Malia Holidays

Hotelik z klimatem , wiadomo lata swietnosci ma juz za soba , kameralnie , spokojnie . Basenik przy hotelu , dzielnica typu Ibiza melanz bon stop , jazda bez trzymanki polecam dla mlodych.

jak na greckie standardy to oceniamy hotel bdb,czysto i urozmaicone śniadania.Bardzo dobra kondycja basenu i leżaków.Pasowała nam też lokalizacja w centrum Malia.

Hotel położony w samym centrum Malii, czysty i zadbany. Personel bardzo miły i pomocny. Blisko starej części miasta, chociaż trochę daleko do pięknej plaży.

Standard hotelu adekwatny do ceny. Dobra lokalizacja. Miła obsługa

Hotel w centrum, bardzo czysty, pościel i ręczniki zmieniane codziennie,posiada duży basen,otoczenie zadbane.

Nazwa  Malia Holidays
Miejsce  Grecja / Kreta / Malia
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu, darmowe wifi, parking, zwierzęta

Kameralny, ale dobrze zlokalizowany obiekt.

W okolicy puby, restauracje i wiele rozrywek.

900 m do piaszczystej plaży.

Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi

6.5
2.3
5.3

Wyświetlono 22 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Seba

Zalety

W sumie to nic takiego

Wady

Zadko zmieniali reczniki

Monika I Mirek

5.3

Zalety

Zaskakująco czysty

Wady

Okropne jedzenie. Śniadania przez tydzień takie same. Teren wokół basenu czynny w godzinach 10-18!!!. Łazienki w pokojach co prawda bardzo czyste, ale bardzo stare.

5.7
Waldemar

Standard hotelu adekwatny do ceny. Dobra lokalizacja. Miła obsługa

Zalety

Centrum

Wady

Głośna praca lodówki

Halina

Zalety

Położenie, czystość,basen.

Wady

Jedzenie mogłoby być smaczniejsze.

Znakomity stosunek ceny do jakości i lokalizacji, bardzo czysto, dobre śniadania i pomocna obsługa

Zalety

Lokalizacja,,spore pokoje ,czystość

Wady

Niektóre pokoje miały widoki na balkon innego pokoju ,ok 5m,mój miał widok na ogród z czego się bardzo cieszę,hotel przy głównym deptaku w Malia ale dla mnie to nie był problem

Dorota

Pobyt tygodniowy oceniam na bdb. Teren wokół basenu bardzo zadbany. Piękne kwiaty i drzewa. Położenie hotelu bardzo wygodne. Wszędzie blisko. Nad morze spacerkiem ok 15 minut, po drodze dużo sklepików z pamiątkami, pubów, tawern i klubów.

Zalety

Super basen, bezpłatne leżaki, barek przy basenie. Przemiła i pomocną obsługa. Bardzo smaczne posiłki.

Wady

W pokojach od ulicy może być głośno nocą. Klimatyzacja w pokoju głośno pracowała, ale my i tak nie korzystaliśmy.

Wszystko w porzadku jak na 3 ***. Na pewno nie jest to hotel dla rodzin z małymi dziećmi raczej dla ludzi którzy chcą się bawić Bary wypożyczalnie aut sklepy ciągną sie kilometrami Obsługa miła, pokoje sprzątane regularnie, fajny basen hotelowy z barem. Czego jeszcze można chcieć. Super było.

Zalety

Leży w samym centrum :-))) zaleta jest wadą dla niektórych.

Wady

Leży w samym centrum :-))) a z kolei wady hotelu są zaletą dla innych.

Sam hotel jest super. Jego położenie jest wadą jak i zaletą. Leży w samym centrum rozrywkowej miejscowości Malia.

Zalety

Wszędzie blisko i mnóstwo rozrywek.

Wady

No niestety ze względu że jest to centrum rozrywki to w nocy raczej pospać nie można.

1.7
Jakub

Hotel odbiega od zdjęć na stronie. Basen zamykany o 18 i zakaz wejścia. Nie wolno mieć nawet swojej wody. Wszystko trzeba kupować tam.

Zalety

Jest w samym centrum wiec wszędzie blisko

Wady

Śniadania to żart. Tam nic nie było. Na szczęście są obok restauracje gdzie za 5 euro można kupić fajne śniadanie. Pokoje lata 80 wszystko stare.

Stanislawa

Pokój bardzo miły, czysty, dużo pięknych kwiatów, hotel zadbany bardzo mi się podobał, obsługa miła.

Wady

Jedyną rzeczą co bym zmieniła, różnorodność posiłków, bardzo mały wybór, nie zawsze można było coś dobrego zjeść.

Laura

Pobyt - Wrzesień 2019

Wraz z przyjaciółką wybrałyśmy się w celach typowo rozrywkowych do Malii, do hotelu Malia Holidays. Hotel polecamy zdecydowanie!! Znajdował się przy \"imprezowej\" ulicy, jednakże na jej końcu, przez co w hotelu było cicho. Śniadania dosyć obfite, każdy znajdzie coś dla siebie, obiadokolacje również w porządku, nie wychodziło się głodnym. Przed hotelem dużo zieleni, miejsce do posiedzenia. Wifi działające bez zarzutu. Leżaków na basenie starczyło dla każdego. Do plaży około 10 minut spacerkiem, jednak nie było to odczuwalne, gdyż po drodze było dużo straganów i sklepików, na których można było zarzucić oko. Pokoje bardzo czyste, ręczniki zmieniane co 2dni. Polecam każdemu wybierającemu się do Malii.

Zalety

położenie hotelu sprzyjające życiu nocnemu, duży sklep naprzeciwko hotelu, bardzo czysto (!), ręczniki wymieniane co 2 dni, dużo leżaków na basenie, przemyślane dania podczas śniadania jak i kolacji, każdy bez wątpienia znajdzie coś dla siebie (nawet weganin!), szybkie wifi w każdym miejscu hotelu

Wady

zakaz wnoszenia własnych napojów i przekąsek na teren basenu, odległość od plaży

Pobyt - Sierpień 2019

Hotel tylko do spania, rozrywki ograniczone, ale obsługa bardzo miła :)

Zalety

Bardzo miła i komunikacyjna obsługa, czysto, smaczne jedzenie

Wady

W ścisłym centrum - jest głośno; wifi działa jak chce

Angelika

Pobyt - Wrzesień 2016

Hotel godny polecenia ! Hotel w centrum na głównej ulicy, mnóstwo barów i klubów, super basen, do plaży ok. 10 min moze dłuże, śniadania bardzo dobre

Zalety

Hotel w centrum, śniadania w formie różnorodnego szwedzkiego stołu, które bardzo nam smakowały

Wady

Przez tydzień wakacji nie znalazlysmy żadnych wad

Paweł

Pobyt - Wrzesień 2016

Bardzo fajne miejsce jeśli chodzi o stosunek jakość/cena, troszkę daleko od plaży. Jest głośno ale to dość rozpoznawalna cecha Malii.

3.6

Pobyt - Sierpień 2016

właśnie wróciliśmy z Malii (15.08.2016), niestety nie mamy pozytywnej opnini na temat tego hotelu. Z plusów jest to na pewno miła obsługa oraz basen, który mimo 100 pokoi stoi praktycznie pusty o każdej porze dnia i jest dość duży jak na taki hotel. Za żadne skarby nie dałabym temu hotelowi trzech gwiazdek! jest to hotel klasy turystycznej i moim zdaniem zasługuje na marną jedną gwiazdkę. Pokoje są małe :( My dostaliśmy pokój w suterenie... Masakra! jest to hotel dla mało wymagajacych gości. Śniadania, w formie bufetu bardzo monotonne. Położenie hotelu też zostawia wiele do życzenia, bo choć w centrum miejscowości i sporo atrakcji na około to za głośno od ulicy i przejeżdajacych Quadów. Z praktycznych wskazówek - warto wypożyczyć quada i pozwiedzać pobliskie plaże, polecam miejscowość SISSI, położoną jakieś 10km na wschód od Malii. Za trzy dni wypożyczenia tego pojazdu zapłacilismy (z ubezpieczeniem) 70euro. Poczatkowo miał to być skuter, ale podobno prawo w Grecji wymaga posiadania prawa jazdy na motor, dla nas Polaków pozostaje więc samochód albo właśnie taki quad. Uwaga także na wycieczki faktulatywne oferowane przez rezydenta, są dwa razy droższe niż te oferowane na deptaku. Za wycieczkę na Spinalongę zapłacilismy 30 euro (plus 8 euro wejście na ruiny twierdzy), podczas gdy taka sama wycieczka u reydenta kosztowała 58 euro (plus te 8 euro wstępu). Polski przewodnik także był dostępny :)

Zalety

miła obsługa, duzy basen

Wady

połozenie, hałas od ulicy, monotonne śniadania, małe pokoje

Emilia

Pobyt - Sierpień 2016

Urzekły mnie koty oraz stosunek obsługi do gości, bardzo miło, rodzinnie i dyskretnie.

Zalety

wspaniała obsługa, obecność miłych kotów, czysto, przytulnie, idealne położenie

Wady

małe pokoje

Jacopo

Pobyt - Lipiec 2016

Usluga naprawde 100 punktow! pomocny, duzo sie pytalem polecone restauracje, gdzie zwiedzac itp, pani Maria wlascicielka jest z Mali od urodzenia i zan Krete. Pokoje czyste mozna sie wyspac. Blisko moza, blisko sklepy, blisko restauracje. Perfekt! Oczywiscie Sun&Fun holidays obsluguje i tu cisza... napisalem 3 smsy do Sylwi z Sun&Fun.... mnie olewala jak nygdy nikt, czyli naprawde szkoda placic takim osob z SUN&FUN lepiej nawet nie sluchac ich \'rady\'..... jakas masakra! nie wiem kto jest ich szef ale napisze im maila jak znajde bo to naprawde masakra nie odpisac sms kiedy sie zapytalem o ktorej bedzie autobus z Hotelu do Lotniska, istotna informacja, ale pomogli mi w Hotelu!

Zalety

Obsluga fantastyczna i bardzo pomocna 10 min pieszo do plazy w glownej ulicy Malii i przeciwko jest Supermarket 2 minuty pieszo do Malia old town gdzie sa lepsze i prawdziwe restauracje pokoje czyste i shampon, mydlo, reczniki, lodowka, szluszarka do wlosow balkon

Wady

sniadanie jest ok, nie ma szalu troche glosno bo jest na poczatek glownej ulicy imprezowej

Rodzina z dzieckiem 12 lat

Pobyt - Lipiec 2016

Ogólnie hotel raczej dla młodzieży. Wokół mnóstwo klubów i dyskotek. Miejsce bardziej dla par niż rodzin z dziećmi, ale obsługa rodziny traktuje wyjątkowo. Nam np. pozwolili opuścić pokój dopiero o godz 20.30,( bo lot był w nocy) mimo że doba hotelowa kończyła się już o 12. Dojście do morza około 15 min. Fajna plaża ale trzeba wykupić leżaki ( ok 3 Euro za leżak),niestety na kocu nie można się było rozłożyć. Hotel serwuje tylko śniadania ale za to smaczne.

Zalety

Śwetny basen przy hotelu, dużo miejsc na leżakach, czysto, bardzo miła obsługa hotelu, hotel prowadzony przez rodzinę, codzienne sprzątanie pokoju ( rzeczywiście pokoje sprzątane a nie tylko wymieniane ręczniki).

Wady

Bardzo małe pokoje, o niskim standardzie.

Patrycja

Pobyt - Lipiec 2016

Hotel czysty, codziennie sprzątane pokoje, często wymieniane ręczniki i pościel. Fajny basen, blisko do plaży. Śniadania urozmaicone, jest bufet a zatem każdy znajdzie coś dla siebie. Trudno jest powiedzieć, ze posiłki sa monotonne, chyba ze kładzie sie na talerzu wszystko co tylko jest do zjedzenia - bo i tacy sie zdarzają. Mimo, iż hotel położony jest tuż przy ruchliwej i imprezowej ulicy nie ma problemu z wypoczywaniem. Polecamy ten hotel z czystym sumieniem!

Zalety

blisko morza, czyste pikoje i łazienka, smaczne śniadania, miła obsługa

Wady

nie zauwazylam wad

Malia Holidays