Złociste plaże otoczone palmami i błękitnym morzem
Malownicze miasteczka jak Alicante i Benidorm z licznymi atrakcjami
Doskonałe warunki do uprawiania sportów wodnych, w tym windsurfingu
My byliśmy poza sezonem, pod koniec wrzesnia. Miejscowość jest typowo wypoczynkowa, same hotele i domki do wynajęcia. Myślę, że w sezonie La Manga tętni życiem i wszystkie bary i knajpki są otwarte, natomiast poza sezonem polecam osobom, ktore chciałyby wypocząć w ciszy i spokoju. Poza tym krajobraz przepiękny. Można wypożyczyć rowery na wycieczkę na latarnie morska, pojechać autobusem do Kartaginy. Poza tym bez samochodu ciezko jest się tam wybierać na dalsze wyprawy. Jest kilka spostrzeżeń i skuterów wodnych, motorówek, łódek, a przy latarni można nurkować. Jesteśmy naprawdę bardzo zadowoleni i urzeknieci przemiłym usposobieniem tamtejszej ludności :) Polecamy!
+ Hotel leży na półwyspie, zatem z każdego pokoju rozciąga się piękny widok albo na zatokę, albo na morze + Codziennie sprzątane pokoje, wymieniana pościel, uzupełniane przybory kosmetyczne (żele do kąpieli, szampony, grzebienie jednorazowe, papier toaletowy, reczniki) +W pokoju lodowka, telewizor z dostępem do sieci, czajnik bezprzewodowy (na bieżąco uzupełniana kawa i herbata) + pokoje są zadbane i czyste + Obsługa przemiła i życzliwa + Basen nie jest ogromny, ale wystarczający, żeby popływać, dwa jacuzzi +Nad morze spacerkiem 2 minuty, nad zatokę tak samo + Przy hotelu w odległości 200/300 metrów sklep spożywczy \"spar\" + Jedzenie przepyszne, świeże, znakomicie przyrządzone, mnóstwo możliwości + 400 m od hotelu przystanek autobusowy
- mało sprzętów na siłowni, jedynie podstawowe
- mało sprzętów na siłowni, jedynie podstawowe