Pokój czysty zadbany, otoczenie było przestronne bardzo dużo zieleni , basen piękny woda w basenie super. Plaża nad morzem doskonała chociaż zejście do morza mocno kamieniste no i te gryzące aż do krwi rybki. Obsługa na stołówce opieszała tak jakby łaskę robili ze nas obsługują czekając na suweniry
Hotel super. Zadbany, codziennie sprzątany. Jedzenie pyszne, obsługa na wysokim poziomie.
Plaża prywatna oraz spokój bo nie ma innych hoteli blisko. Hotel zadbany, może troszkę za duży. Bary i barmani bardzo przyjaźni. Polecam, pojechałabym jeszcze raz.
Troszkę szybko nic się tam nie dzieje. Ale jak jedzie się odpocząć to zaleta.
Moja opinia dotyczy pobytu w połowie października. Wszystko zgodne z opisem, dobry kontakt z Wakacje.pl, żadnych niemiłych niespodzianek. Pobyt bez dzieci, więc b. udany. Pogoda- połowa pobytu to zachmurzenie po południu idące od pięknych gór Morze - cieplutkie Basen - chłodny Plaża - niezbyt urokliwa, kolor morza i jego temperatura na plus Animacje - po turecku, później po rosyjsku Wycieczki - nie udało się mimo prób, omijać z daleka GINZA TRAVEL, lokalne biuro pseudoturystyczne. Pokoje - pozytywnie Łazienka - nieco stara, ale można to przeżyć Widok z balkonu - morze widać, ale na horyzoncie więcej drzew Jedzenie - super Obsługa - super Drinki i alkohole - dobra średnia krajowa w zależności od barmana Goście - 50% Turcy, 40 % Rosjanie, reszta Polacy i Niemcy Recepcja - pomocna bardzo, ale w jęz. rosyjskim Rezerwowanie leżaków - już w nocy na plaży lub rano nad basenem. Nikt z tym nic nie robi. Spodziewam się, że w sezonie jest tu niezła zabawa z wolnymi miejscami. Poważna wada - wszędobylscy palacze, od plaży poprzez jadłodajnie po pokój Generalnie ok, w porównaniu z innymi - hotel z dawnym blaskiem chwały, bezpieczny i utrzymany w czystości.
Obsługa Posiłki Niektóre występy wieczorne Ciepłe morze Minibar Czystość
Łazienka do remontu Pokoje hotelu 3 gwiazdkowego Zapach papierosów z sąsiednich pokoi i balkonów Palenie dozwolone w każdym miejscu Płatne alkohole lepszych marek
otrzymaliśmy pokój z zapłaconym widokiem na morze , na 7 piętrze , SUPER , wyżywienie monotonne , ciasta ciasteczka duży wybór ,wszystko na max słodkie , nie do konsumpcji ,już tam nie pojedziemy
super położenie góry , morze , lobby bar czynny całą dobę , smaczna kawa , markowe alkohole
minibar jak dasz $ to uzupełnią , 50% znajomych miała boleści brzucha , tylko ci którzy rano przyjmowali 50g wódki nie mieli problemów żołądkowych, plaża kamienista trudno wejść do wody , gbur w recepcji,
Wspaniałe miejsce na odpoczynek. Plaża piaszczysto-żwirowa, lezaki na plazy i wokol sporego basenu. Zadbany ogród hotelowy. Bajeczny widok na góry. Posiłki smaczne i urozmaicone, jest duży wybór dań również dla wegetarian. Ciekawe wieczorne animacje. Świetny aqua aerobic. Polecam pobyt w hotelu, a szczególnie hammam i masaże w Spa. Naprawdę warto wybrać się do Ma Biche
Animacje dla dzieci wyłącznie w języku rosyjskim
hotel zgodny z opisem, wyżywienie super, alkohole tylko aby zdrowie było wybierasz co chcesz, wspaniałe widoki, obsługa miła,
blisko do morza, bazarów
nie zauważyłem
Hotel godny polecenia. Pokoje do odświeżenia. Widok z balkonu na góry przepiękny. Jedzenie doskonałe. Ogromny wybór. Codziennie inna kuchnia tematyczna. Zadbany teren wokół hotelu. Restauracja i bar przy plaży. Duży wybór drinków. Polecam z czystym sumieniem
Profesjonalna obsługa, pyszne jedzenie, bliskośc plaży z wolnymi leżakami.
Łazienka do remontu, poprawa czystości wykładzin.
Jestem wymagającym klientem ale postaram się bardzo obiektywnie ocenić ten hotel. Nasze wakacje to 3 małżeństwa w tym jedno z dziećmi w wieku 4 i 12 lat. Hotel kameralny, nieprzeludniony. Otoczenie również kameralne. Nieduży ale wystarczający ogród. Wszędzie blisko. Restauracja główna w hotelu na poziomie -1 skąd również wyjście na baseny i nad morze. Wszystko w fajnej kompaktowej zabudowie. Kinder club blisko hotelu, obok duży basen, dużo fajnych animacji i dobrej muzyki. Raz w tygodniu - Piana party, świetna zabawa. Obok dużego basenu, mniejszy z trzema zjeżdżalniami. Tu również nic do zarzucenia. Obok basenów bar z napojami. Alkohole bardzo dobre, dużo importowanych. Na zewnątrz obok baru, dwie przyjemne ogrodowe restauracje z dobrymi przekąskami i sałatkami. Przez cały dzień można praktycznie wszędzie coś zjeść. Przemiła obsługa wszędzie oprócz jednego miejsca - recepcji ale to zazwyczaj reguła. Jedyna dwa minusiki to pokoje i łazienki nadające się do remontu i niestety większy minus - plaża. Niestety plaża ciemno żwirowa (na pewno z piaszczystą nie ma nic wspólnego) i kamieniste wejście do morza. Woda w morzu cieplutka ale nie nastawiać się na super plażę. Ogólnie fajny czas, dobra zabawa ale to chyba bardziej wynikało z towarzystwa.
Baseny, zjeżdżalnie, obsługa, animacje, urozmaicone dobre jedzenie
Pokoje, łazienki do remontu. Żwirowa ciemna plaża, kamieniste wejście do morza, mało miła obsługa w recepcji
Wakacje bardzo udane, hotel bardzo przyjemny, co prawda wymaga odswiezenia ale nam to nie przeszkadalo :) jedzenie bardzo dobre i duzy wybor, kolacja codziennie tematyczna. Obsluga bardzo mila i pomocna, zawsze usmiechnieta. Plusem jest duzy basen i dostep do prywatnej plazy. Duza roznorodnosc drinkow, w zasadzie wszystkie alkohole sa dostepne. Codzienne inne atrakcje i rozne animacje. Piekny widok z basenu na piekne gory :) polecam ten hotel :)
Duzy basen, obsluga, duza roznorodnosc
Duzo rosyjskiej muzyki
Hotel nieduży, kameralny ale to zaleta. Położony między morzem, a górami (super widoki). Pokoje czyste, sprzątane codziennie, lodówka uzupełniana. Jedzenie rewelacyjne, wszystko co chcesz. Personel uprzejmy, starają się jak tylko mogą. Napoje alkoholowe również importowane. Animatorzy nie nachalni, codziennie wieczorne atrakcje. Idealny dla rodzin z dziećmi. Internet za free. Pobyt oceniam na 5+
Położenie hotelu, jedzenie, obsługa.
Nie zauważyłem
Hotel pięknie położony pomiędzy górami, a morzem w otoczeniu drzew piniowych z dala od zgiełku kurortu. Do najbliższych sklepów ponad 1 km. W pobliżu hotelu jest przystanek autobusowy i bez problemu można dojechać do Kemer i Goynuk. Z zewnątrz budynek hotelu nie prezentuje się okazale, ale wewnątrz jest w porządku. Funkcjonalne i wygodne lobby, bardzo szybkie windy (4). Wybraliśmy pokój od strony lądu. Dostaliśmy odnowiony, duży pokój z widokiem na góry zlokalizowany na 7 pietrze. Widok z balkonu przepiękny. Jedzenie oceniamy jako bardzo dobre, różnorodność i jakość posiłków nas zaskoczyła, warto skorzystać z restauracji ala carte. Nad morzem zlokalizowany jest bar, w którym podawane są potrawy przygotowywane na bieżąco. Morze schodzi łagodnie, jest drobnokamieniste, nie korzystaliśmy z butów do pływania. Basen jest duży.
Przemiły personel, bardzo dobre jedzenie i drinki, przepiękne widoki. Profesjonalnie prowadzona przez Elenę gimnastyka poranna i zumba .
Bardzo duża ilość turystów rosyjskojęzycznych. Brak reakcji personelu hotelu na ich niestosowne zachowanie. Po godzinie 22 mnóstwo rozkrzyczanych małych dzieci w lobby barze, biegających w butach po białych kanapach i szklanych stolikach. Rodzice pijący alkohol nie reagowali na nasze uwagi. Pokazy w hotelu były w porządku (2 wieczory), ale muzyka life i puszczana przez dj w 80% była rosyjska.