Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu
Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast
Absolutny top ! Wyjechaliśmy z rodziną piękny tydzień majowy. Hotel wybrany z przepięknych InstaStory. Rewelacyjne położenie, oczekiwane przeze mnie piękne widoki, Od samego wejścia profesjonalna obsługa. Tuż przy wejściu do hotelu zaopiekowała się nami nasza JoyAdvisor , Anna , która wraz z koleżanka Ekatariną, założyły grupę na Whatts up i nie opuściły nas już do końca naszego pobytu :-) Bardzo dziękujemy za profesjonale podejście do opieki nad klientem. Wspaniałe restauracje tematyczne z jedzeniem na najwyższym poziomie. W hotelu wszystko jest a'la carte , nawet śniadanie, co jest dobrym pomysłem, gdyż nie jest marnowane jedzenie . Wszystko jest robione na świeżo i formule livecooking. Moją najlepszą resturacją z 6 możliwych było : Shibori - kuchnia azjatycka (sushi) z ich niesamowicie widocznym , zaangażowanym w oczekiwania klienta, managerem Orhanem. Do wyboru były także, : włoska, turecka, rybna, międzynarodowa, oraz stekownia ( która była chyba extra płatna). Bardzo dobre Bary przy basenach i na plaży, z piwkiem z butelki oraz także profesjonalną, reagująca na potrzeby klienta ;-) obsługą. Jedyny mankament w tym okresie to chłodna woda w morzu :-) Baseny podgrzewane, może trochę mało miejsca, ale w tym okresie nie było problemu z miejscami. Pokoje bardzo duże, przestronne, komfortowe. Z hotelu wróciliśmy całkowicie zrelaksowani i wypoczęci. Ogólnie cena którą zapłaciliśmy za 3 osoby w tym okresie jest adekwatna do jakości usług. Trzeba będzie pomyśleć o powrocie, aczkolwiek cena sezonowa jest już lekko wygórowana ;-), więc czeka nas powrót w tym samym okresie :-)
Plaża, przestronne pokoje, obsługa, pyszne restauracje
Mimo wszystko za dużo języka rosyjskiego wokoło....
Hotel pięknie zlokalizowany. Ładne duże i czyste pokoje. Wszystkie posiłki a la carte włącznie ze śniadaniami. Jedzenie bardzo dobre. Alkohole wysokiej jakości. Bardzo miła obsługa. Ręczniki plażowe nielimitowane.
Wszędzie można dojechać meleksem. Jest dużo ruchomych schodów. Nie ma problemu z rezerwacją miejsc w restauracjach.
W hotelu jest baaardzo głośno (wszędzie grająca jakaś muzyka. W restauracjach trudno z tego powodu rozmawiać!!!!!! Jeśli ktoś szuka w miarę spokojnego miejsca to na pewno zły adres!!!