Malibu Resort (ex. Twins)

1 opinia

Jak najbardziej polecam ten hotel w tej cenie. Idealna baza wypadowa dla podróżujących, piękne morze, góry, zatoki otoczone klifami w okolicy, wystarczy zarezerwowac wycieczki w okolicznych biurach podrózy lub podróżwowac samemu szlakami, dojazd do Kemer busem co 15 minut. Jedzenie bardzo smaczne, bez żadnych dolegliwości żołądkowych, można powiedzieć dietetyczne, mały wybór ale każdy znajdzie coś dla siebie i nie bedzie głodny, pyszne warzywa, desery ok, dobre zawsze zimne piwo, soft drinki, herbata, kawa, woda filtrowana, napoje slodkie. Bylem poza sezonem, sezon kończy sie z koncem września, taķże brak mocnych alkoholi, brak dań z grilla i brak animacji, troche mało mięsa. Pokój na parterze zadbany, sprzatany 3-4 razy w tygodniu, dokladany szampon i żel ktore są kiepskiej jakosci. Na start woda w lodówce, brak czajnika. Personel przyjazny i pomocny, warto zostawić w pokoju ze dwa Euro na łóżku czy dać chłopakom na kuchni lub barmanom, uwierzcie, że sie odwdzięczą. Plaża 500 m od hotelu, rewelacji nie ma ale wazne, ze jest prywatna podlegajaca pod hotel. Wifi dobrze dzialajace na terenie całego hotelu, co jest ogromnym plusem w Turcji jak na 3 gwiazdki. Jest sejf wiec twoje kosztownosci beda bezpieczne. Jest czysto. Recznik na basen lub nad morze za depozyt 10 euro, takze może lepiej zabierz swój. Woda w pazdzierniku w basenie za chłodna dla mnie ale w morzu rewelacja, cieplutka i słona :) . Koty na terenie hotelu to w Turcji normalne. Dużo rosjan w hotelu jak i poza nim, mi to nie przeszkadza, jest spokojnie i wszystko pod kontrolą. Wieczorne kameralne dyskoteki z tańcami zabawiaja Muhmed i Mali i jezcze inni chlopaki ale nie pamietam imion. Nie jeden hotel z 4* gwiazdkami nie ma tego co ten z 3* Odemnie leci 5/5 , śmiało moge polecić osobom co nie maja wygórowanych wymagań, ( w sezonie na pewno jest i tak lepiej ) Ja byłem zadowolony.

Nazwa  Malibu Resort (ex. Twins)
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Kemer
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis

1 opinia

Wyświetlono 1 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Sławek

Zalety

- Dobre Wi fi na terenie całego hotelu - smaczne jedzenie - czysto - personel pomocny - sejf

Wady

W tej cenie nie ma większych wad więc nie ma co uwzględnić

Malibu Resort (ex. Twins)