Luna Blanca Resort & Spa

Pokój familijny bardzo przestronny, codziennie sprzątany, barek uzupełniany na bieżąco.

Pokoje ładne, czyste, barek uzupełniony codziennie. Lody na basenie, Aqua aerobik. Jedzenie przepyszne. Animacje wieczorne słabe. Większość gości to Niemcy.

Polecam hotel jak najbardziej. Czysto, pomocny personel, wysoki standard. Jedzenie bardzo dobre każdy znajdzie coś dla siebie.

Hotel wspaniały, a obsługa cudowna, zawsze uśmiechnięta i życzliwa, pomocna. Jestem bardzo zadowolona z jedzenia, bylo po prostu coś dla każdego, gril, mięsa, słodkości, owoce, lody, fast fody szczególnie mój syn jadał. Wszystko pyszne, ludzie uśmiechnięci, nawet jak poszliśmy na zwykły bazar w tym mieście, to częstowali nas przepyszną herbatą . Polecamy każdemu, animatorka dla dzieci przecudowna, ratownicy przy basenie też zawsze przybijali piątki z synem na przywitanie. Polecam dla każdego ten hotel. Cudowny.

Hotel bardzo piękny bardzo dobrze zlokalizowany w pobliżu wiele sklepów,targi i plaża , baseny czysciutkie, pokoje przestronne.

Nazwa  Luna Blanca Resort & Spa
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Kumkoy
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, darmowe wifi, rowery, parking

Wyświetlono 39 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Zalety

Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze. Przemiły personel, zawsze uśmiechnięty i chętny do pomocy. Jedzenie przepyszne bardzo zróżnicowane, donoszone na bieżąco. Bardzo dużo udogodnien, SPA, silownia, restauracje a'la carte. Hotel nie jest co prawda w pierwszej lini brzegowej, ale dojazd na plażę meleksem ok 1min. Na plaży również bar z przekąskami i napojami do dyspozycji gości.

Edyta

Zalety

Czyste pokoje, łatwe dojście lub dojazd do plaży, pyszne jedzenie

Wady

Kiepskie wieczorne animacje

Wady

Zalety

Na pewno imprezy co wieczór dla dzieci i dorosłych.

Wady

Brak jak dla mnie

Angelika

Pobyt - Marzec 2024

Zalety

Obsługa ciągle się kręci i dba o to by nie zabrakło nam niczego

Wady

Basen/siłownia/spa czynne do 19:00 Jedzenie monotonne,brak owoców morza.

2.4
Julita

Nie polecam obsługa fatalna dostawka dla dziecka materac na podłodze.Lubię Turcję byłam w różnych hotelach śle nigdy nie spotkałam się z czymś takim !!!

Alina

Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze. Obsługa bardzo miła, sam hotel robi wrażenie, wyżywienie rewelacja zarówno w hotelu jak i na płazy. Codziennie super animacje. Przy basenach bardzo spokojnie na płazy również. Można korzystać z dodatkowych atrakcji wodnych (płatne dodatkowo ale warto). Nasze jedyne zastrzeżenie to rezydentka Pani Marta. Oferty wycieczek które zostały nam sprzedane na 3 tylko 1 jedna zawierała wszystkie atrakcje za które zapłaciliśmy. Tu rozczarowania bardzo duże, nie samymi wycieczkami tylko brakiem tych atrakcji na których nam najbadziej zależało. Z jednej na pewno byśmy zrezygnowali bo lepiej było by odpocząć w basenach.

Zalety

Wyżywienie, miła obsługa, blisko do plaży

jerzy

Pobyt - Marzec 2023

Lepszego hotelu z tak mila obsługa nie widziałem polecam z całego serca

Zalety

czystość super wystrój zarombisty

Wady

nie zauważyłem wad

Karolina

Pobyt - Listopad 2022

Bardzo ładny, nowoczesny hotel. Smaczne jedzenie, sporo basenów.

Zalety

Kilka basenów, duży wybór jedzenia, spore pokoje.

Wady

Odległość od plaży

Robert

Pobyt - Październik 2022

Komfortowy hotel, położony blisko Side z niedługim czasem dojazdu z lotniska jedyną wadą jest to, ze do plaży mamy 500 metrów

Nikola

Pobyt - Październik 2022

Ładny hotel, którego plusem jest położenie, ponieważ znajduje się blisko Side. Plaża piaszczysta, około 500 m od hotelu. Pokoje ładne i czyste.

Naja

Pobyt - Październik 2022

Hotel zaledwie 500m od centrum, lokalizacja zdecydowanie na plus. Jedzenie smaczne a pokoje czyste

Kuba

Pobyt - Październik 2022

Hotel ma bardzo stylowy wystrój, to nam się bardzo spodobało przy wyborze. Sam pobyt oceniamy fantastycznie. Obsługa bardzo pomocna, dba nawet o najmniejsze szczegóły. Pokoje bardzo ładne i przestronne, codziennie sprzątane. Nie mamy zastrzeżeń. Co do wyżywienia, to świetna oferta All Inclusive, posiłki na prawdę jakościowe. Drinki z markowych, dobrych alkoholi. Widać, że dbają o to aby ten standard został utrzymany, menedżerka codziennie kontroluje jakość obsługi i sprawdza czy wszystko jest w porządku. Hotel z wysokiej półki i codziennie było to potwierdzane.

Krystian

Pobyt - Październik 2022

Hotel w wysokim standardzie, bardzo dobrze wyposażone pokoje, czyste łazienki. Restauracje a la carte włoska japońska oraz rybna warte odwiedzenia podczas pobytu. Duża ilość atrakcji dla dzieci, świetne animacje, pokój gier i zabaw. Blisko do centrum Side.

Pobyt - Październik 2022

Dobry hotel z dobrym i urozmaiconym jedzeniem. Do plaży można dotrzeć w kilka minut. Do Side jedynie 6 km. Pokoje przestronne i czyste. Na terenie hotelu dostępne są zjeżdżalnie. Wypoczynek umilą codzienne animacje.

Zalety

blisko miasta, czystość

Rafał

Pobyt - Październik 2022

Dobry hotel , który częstuje bardzo dobrym jedzeniem. Czyste pokoje. Bardzo dobre położenie

Zalety

Jedzenie , położeniee

Mateusz

Pobyt - Październik 2022

Hotel w świetnym standardzie. Bardzo ładne duże pokoje, zadbane wykończenie, łazienki na bardzo wysokim poziomie. Do tego restauracja - nie da się wyjść głodnym. Urozmaicenie od różnych mięs, ryb po desery, które było trudno zliczyć. Jeśli komuś będzie mało atrakcji hotelowych to tuż przy hotelu znajduje się Mall of Side

Marzena

Pobyt - Październik 2022

Nowoczesny, designerski hotel w drugiej linii brzegowej. Świetna lokalizacja, na przeciwko hotelu duże centrum handlowe, dzięki czemu na zakupy nie trzeba udawać się nigdzie indziej. Hotel, który spełni oczekiwania wymagającego klienta. Na terenie hotelu mnóstwo możliwości spędzania wolnego czasu, zaczynając od aktywnych rozrywek kończąc na możliwości korzystania z biblioteki. Dużo atrakcji dla maluszków i starszych dzieci, ale dorośli również nie będą się nudzić. Świetna baza wypadowa i wypoczynkowa. Bardzo dobre, urozmaicone jedzenie i przemiła obsługa dają gwarancję dobrego wypoczynku. Polecam!

Zalety

- lokalizacja - dużo możliwości spędzania wolnego czasu - czyste i przestronne pokoje

Wady

- jedyny minus jaki można wyszukać to fakt, że tak dobrze wyposażony salon gier jest dodatkowo płatny

Wiktoria

Pobyt - Październik 2022

Świetna lokalizacja tego hotelu jest dużym plusem, obok hotelu duże centrum gdzie można kupić pamiątki. Na terenie hotelu mnóstwo możliwości spędzania wolnego czasu aktywnie jak i relaksacyjnie. Dużo atrakcji dla dzieci. Dobra baza wypadowa. Bardzo dobre jedzenie oraz duży wybór. Polecam każdemu ten hotel, obsługa postara się, żeby każdy był zadowolony.

Zalety

-dużo atrakcji na terenie hotelu -lokalizacja -czyste pokoje

Łukasz

Pobyt - Październik 2022

Hotel wygląda dobrze z zewnątrz jak i wewnątrz. Solidne i ciekawe wykończenie. Pokoje czyste i zadbane. Świetne SPA!

Zalety

blisko Side, SPA

Luna Blanca Resort & Spa