Maravel Star

Masakra, po przyjeździe dostaliśmy pokój w hotelu obok, standard*** Po awanturze zmieniono nam pokój. Obsługa w barze fatalna, wiecznie nieobecny barman, niezadowolona barmanka, ignorujaca gości. Jedzenie zimne, monotonne czyli codziennie to samo. Brak naczyń tzn. talerzyków deserowych, łyżeczek, filiżanek. Pani menadżer okropna, opieka rezydenta nijaka. Ogólnie warto się zastanowić nad wyborem tego hotelu. Jeszcze jedno zdjęcia nie pokrywają się z rzeczywistością.

Hotel kameralny i czysty. Pyszne jedzenie, bardzo blisko morza. Pokój rodzinny przestronny. Polecam!

Godny polecenia. Blisko plaża( leżaki platne 5 euro, ewentualnie zakup napoju w barze za tą cenę i można cały dzień leżeć) mała ilość pokoi , kameralne miejsce, cisza ,spokój. Jeśli ktoś szuka atrakcji w formie animacji raczej ich nie znajdzie ( ewentualnie wieczór grecki raz w tygodniu). Dla nas rewelacja. Pokoje czyściutkie i zadbane. Basen codziennie czyszczony. Jeśli ktoś pije drinki to są tylko płatne ok 6.5 euro. Piwo, wódka, uzo, raki, wino napoje, kawa i herbata dostępne. Polecam, z chęcią tu wrócę.

Wszystko super. Byliśmy pod wrażeniem spokoju jaki tam panował i profesjonalizmu obsługi. Hotel nowy. Jedzenie momentami wykwintne. Alkohol nie rozcieńczany.

Byłam od 18 września 2016 do 25 września....z biura Neckermann . Nie polecam Hotel zakwalifikowany jako 4 * ale...... To chyba ktoś przez pomyłkę Polecam hotel RETHYMNO REZYDENCE, ponieważ byłyśmy tam 2 noce gdyż w tym hotelu.... nie było miejsca, a wykupiony miałyśmy Maravel Star Art.... Rozczarowałam się

Nazwa  Maravel Star
Miejsce  Grecja / Kreta / Adelianos Kampos
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu, darmowe wifi, golf, parking

Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi

Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami

Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii

Wyświetlono 5 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
4.2
Iwona

Zalety

Kameralne budynki

Aga

Pobyt - Sierpień 2022

Zalety

Czystość, mała ilość pokoi, więc niewielu gości a na tym mi zależało.

Wady

Oschła obsługa. Jedna recepcjonistka wręcz niegrzeczna.

Gośka

Pobyt - Sierpień 2021

Zalety

Blisko plaża, kameralne miejsce

Wady

W all inclusive brak drinków, dostępne wszystkie inne napoje.

Pobyt - Czerwiec 2019

Zalety

Przy plaży, czystość, obsługa i spokój.

Danuta

Pobyt - Wrzesień 2016

Zalety

Pięknie położony,nowe budynki w pięknym stylu..

Wady

Pokoje małe, natrysk w toalecie - woda nie spływa Stołówka mała...często nieprzygotowane stoliki, posiłki nieurozmaicone, mało owoców... Pieczywo bywało czerstwe...jajka sadzone były zimne... Brak dbałości o szczegóły...ogród zaniedbany z drewnianym pomostem, moim zdaniem niebezpiecznym.... Meble ogrodowe brudne Uważam ze 4 * to przesada,ja oceniam na 3 *

Maravel Star