Złociste plaże otoczone palmami i błękitnym morzem
Malownicze miasteczka jak Alicante i Benidorm z licznymi atrakcjami
Doskonałe warunki do uprawiania sportów wodnych, w tym windsurfingu
Pokoj Super dużo wszystko w pokoju jest !Bardzo dobry
Lokalizacja bardzo dobry,Wszystko tam jest.
Nie mam
Hotel oceniam pozytywnie - czysto, miło i przyjemnie. Pokoje sprzątane i ręczniki wymieniane codziennie, klimatyzacja działająca nawet podczas nieobecności. Dużo dobrego i różnorodnego jedzenia, w tym ryb i owoców morza,. codziennie czymś urozmaicane w dwóch restauracjach. Bary czynne do 24.00, gdzie serwowano drinki. Hotel usytuowany w dobrym miejscu - blisko do plaży, morza i centrum. Miła i pomocna obsługa - od recepcji, sprzątaczek kucharzy, kernerów i barmanów. Większość gości to Hiszpanie. Mieliśmy okazję spędzić wieczór finału ME w piłce nożnej i świętować z Hiszpanami ich zwycięstwo - niezapomniane chwile.
Hotel wyróżnia usytuowany na dachu basen, leżaki i bar, skąd piękne widoki na miasto - Benidorm i morze.
Raczej brak - może zbyt długi czas oczekiwania na windę:-)
Hotel godny polecenia. Codziennie sprzątane pokoje. Hotel nie najnowszy widać, że ma swoje lata ale nadrabia obsługą i dogodną lokalizacją.
miła i pomocna obsługa
już ma swoje latka
Super polecam. Czysto i jedzenie bardzo dobre. Dobra lokalizacja. Dla rodzin z dziećmi idealnie
Miłą obsługa i dobra lokalizacja
Wszystko ok
Hotel usytuowany w bardzo dobrym miejscu wszędzie blisko, pokój sprzątany codziennie bardzo miłe, spory wybór jedzenia, pokoje przestronne wymagają już lekkiego remontu ale łóżka bardzo wygodne
Położenie, duże wygodne łóżka, codzienne sprzątanie pokoju, solarium na dachu
Łazienka wymaga remontu, basen na dachu
Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze. Hotel nie jest najnowszy, ale jest bardzo dobrze utrzymany, pokój i łazienka czyste, codziennie sprzątane, codziennie wymieniane ręczniki i prześcieradła.
Najbardziej podobało mi się wyżywienie. Ogromna różnorodność potraw, jedzenia bardzo dużo, urozmaicone potrawy, w automatach było wino białe i czerwone do obiadokolacji, kawa z ekspresu, kilka rodzajów, bez dodatkowych oplat
Nie mam zastrzeżeń
Na prawdę przyzwoity hotel, czysto , mila obsługa, duży wybór jedzenia. Do plaży tez nie jest daleko. Byliśmy zadowoloeni:)
-duży wybór jedzenia -taras z basenem na dachu -mila obsługa -czysto
-trochę głośno
Jeśli ktoś szuka budżetowych wakacji jest to idealne miejsce. Świetna lokalizacja jako baza wypadowa ale i nie tylko. W hotelu restauracja na 3 poziomach, bardzo duży wybór pysznego jedzenia. Byliśmy z dzieckiem więc córka bardzo zadowolona mini klub do dyspozycji do 23, oprócz tego sala gier dla starszych dzieci i wszystko w cenie, nawet wata cukrowa codziennie. Hotel czysty i pachnący widać że personel bardzo się stara. Basen na 7 piętrze z podgrzewaną wodą- dla dzieci idealnie. Nie spodziewaliśmy się że będziemy tak pozytywnie zaskoczeni. Pod koniec stycznia pogoda wymarzona- ok 25 stopni więc do 16 spokojnie można się opalać. Blisko przystanki autobusowe
Dobra lokalizacja, czysto w hotelu, dobre jedzenie i duży wybór, bliskość przystanków autobusowych, świetne miejsce dla dzieci i dla dorosłych, podgrzewana woda w basenie
Za te pieniądze nie ma się do czego przyczepić
Niski standard śniadań Nie polecam wycieczki w grudniu-styczniu osobom przed 60-tką ponieważ kwaterują się tak same emerytowane osoby. Chyba że jest się emerytem.
Sympatyczna obsługa. Przestrzeń. Wygodne łóżka. 400 metrów od morza
Przeciągi na basenie krytym.
Hotel o skrajnie różnych pokojach, od nory w jakiej nas zakwaterowano, do apartamentów. Po interwencji rezydenta, na szczęście, zamieniono nam lokal. W opisie hotelu WFi w pokojach. W praktyce po zalogowaniu jest przez 5 minut. Jeżeli ktoś musi być na łączności proponuję mieć własne WFi, bo na hotelowym nic nie zrobi. Hotel nastawiony na emerytów angielskichi. Jedzenia dużo, też w stylu angielskim. dużo owoców morza. Jeżeli liczysz na spokojny wypoczynek, to nie to miejsce. Anglicy są Bardzoooo głośni i bawią się przez całe noce!!! O spokojnym śnie możesz pomażyć. .
Miła obsługa, jeżeli ktoś mówi po hiszpańsku, lub angielsku, to pomagają. Dojście do plaży wygodne i niezbyt daleko. dużo jedzenia w tym owoców i ciast.
Pierwszy pokój, jaki dostaliśmy miał widok na kilkanaście klimatyzatorów, światło dzienne nie docierało. Bardzo długi czas na oczekiwanie na windę. Basen hotelowy kryty na najwyższym piętrze. Długie oczekiwanie na rozmowę w recepcji. Brak jakichkolwiek powiadomień o dodatkowych animacjach lub wycieczkach. Były tylko 4 osoby z Polski,
Ogólna ocena pozytywną na plus. Polecam jak komuś nie przeszkadzają które opisałem poniżej
Miła obsługa ,serwis sprzątający codziennie .Jedzenie urozmaicone włącznie z owocami morza . Blisko centrum i plaży jeżeli komuś nie przeszkadza przejść się 300 -400 metrów
Dość głośno w dzień i w nocy . Z powodu dużej ilości gości z Wielkiej Brytanii.
To był udany pobyt. Hotel czysty. Miła obsługa. Śniadania OK. Nigdy niczego nie brakowało. Większość gości to starsi ludzie.
Spokojny hotel, piękne widoki na miasto i góry. Basen i jacuzzi na dachu robią wrażenie.
W Centrum miasta, ale spokojna okolice. Wszędzie blisko.
Zimna woda w basenie, zamknięty basen dla dzieci bo było jeszcze przed sezonem.
Super hotel, 2 restauracje, 4 bary, sala zabaw dla dzieci, kryty basen, polecam.