodność posiłków.
W budynku trzypiętrowym ewidentny brak windy.
Pobyt ok 10na10 spokój czystość obsługa bez zarzutu
Bliskość plaży spokój hotel dla dorosłych
Mały basen brak regionalnego jedzenia
Polecam wszystkim. Spokój i fachowa obsługa. Ładnie urządzone i czyste pokoje.
Bliskość plaży i pyszne jedzenie.