Nie działają karty, klima, światło(mruganie, mocniejsza ładowarka wyłączała się) Jedzenie ciągle powtarzające się, obsługa baru niemiła, syf w pokojach i nie tylko, mały basen, animacje które się powtarzaja(ale za to animatorzy byli bardzo mili) Jeśli chcesz się poczuć jak w Ciechocinku (tylko ze cieplejszym) to idealnie trafisz, poczucie jakby było się w sanatorium O wszystko trzeba się prosić Idziesz na miasto, pakujesz 4 wody (na dwie osoby) i już jest oburzenie że czemu tak dużo bierzesz jej… Tak samo z drinkami, chcesz wziąć 4 żeby co chwilę nie chodzić, barman mówi że mogę wziąć po jednym na osobę i zaraz przyjść znów… Na barze brudne szklanki, po 3-4 dniu już pojawiła mi się afta Średnia wieku to 50+ Widać że nikt nie ma kontroli nad tym co się dzieje tam Bardzo mili recepcjoniści jak i kelnerzy na stołówce
Obsługa recepcji Zadbany ogród Animatorzy
Tak jak napisałem wyżej
Hotel idealny dla seniorów, którzy przyjechali odpocząć.
Miła obsługa i to tyle.
w hotelu było brudno. Mieliśmy wykupione all-inclusive , natomiast dostawaliśmy tylko śniadanie i o 18:30 drugi posiłek. Jedzenie niedobre. O 21 zamykali bar. Nie polecam
Wszystko było super. Hotel, jedzenie pyszne. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Dziękujemy. Pozdrawiam serdecznie
Wszystko ok.
Hotel nie dla wymagajacych,.ogólnie ok.Dla osób potrzebujących odpocząć i się wyciszyć.Codziennie animacje krotko ale cos sie dzieje.Plaża magiczna.Piekne zdjecia,ale żeby sie pokapać trzeba iść z 50 m.Jedzenie nie bardzo urozmaicone,ale kazdy coś dla siebie znajdzie.
Nadające się do picia alkohole alclusiv.Co się w Egipcie jest rzadkością
Daleko od centrum
Ocena na dwójkę z malutkim plusikiem. Gdyby nie fakultatywne wycieczki do doliny królów, na rajską plażę, do miasta, nie mielibyśmy co robić bo basen malutki a morza na plaży brak
Plaża faktycznie była magiczna, żeby zamoczyć kolana trzeba było przejść do sąsiedniej plaży, a tam przeganiano nas z impetem!
Plaga kradzieży-NIE ZOSTAWIAJCIE NICZEGO W SEJFACH!!! W innych hotelach też okradają sejfy i nie tylko, to jakaś egipska mafia!!! Odnoszę się do opinii Grzegorza który napisał : "Nie wiem czy tylko okradaja w tym hotelu polakow,ale znajomych z ktorymi pojechalismy okradziono i inna pare z polski...jakis cwaniak otwiera sejfy w pokojach". Niecały tydzień temu wróciliśmy z Egiptu, podczas naszego pobytu w hotelu Sunny Days & Palacio zostały okradzione dwa małżeństwa z Polski!!! Nam też ciągle ginęły drobiazgi: paczka papierosów z Polski, zapalniczka, ręcznik plażowy...
Nie byłam w tym hotelu
Nie byłam w tym hotelu
niemoge się doczekać powrotu wspaniała atmosfera obsługa jest wspaniała polecam
ładne położenie
Nie wim czy tylko okradaja w tym hotelu polakow,ale znajomych z ktorymi pojechalismy okradziono i inna pare z polski...jakis cwaniak otwiera sejfy w pokojach
mily kameralny hotel,posilki jak na Egipt ok
jakis odpowiednik polskiego Kwinto okrada sejfy,za mojej kadencji okradl 2 polskie pary
Polecam dla osób które nie interesuje otoczenie. Sam hotel (budynek) w miarę przyzwoity. Animacje wykonywane przez animatorów z zewnątrz ok. Hotelowi animatorzy żenada, brak podstawowych umiejętności. Ogólnie my do tego hotelu nie wrucimy.
Mały, kameralny. Położony od Daharu ok 2 km powoduje codzienne spacery z korzyścią dla zdrowia.
Brak infrastruktury zewnętrznej. Mały basen nie podgrzewany zimą. Do okola wszystko wysuszone i niezadbane. Brak organizacji.
Polecam hotel dla ludzi szukających spokoju. Dogodne położenie na zwiedzanie miasta.
Dobre położenie dla osób szukających spokoju.