Dla dzieci: wydzielona część dla dzieci z wodnym placem zabaw, aquapark (otwarty w wyznaczonych godzinach), zjeżdżalnie.
Oryginalnie zaprojektowane pokoje nawiązując wystrojem do słynnej legendy o Robin Hoodzie.
Atrakcyjne położenie: ok. 4 km od centrum Benidorm, ok. 3,5 km od Aqualandii i Parku Rozrywki Mundomar.
Rozrywka: animacje dla dorosłych, wieczorne pokazy, muzyka na żywo, dyskoteka.
Pobyt był bardzo udany. Domek wystarczająco duży z tarasem. W opcji UAI premium bardzo duży wybór jedzenia. Świetne miejsce dla rodzin z dziećmi. Resort znajduje się na uboczu ale jest shuttle bus. W odległości 5 km znajduje się wspaniała plaża w Benidorm.
Polecam wybrać się na Dinnershow w zamku. Fantastyczna atmosfera. Czegoś takiego raczej nie spotkacie nigdzie indziej!
Pobyt na przełomie września i października. Ogólnie podobało się nam choć nie obyło się bez niedociągnieć. Wyjazd ukierunkowany na 4,5 leniego syna który mówił że chciałby tu jeszcze wrócić :)
Duża różnorodność atrakcji, jedzenie, cisza i spokój. 2 Różne centra basenowe.
Słabe informacje o hotelu po przyjeździe, choć nie było kolejki w recepcji. Sam musiałem pytać o `Late Check-out`. Nie było mowy o aplikacji i tym o jak wiele informacji tam jest. Niektóre elementy hotelu wymagają remontu.
Witam, właśnie wróciliśmy z urlopu w Hotelu Magic... Dwoje dorosłych i 9latka. Pobyt uznajemy za udany. Bardzo dobra kuchnia, mnóstwo jedzenia, duża różnorodność i wysoka jakość. Alkohol przy ultra międzynarodowy. Brak butelkowaniej wody. Zjeżdżalnie to duża atrakcja hotelu. Bardzo fajne pokazy wieczorne i muzyka na żywo. Dodatkowo salony gier i laser tag. Przy ultra można korzystać z baru na plaży oraz 1 raz na pobyt z obiadu. Kiepskie pokoje, dawno nieodnawiane od lat. Codziennie sprzątane. Personel kiepsko mówi w języku angielskim. Wieczorne atrakcje głównie w języku hiszpańskim i trochę angielskiego.
jedzenie zjeżdżalnie dużo atrakcji dla dzieci
pokoje - mini mieszkanka daleko od plaży
Moim zdaniem hotel super. Jedzenie pyszne, śniadania troche na słodko, obiad i kolacja przepyszne nawet raki, małże, ośmiorniczki, krewetki, przez 7 dni wszystkiego nie skosztowaliśmy.Picie w opcji all pepsi, 7-up, wino białe czerwone, piwo nierozcięczone kawa bardzo dobra oryginalne alkohole likier baileys, ballantines whisky, wódka smirnof absolut i dużo innych, piwo estella dobre hiszpańskie, do obiadu i kolacji szampan lub wino butelkowane. Baseny zjeżdżalnie animatorzy pani z mini clubu animacje wieczorne super. Teraz troche minusów Kupując wczasy weżcie sobie trochę droższe domki.Ten co mieliśmy był ok tylko wszystko w nim słychać z zewnątrz, a za około 500zł więcej mielibyśmy ładniejszy i z jakuzi Daleko do morza Albir około 3km ruchliwą drogą kamienista taxi ok 5 euro Benidorm około 6 km piaszczysta ładna, jeżdzi autobus hotelowy taxi 10 euro Największy minus do itaki wylot z katowic o 12 w nocy a zakwaterowanie o 15 i z dziećmi koczowaliśmy jak bezdomni przed recepcją od 5 rana do 15
baseny zjeżdżalnie obsługa zawsze jakieś puste leżaki oryginalne alkohole w opcji all
najtańsze domki nie pasują do tego hotelu