Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Świetny hotel z bardzo dobrą dobrą obsługą. Hotel pięknie położony w spokojnej lokalizacji z kilkoma sklepami. Otrzymaliśmy pokój na pierwszym piętrze z widokiem na morze i basen. Klimatyzacja działała idealnie w pełnym zakresie temperatur. Pokoje były sprzątane codziennie, jednak raz rezygnowaliśmy że sprzątania, bo nie było takiej potrzeby. Codziennie imprezy dla dorosłych i dzieci - disco / pokaz tańców greckich / karaoke / bingo itp.
Wspaniały urlop, hotel bardzo niepozorny z zewnątrz. Bardzo miła, uśmiechnięta i uczynna obsługa (recepcja, kelnerki i barmani). Piękna część restauracyjna, bardzo ładne baseny, zwłaszcza ten dla dzieci przy samym budynku. Bardzo czysto, toalety zadbane i pachnące. Jedzenie - rewelacja - każdy znajdzie coś dla dla siebie. Prezentacja różnych dań prze kucharzy (kuchnia grecka / hiszpańska / japońskich - sushi. Ogólnie możemy polecić wizytę w hotelu w ciemno na 100% - nikt nie będzie żałować.
Brak - nie zauważyliśmy żadnych większych problemów dotyczących obsługi hotelowej. Co do plaży to troszkę kamienista (polecamy miejsce do kąpieli - 200 metrów w lewo i 100 metrów w prawo od wyjścia od ośrodka).
Wspaniały urlop, hotel bardzo niepozorny z zewnątrz. Bardzo miła, uśmiechnięta i uczynna obsługa (od recepcji, po kelnerki czy barmanów). Piękna część restauracyjna, bardzo ładne baseny, zwłaszcza ten dla dzieci przy samym budynku. Bardzo czysto, toalety zadbane i pachnące. Jedzenie - rewelacja!
- Lokalizacja na uboczu, przez co jest cicho i nie ma tłumów na plaży. - świetni animatorzy, codziennie było wesoło za równo w ciągu dnia jak i wieczorami (a nie jestem fanem animacji) - pyszna kuchnia, kolacje tematyczne, typu sushi, czy inne kuchnie świata. Jedzenie naprawdę dobrej jakości. - własna plaża - bar przy recepcji oraz bar przy basenie (świetni barmani)
- jedyne co nam doskwierało to brak klimatyzacji w recepcji i w restauracji
Hotel bardzo czysty, codziennie sprzątany, pokoje skromne ale ładne z klimatyzacją , łazienka duża . Ładne lobby i miła pomocna obsługa , duża restauracja, bardzo dobre i różnorodne jedzenie dostępne praktycznie cały dzień , baseny też ok , bardzo przy basenie otwarty praktycznie cały dzień - duży wybór drinków i przekąsek, codziennie animacje dla dorosłych , mniej dla dzieci. Bezpośrednie wyjście na plażę przy basenie. Plaża ładna szeroka i piaszczysta.
Bliskość plaży , dobre jedzenie , czystość
Pokój w osobnym budynku , po drugiej stronie wąskiej uliczki - nie przeszkadza ale w opisie nie ma wzmianki że jest drugi budynek
Pobyt był miły, jednak były minusy. Zdecydowaliśmy się na dopłatę i wybraliśmy pokój z widokiem na morze. Wiedzieliśmy, że otrzymamy pokój po remoncie i tak było. Pokój był mały ale gustownie urządzony i przyjemny. Widok piękny. Materace były wygodne. Pokój był codziennie sprzątany. Znajomi nie zdecydowali się na taką opcję i wybrali pokój standardowy dla 4 osób. Otrzymali małą, ciemną i śmierdzącą wilgocią norę z widokiem na ścianę sąsiedniego budynku (pokój na parterze w budynku obok budynku głównego). W ofercie te pokoje wyglądały na jasne i z widokiem na ulicę. Widać było niezadowolenie klientów, którzy otrzymali takie pokoje. Dla mnie sytuacja, w której niektórzy zostali potraktowali jak klienci drugiej kategorii jest niedopuszczalna. Wycieczka nie była tania, była zamawiana w listopadzie. Polskie biura podróży nie powinny zgadzać się na takie warunki dla swoich klientów (my jechaliśmy z Rainbow). Dlatego jeśli ktoś miałby wybrać nocleg w tym hotelu to tylko w pokojach po remoncie. Warto tego dopilnować przed rezerwacją. Kuchnia znośna ale bez zachwytów. Były dni, że nie było smacznie a były takie, że coś w miarę dobrego sobie wybraliśmy. Zależy kto co lubi. Mięsa średnie, za to smaczne ryby i owoce morza (nie było ich codziennie). Zupy tragedia. Za to arbuzy były pyszne. Średnia organizacja barów. Kubki/szklanki średnio czyste. Jedna osoba mogła zamówić jedynie dwa napoje. Po picie dla trzyosobowej rodziny musieliśmy chodzić we dwójkę. Było to uciążliwe. Drinki niesmaczne. Piwo i białe wino ok. Baseny fajne. Leżaków dużo. Obsługa ok, chodź dużego zaangażowania w obsługę klientów nie widziałam…taki grecki standard 😉 (może poza jednym kucharzem, animatorem i Panią, która robiła przez jeden wieczór sushi). Nie chce wszystkich do jednego worka wrzucać 😉.Duży plus to położenie hotelu na uboczu. Dzięki temu jest spokój i cisza. Obok hotelu fajna plaża. Ta hotelowa ma trochę skał więc warto się kawałek przejść.
Baseny, plaża.
Pokoje standardowe bez dopłat. Możliwość zamówienia przez jedną osobę tylko dwóch napoi.
Właśnie wróciliśmy z wakacji. Tygodniowy pobyt w hotelu oceniamy na 5. Hotel pięknie położony, dostaliśmy pokój na pierwszym piętrze z widokiem na basen i morze. Pokój był duży, łazienka mała, ale z dużą kabiną. Balkon że stolikiem i krzesełkami był praktycznie cały dzień zacieniony, więc po powrocie z plaży, może było tam odpocząć od słońc. Klimatyzacja działała bez zarzutu. Łóżka duże i wygodne, w pokoju czajnik, kawa,herbata,, w dużej szafie ukryta lodówka i sejf. Na wieszakach przygotowane dla gości szlafroki ( chociaż przy tak wysokich nie były nam potrzebne) Mieliśmy także kapcie, a w łazience żel pod prysznic i szampon z odżywką w dużych wielorazowych butelkach. Suszarka także jest na wyposażeniu pokoju. Pokoje są sprzątane codziennie, jeżeli zostawicie ręczniki na podłodze, to też dostaniecie codziennie czyste. My dwa razy rezygnowaliśmy że sprzątania, bo nie było takiej potrzeby, poprosiliśmy tylko o wymianę ręcznika i rolkę papieru. Jeżeli chodzi o kuchnię, to wybór potraw dosyć dużo, nie spodziewajcie się natomiast wykwintnego serwowania, żadnych łabędzi wycinanych z arbuza itp Jedzenie jest podane :) A tak poważnie to nikt głodny nie będzie: mięsa, ryby, grzyby, warzywa, owoce, musli, na śniadanie oczywiście jajka w każdej postaci. Potrawy kuchni greckiej, tureckiej, jednego dnia także azjatyckiej. Owoce morza też się zdarzają. Wiadomo że nie wszystko będzie wam smakowało (czasem mięso było tak twarde że się nie dało przekroić), ale jest dużo innych potraw do wyboru. Dla mnie miejscowa feta była najwspanialsza, jadłam dwa razy dziennie. Leżaki przy basenie są bezpłatnie, natomiast nad morzem trzeba zapłacić 10 euro za cały dzień. Jeżeli ktoś chce się opalać to z leżakami nie ma problemu, natomiast parasoli jest za mało i są bardzo zniszczone, psują efekt wizualny tego pięknego widoku dookoła. To jedyna rzecz, która nie podobała mi się w tym pięknym hotelu. Nie zapomnijcie o butach do wody. Plaża jest piaszczysta, ale wchodząc do wody od razu natraficie na ostre skały. Przydadzą się także na spacery brzegiem morza. Oferta all inclusive obowiązuje do 23 i po tej godzinie napoje są już serwowane odpłatnie, natomiast woda ciepła i zimna jest dostępna z maszyny prz obu barach prze cały czas (bezpłatnie) W dniu wymeldowania, do godziny 12 trzeba było zdać klucze, natomiast z baru i posiłków nadal mogliśmy korzystać. Na przeciwko hotelu jest duży sklep ze wszystkim: pamiątki, przekąski, art.plażowe, natomiast do centrum Mali jest ok 2 kilometrów, więc spacer tam jest dość męczący w tym upale, ale warto się tam wybrać najlepiej wieczorem (zwłaszcza w głąb wyspy,za kościołem, są piękne domy, uliczki i oczywiście restauracje) Za taksówkę zamówioną przez panią z recepcji zapłaciliśmy 10 euro w jedną stronę. W hotelu są też wieczorne animacje, a wieczór grecki zapamiętam do końca życia. Na koniec jeszcze chciałam bardzo podziękować wiecznie uśmiechniętemu barmanowi z baru przy basenie, zresztą obsługa w hotelu jest naprawdę bardzo uprzejma i pomocna. Dziękuję Wam wszystkim, za wspaniałe, beztroskie wakacje.
To naprawdę świetny hotel z dobrą obsługą.
Jedyna brzydka rzecz, to parasole przy basenie, stare i porwane. Uważam, że jeżeli hotel ma swoją plażę, to parasole na plaży powinny również dostępne bezpłatnie w ofercie all inclusive, tym bardziej, że przy basenie jest ich za mało.
Pobyt w hotelu oceniam całkiem dobrze, pokoje czyste i sprzątane codziennie
Smaczne posilki Czyste pokoje
Depozyt na ręczniki plażowe Mała ilość toalet w strefie basenowej Kiepskie wejście do morza Uszkodzone parasole
Hotel uroczy, czyste pokoje, blisko plaża, miła obsługa
Niie wszystko nam się podobało, jedzenie było ok, ale rozrywka bardzo słaba. Pokój niewielki ale czysty ,łazienka ładna . Pokoje na parterze to porażka, wyjście na betonowa posadzkę tuż przy basenie ,zero prywatnosci.My mieszkaliśmy na 1 piętrze w samym rogu pół metra od balkonu sąsiadów. Lezaki na plaży oczywiście płatne. Infrastruktura hotelu przedziwna.
Piękna plaża Potamos. Czysty pokój i lazienka ,wygodne łóżko Niezłe jedzenie
Hotel z zewnątrz wygląda jak barak, mnóstwo zadaszeń każde z innej beczki Odczucia estetyczne -żadne Pokoje z basenem( to jakieś nieporozumienie ), oddzielone od basenu głównego taśmą
Pobyt w tym hotelu oceniam na bardzo dobry+. Pyszne jedzenie, nie było monotonnie. Smaczne drinki. Obsługa bardzo miła, zawsze z uśmiechem na twarzy, wszyscy bardzo pomocni i pozytywni. Bardzo bardzo czysto.
Czystość, spokój i cisza.
Hotel położony w ładnym otoczeniu, blisko plaży, na której można sobie poleżeć i popływać (co nie jest tak oczywiste przy greckich plażach). Posiłki zróżnicowane, był stały zestaw ale tez każdego dnia pojawiały się nowości. Owoce, na słodko, wytrawnie wiec dla każdej diety coś dobrego. Pokój przy basenie, wiec widok bardzo przyjemny. Toaleta mało prywatna, ale za to bardzo duża, jak na warunki hotelowe. Odległość od centrum do pokonania na pieszo (opcja kiedy nie ma upałów) lub taksówka. Daleko od przystanków komunikacji miejskiej.
Położenie - blisko plaży, zdała od zgiełku miasta Kilka basenów - we wrześniu idealnie, można było sobie pływać samemu, w tym było kilka płytkich basenów dla dzieci Bardzo dobre jedzenie, Miła obsługa, Pokoje sprzątane codziennie
Bardziej do rozważenia - brakuje miejsca na suszenie rzeczy - czy po basenie czy po morzu, czy po zwykłym prysznicu.
Nie duży hotel, położony w ciekawym miejscu. W pobliżu dwie świetne taverny.
Niewielki hotel, blisko plaża.
Bardzo nieprzyjemne recepcjonistki. Średnie jedzenie, mało urozmaicone. Płatne lezaki przy plaży 12euro za dwa leżaki za dzień. Sprzątanie bardzo pobieżne.
Bardzo miło spędzony czas. Położenie hotelu we wspaniałym miejscu. Obsługa bardzo miła, pomocna. Wart wybrać pokój supervisior
Bardzo dobre położenie, miła obsługa, ciekawy nie narzucający się program animacyjny
Witam, byliśmy w sierpniu w tym hotelu z dziećmi 5 i 8 lat. Polecam w 100%. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Pyszne jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie i dorośli i dzieci 😀 Baseny czyste. Hotel usytuowany przy samej plaży. Sklep po drugiej stronie ulicy w którym wszystko możesz kupić 😀
Czyste pokoje, pyszne jedzenie, lokalizacja
bardzo fajny hotel, przy samej piaszczystej plaży, lekko na uboczu do miasteczka jakieś 1,5 km spacerkiem. pokoje czyściutkie codziennie sprzątane.
jedzenie na pewno wyróżnia ten hotel , bardzo duży wybór i każdy nawet najbardziej wybredny znajdzie coś dla siebie -najlepsze jakie do tej pory miałem na wakacjach.
właściwie brak
Bardzo przyjemny hotel. Polecam pokoje supervisor. Jedzenie ok. Blisko morze.
Położenie. Miła obsługa..
Problem jak się coś popsuje. Ale to typowo greckie
Hotel jak najbardziej polecam. Pokój był typu bungalow. Panie sprzątały codziennie i wymieniały ręczniki. Stołówka duża. Jedzenie pyszne i urozmaicone, nikt głodny nie chodził. Owoców świeżych, deserów, lodów i alkoholu pod dostatkiem. Baseny czyściutkie. Hotel połączony z plażą, ale pamiętajcie o butach do wody (chodź nie w każdym miejscu). Lokalizacja na uboczu, lecz do miasteczka ok 30 min spacerkiem.
Lokalizacja...cisza i spokój.
Czysty hotel. Codziennie sprzątane pokoje. Dużo jedzenia. Miła obsługa. Niedaleko miasteczka Malia. Przepiękne widoki na morze oraz góry.
Miła obsługa. Zdjęcia w ofercie zgodne z rzeczywistością. Dobre Wi-fi w pokojach.
Hotel dość ładny, choć czystość pozostawia wiele do życzenia, Pokoje malutkie i mało komfortowe, choć dopłaciłam za superior, Klimatyzacja zagrzybiona. Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki. Obsługa średnie, dość znużona. Nie poleciłabym znajomym,
NIe znalazłam zalet. Przyzwoity, ale bez zachwytu.
Brudno w miejscach tj. brodzik, zakamarki w toalecie,. Stołówka też niedomyta. Talerze, szklanki i sztućce zwyczajnie niedomyte, Kilka osób zatruło się nieświeżym jedzeniem.
Żadnych minusów hotelu nie widziałam. Otrzymaliśmy pokój po prawej stronie od recepcji. Pokój czysty, schludny, widac że po remoncie. Łóżka duże i wygodne. Łazienka w stylu nowoczesnym. Widok mieliśmy na sąsiedni budynek, ale to był wielki plus. Nie wyobrażałam sobie mieć pokoj na parterze, gdzie ciagle musiały być okna zasłonięte. Tak to cisza, spokój. Obsługa hotelowa miła i pomocna. Pani z recepcji widząc, że przyjechaliśmy większą ekipa dała nam pokoje obok siebie. Jedzenia było pod dostatkiem. Zawsze dużo owoców oraz deserów. Każdy znajdzie coś dla siebie. Jedyny minus to kamienie w morzu naprzeciw hotelu (to już od niego niezalezne) Ale jeżeli udamy się 100 metrów w prawo mamy plaże Potamos Beach gdzie jest idealnie! Nawet "brodzik" dla dzieci :) Baseny czyste i są różnej głębokości. Animacje nie codziennie, ale ciekawe:) dla dzieci po 20 też były rozrywki. Wakacje udane! Polecam!
Wszystko.
Bardzo przyjemny hotel. Spędziliśmy w nim 7 dni i z czystym sumieniem możemy polecić. Jedzenie różnorodne i przepyszne, na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje były sprzątane codziennie, łazienka wyremontowana, pokój odświeżony, nie było się do czego przyczepić. Plaża przy hotelu piaszczysta, natomiast w wodzie są kamienie, dlatego warto zabrać ze sobą buty do wody. Obsługa hotelowa bardzo miła. Jedyny malutki minus to położenie naszego pokoju - parter, balkon zarośnięty krzewami z widokiem na drugi hotel.
-czystość -pyszne jedzenie -bezpośrednio przy plaży -miła obsługa
Troszkę daleko do centrum, położenie pokoju.