Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Hotel ma dobre położenie, blisko do plaży i centrum. Cena trochę za duża jak na standard ale jest ok
sauna, basen przy apartamentach
all inclusive - alkoholi nie dało się pić, jedne z najtańszych jakie są na hiszpańskim rynku. brak restauracji a la carte
Obsługa hotelu bardzo miła, pomocna, jedzenie też bardzo na plus, smaczne, obiady i kolacje zróżnicowane, codziennie coś innego, śniadania jedynie takie same, ale są za to do wyboru omlety na bieżąco przygotowywane. Odległość do najbliższej plaży wynosi więcej niż 150 m, to ok. 400 m. Pokoje też czyste, łazienka w porządku, natomiast te z widokiem bezpośrednio na basen są dość głośne, słychać odgłosy kąpiących się i to często od wczesnych godzin rannych do późnych wieczornych. A mam wrażenie, że jako Polacy dostaliśmy gorszy pokój, na 1 piętrze, w hotelu jest dużo Niemców, wokół których wszystko w mieście się obraca. Sama okolica jest typowo turystyczna z mnóstwem sklepów, są też bary przy morzu i nie tylko, natomiast nie było żadnego baru, gdzie można potańczyć na świeżym powietrzu, co nas akurat zawiodło. Muzyki hiszpańskiej w barach też nie było dużo, głównie europejska, przez co nie można było poczuć klimatu Hiszpanii. Hotelowe animacje typowo dla dzieci, z których muzykę słychać również w pokojach z widokiem na basen. Raz była jedynie lekcja salsy, poza tym nic nawiązujego do kultury hiszpańskiej. Na plus też blisko przystanek i częste autobusy do Palmy, która jest głównym centrum przesiadkowym, jeśli chce się dojechać gdziekolwiek na wyspie.
Witam właśnie wróciliśmy z wczasów ż tego hotelu , położenie ogólnie dobre ale warunki które zostaliśmy na miejscu katastrofa popekajace płytki na balkonie popękane panele w pokojach brak sali zabaw dla dzieci chodź sa ofercie ,brak animacji które też były w umowie , brak spa w trakcie remontu , klimatyzacja którą nie działa,bar przy basenie nie czynny od dwóch lat , więc ogólnie nie polecam tego hotelu moim zdaniem zasługuje mać na 2,5 gwiazdki Ps przepraszam za zdjęcia słabej jakosci
Całościowy do poprawki