Mangalan

Wyjątkowy

My byliśmy poza sezonem, pod koniec wrzesnia. Miejscowość jest typowo wypoczynkowa, same hotele i domki do wynajęcia. Myślę, że w sezonie La Manga tętni życiem i wszystkie bary i knajpki są otwarte, natomiast poza sezonem polecam osobom, ktore chciałyby wypocząć w ciszy i spokoju. Poza tym krajobraz przepiękny. Można wypożyczyć rowery na wycieczkę na latarnie morska, pojechać autobusem do Kartaginy. Poza tym bez samochodu ciezko jest się tam wybierać na dalsze wyprawy. Jest kilka spostrzeżeń i skuterów wodnych, motorówek, łódek, a przy latarni można nurkować. Jesteśmy naprawdę bardzo zadowoleni i urzeknieci przemiłym usposobieniem tamtejszej ludności :) Polecamy!

Nazwa  Mangalan
Miejsce  Hiszpania / Costa Blanca / La Manga
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu

Złociste plaże otoczone palmami i błękitnym morzem

Malownicze miasteczka jak Alicante i Benidorm z licznymi atrakcjami

Doskonałe warunki do uprawiania sportów wodnych, w tym windsurfingu

Wyjątkowy

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Aleksandra

Pobyt - Wrzesień 2017

Zalety

+ Hotel leży na półwyspie, zatem z każdego pokoju rozciąga się piękny widok albo na zatokę, albo na morze + Codziennie sprzątane pokoje, wymieniana pościel, uzupełniane przybory kosmetyczne (żele do kąpieli, szampony, grzebienie jednorazowe, papier toaletowy, reczniki) +W pokoju lodowka, telewizor z dostępem do sieci, czajnik bezprzewodowy (na bieżąco uzupełniana kawa i herbata) + pokoje są zadbane i czyste + Obsługa przemiła i życzliwa + Basen nie jest ogromny, ale wystarczający, żeby popływać, dwa jacuzzi +Nad morze spacerkiem 2 minuty, nad zatokę tak samo + Przy hotelu w odległości 200/300 metrów sklep spożywczy \"spar\" + Jedzenie przepyszne, świeże, znakomicie przyrządzone, mnóstwo możliwości + 400 m od hotelu przystanek autobusowy

Wady

- mało sprzętów na siłowni, jedynie podstawowe

Aleksandra

Pobyt - Wrzesień 2017

Zalety

Wady

- mało sprzętów na siłowni, jedynie podstawowe

Mangalan